La gran manifestació de Molins contra les retallades no supera les 150 persones

La crida a una gran manifestació el passat dilluns no va aconseguir l’èxit buscat pels organitzadors. El col·lectiu convoca una “taula informativa” abans de l’acte polític de CiU amb Jordi Pujol aquest dimecres a la Sala Gòtica per aconseguir “més rellevància als mitjans”. 

Molts dels manifestants van marxar en el moment de l'assemblea // Jose Polo

Molts dels manifestants van marxar en el moment de l'assemblea // Jose Polo

Un dels últims objectius marcats per la plataforma Molins contra les Retallades és aconseguir que una gran quantitat de persones torni a assistir a les seves manifestacions com ja passava al principi del moviment. Aquest dilluns hi havia convocada una “gran manifestació” però només 150 persones aproximadament es van manifestar pacíficament pels carrers de Molins de Rei aconseguint d’aquesta manera un augment  respecte les últimes manifestacions però quedant-se encara molt lluny de les 700 persones que arribaven a congregar al principi del moviment quan encara no estaven presents les disputes partidistes.

Taula informativa abans de la visita de Jordi Pujol a Molins de Rei

En la ja tradicional assemblea que es fa després de les manifestacions al pati del CAP del barri de La Granja es va decidir convocar una “taula informativa” al pati del Palau de Requesens just mitja hora abans de l’acte polític organitzat per Convergència i Unió que compta amb la presència de Jordi Pujol i que es fa just al costat, a la Sala Gòtica. Segons els portaveus, l’objectiu és aconseguir “més rellevància en els mitjans de comunicació”.

La recollida de signatures segueix endavant i ja han recollit més de 4.000 adhesions de ciutadans que s’oposen al tancament de les urgències nocturnes al CAP La Granja.

Durant l’assemblea també es va fer públic que el proper dia 18 de desembre Molins de Rei acollirà una manifestació en contra de les retallades en la sanitat pública catalana a nivell comarcal, amb membres de plataformes d’altres municipis de les rodalies.

Recomanacions personalitzades