Èxit del Club Gimnàs Molins de Rei tot i seguir sense un lloc per entrenar

El Club Gimnàs Molins de Rei aconsegueix 8 medalles en el Trofeu GAF per aparells en categoria base. A més a més, Carla Hernández aconsegueix quatre metalls més en categoria olímpica. 

Equip base del Club Gimnàs Molins de Rei // Club Gimnàs Molins de Rei

Equip base del Club Gimnàs Molins de Rei // Club Gimnàs Molins de Rei

El tancament del Molí, lloc on entrenava el Club Gimnàs Molins de Rei, va deixar a l’entitat esportiva en una situació molt complicada. Mesos després, encara no s’ha trobat un espai propi per l’equip, fet que baixa molt el nivell d’atenció a les esportistes, i el club segueix entrenant en una situació precària al gimnàs d’una de les escoles de Molins de Rei.

Tot i això, l’esperit de superació i el valor per superar les dificultats fa que les gimnastes molinenques segueixin aconseguint grans resultats arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana s’ha participat en la darrera competició organitzada per la Federació Catalana en categoria base amb quatre participants aconseguint un èxit rotund.

Ona Massana i Ingrid Caballero han guanyat la medalla d’or en la categoria de terra, Mar Castroviejo ha aconseguir la medalla de plata en la categoria de salt i Ona Massana ha repetit podi, en aquest cas amb una medalla de bronze, en l’aparell de barra.

Quatre medalles més per Carla Hernàndez

L’esportista més veterana del club, Carla Hernàndez, tampoc ha fallat aquest cap de setmana hi ha aconseguit quatre medalles més pel Club Gimnàs Molins de Rei en categoria Olímpica. Concretament, Hernàndez s’ha emportat un or en salt, la plata en les categories de barra i terra i el bronze en les paral·leles.

Tot i la seva joventut, les esportistes i entrenadores del Club Gimnàs Molins de Rei són tot un exemple de com plantar-li cara a les dificultats, de no arrugar-se encara que els factors que no depenen d’un un mateix vagin en contra, d’aixecar-se després d’un cop molt dur aconseguint que, una vegada més, la societat trobi en l’esport un mirall en el qual mirar-se.

Recomanacions personalitzades