El masculí de bàsquet demostra la seva potencia a la pista del líder

Cop sobre la taula del CE Molins de Rei aconseguint una victòria contra el Totsports Samà per 61-77. Els de Juan Couto presenten la seva candidatura a tot. 

El CE Molins de Rei celebra la victòria a la pista del líder // basquet-molinsderei.com

El CE Molins de Rei celebra la victòria a la pista del líder // basquet-molinsderei.com

En el transcurs de la temporada hi ha partits que poden generar un punt d’inflexió. Sense cap mena de dubte, la victòria d’aquest cap de setmana del sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei és un d’ells.

Superar al líder i gran favorit de la categoria amb el Valls, el Totsports Samà, i a més a més fer-ho per una diferència de 16 punts i a la seva pista no és una presa fàcil. El Samà té jugadors amb experiència ACB i la gran concentració defensiva dels de Juan Couto va fer possible aturar als jugadors claus de l’equip rival segons expliquen en el blog de la secció.

El capità de l’equip, Miquel Sànchez, assegura en declaracions a Viu Molins de Rei que la victòria és fruït “del gran treball que es va fer durant la setmana en els entrenaments”. Sànchez considera que “ara tocar fer-se forts a casa per acabar de ser un dels equips potents de la categoria”. Una bona oportunitat serà el partit del proper diumenge a les set de la tarda contra el Vilanova, equip amb el qual empata en la quarta posició de la classificació.

El sènior femení també guanya

Per la seva banda, el sènior femení també ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana. Les de Pere Galimany van guanyar al Viladecans 57 a 52. Actualment ocupen la setena posició de la classificació i el proper partit serà la visita al camp del Serveto CB Lleida “B”.

Recomanacions personalitzades