Cop d'efecte del femení d'handbol davant el líder

El sènior femení d’handbol s’imposa al Granollers, rival directe i equip invicte fins aquesta jornada, després d’un partit molt ajustat (22-19) en el que el Molins de Rei sempre va anar per davant.

La defensa del Molins va aconseguir interceptar l'atac i la importància de la pivot del Granollers // CE Molins de Rei

Les jugadores del CE Molins de Rei van començar amb força. En els primers minuts de partit es van avançar en el marcador amb un parcial de 5-1 gràcies a un doble pivot en atac que va sorprendre a la defensa del Granollers. Després d’un temps mort, el Granollers va despertar i va igualar el partit apretant més en defensa i provocant algunes imprecisions del Molins de Rei. Al minut 20, el partit estava empatat a 7. A partir d’aquí, una major pressió de la defensa molinenca va permetre recuperar algunes pilotes i engegar jugades ràpides al contraatac que van portar el partit al descans amb un 12-8 favorable a les locals.

Segons informa la pàgina web del CE Molins de Rei, la segona part va començar com havia acabat la primera, amb molta intensitat i concentració per part de les jugadores molinenques. El Granollers no va deixar escapar en cap moment el partit i després d’un seguit de parades de la seva portera van tornar a apretar el marcador. Itxaso va fer sis gols, Laia en va fer 5 i Sandra Baño i Esme 3 més cada una d’elles.

Els últims minuts de partit van ser un intercanvi de gols amb el Molins sempre 2 o 3 per sobre en el marcador. “Mantenir l’ordre i la calma va ser fonamental per la victòria”, valora la capitana de l’equip, Ines Solana, en declaracions a aquesta redacció. El temps anava passant, el Granollers cada cop era més agressiu per intentar remuntar però la precipitació d’algunes jugadores no va ajudar gaire.

El resultat final (22-19) deixa empatats a punts al capdavant de la classificació al CE Molins de Rei, el BM Granollers i l’Ascó. Precisament aquest equip serà el rival de la propera jornada. El CE Molins de Rei viatjarà fins Ascó per jugar-se el liderat dissabte a les 19.45 hores.

Recomanacions personalitzades