El socialista José Zaragoza fa campanya a casa

El candidat al Congrés dels Diputats i director de campanya del PSC, José Zaragoza, va iniciar la campanya electoral a Molins de Rei amb un acte al barri del Canal. Zaragoza va criticar a CiU per estar “desmantellant la sanitat pública” i va advertir que el PP pot fer “perdre tots els drets guanyats aquests anys”.

José Zaragoza i Xavi Paz van donar el tret de sortida a la campanya del PSC a Molins de Rei // PSC Molins de Rei

José Zaragoza va ser un dels fundadors de l’agrupació local de Molins de Rei i no va voler deixar escapar l’oportunitat de tornar a casa per fer campanya de cara a les properes eleccions generals del 20 de novembre. Zaragoza es presenta com a número 5 de la llista del PSC per Barcelona i és el director de la campanya electoral del partit.

En un acte al Casal d’avis Primer de Maig, al barri del Canal, José Zaragoza va fer balanç dels governs socialistes entre el 2004 i l’actualitat, parant especial atenció a la llei de dependència, la llei contra la violència de gènere, la llei d’igualtat i el primer govern paritari de la història, la llei del matrimoni entre persones del mateix sexe, la llei antitabac, la llei de reproducció assistida, la dignificació de les pensions i la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs.

Fet aquest repàs a les polítiques progressistes del govern de Zapatero, Zaragoza va defensar el vot socialista com la manera de sortir de la crisi: “S’ha de fer una nova política fiscal, més justa, més equitativa, més redistributiva, que asseguiri que aquells que més tenen contribueixin una mica més a l’esforç col•lectiu per garantir la cohesió social, la igualtat d’oportunitats, la dinamització econòmica i la generació d’ocupació”.

Pel candidat a les eleccions generals, la victòria del PP pot suposar “perdre tots els drets que hem guanyat en aquests anys, tornar a la desigualtat i la diferenciació de classes; perdre drets i qualitat de vida”. Zaragoza tampoc es va estar de criticar les retallades dutes a terme pel govern de la Generalitat: “Catalunya està patint un govern de dretes, CiU va de la mà del PP per a retallar el nostre benestar, desmantellant la sanitat pública i escurçant l’educació pública per afavorir la privada”. El secretari d’organització socialista va recordar que CiU no va anunciar cap d’aquestes retallades en el seu programa electoral a les autonòmiques, “però si que va suprimir l’impost de successions a les rendes altes amb la conseqüent pèrdua de 400 milions d’euros en els ingressos per la Generalitat”. Per a Zaragoza, el govern del PP suposarà

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, per la seva banda, va destacar els entrebancs que comporta al treball de l’Ajuntament la crisi econòmica i les retallades per part del Govern de CiU.

Recomanacions personalitzades