La gran manifestació de Molins contra les retallades no supera les 150 persones

La crida a una gran manifestació el passat dilluns no va aconseguir l’èxit buscat pels organitzadors. El col·lectiu convoca una “taula informativa” abans de l’acte polític de CiU amb Jordi Pujol aquest dimecres a la Sala Gòtica per aconseguir “més rellevància als mitjans”. 

Molts dels manifestants van marxar en el moment de l'assemblea // Jose Polo

Molts dels manifestants van marxar en el moment de l'assemblea // Jose Polo

Un dels últims objectius marcats per la plataforma Molins contra les Retallades és aconseguir que una gran quantitat de persones torni a assistir a les seves manifestacions com ja passava al principi del moviment. Aquest dilluns hi havia convocada una “gran manifestació” però només 150 persones aproximadament es van manifestar pacíficament pels carrers de Molins de Rei aconseguint d’aquesta manera un augment  respecte les últimes manifestacions però quedant-se encara molt lluny de les 700 persones que arribaven a congregar al principi del moviment quan encara no estaven presents les disputes partidistes.

Taula informativa abans de la visita de Jordi Pujol a Molins de Rei

En la ja tradicional assemblea que es fa després de les manifestacions al pati del CAP del barri de La Granja es va decidir convocar una “taula informativa” al pati del Palau de Requesens just mitja hora abans de l’acte polític organitzat per Convergència i Unió que compta amb la presència de Jordi Pujol i que es fa just al costat, a la Sala Gòtica. Segons els portaveus, l’objectiu és aconseguir “més rellevància en els mitjans de comunicació”.

La recollida de signatures segueix endavant i ja han recollit més de 4.000 adhesions de ciutadans que s’oposen al tancament de les urgències nocturnes al CAP La Granja.

Durant l’assemblea també es va fer públic que el proper dia 18 de desembre Molins de Rei acollirà una manifestació en contra de les retallades en la sanitat pública catalana a nivell comarcal, amb membres de plataformes d’altres municipis de les rodalies.

 • Enric Piera

  Penso que es fa un mal favor a la plataforma si Viu Molins de Rei cataloga aquesta notícia com a "política". El nombre aproximat era de 175 persones no pas 150. Portem 3 mesos de manifestacions i no hem fallat cap dilluns, un mes de tancament. Ahir vaig anar a la coordinadora de totes les assembleas del Baix Llobregat i el poble que porta més signatures és Molins de Rei, el poble que porta més manifestacions és Molins de Rei. El poble on ahir es va decidir que es farà diumenge 18 de desembre una manifestació de tota la comarca contra les retallades en sanitat és Molins de Rei. Per algun motiu reconeixen la bona feina que està fent la plataforma Molins contra les Retallades. Com que el govern dels "millors" no ens escolta, ni ens ha donat cap resposta, sembla que no som ningú per ells avui ens farem veure al pati del Palau davant l'acte electoral del partit que aplica les retallades, aprofitant la visita de Jordi Pujol. Per cert, que no apliquin retallades socials quan el pare d'Artur Mas ha estat caçat amb un delicte fiscal per valor de més de 800.000 euros…Quina vergonya de polítics que ens manen !!

  • marcel

   Com sempre un 75% parlant de la Comissió i de les accions a fer (lògic i respectable) llevat de les xifra d'assistents en la qual hi ha diferents maneres de comptar? (segons Viu-150, segons Enric Piera 175, segons Roger Castell-Regidor de CUP-a través de Twiter 200) Però aprofitant que el riu passa pel Pisuerga, la part política, que ha estat "caça"t el pare d'Artur Mas en un delicte fiscal? per la teva informació està en "investigació" o no creus en el dret de "presumpció d'innocència" com també diferents artistes, futbolistes, esportistes i una llarg etcètera. Per això, ja que vols utilitzar només un nom de la llista "investigada" perquè no la àmplies a tots els noms, en nom de com et queixes de la catalogació de la notícia de "Viu Molins" com política,? el teu 25% de comentaris, com ho cataloguem?

   • Teresa

    marcel : pero por dignidad,… ¿ Que edad debe tener el padre de Artur Mas, no se puede quedar quietecito en su casa? , Dia si , dia también , todo son escándalos, que si el abueltto Pedrafeta , que si el anciano Alavedra, ahora el Iundargarin , y ahora el padre del Mas , claro , Todos presuntos inocentes,… " Cuando el rio suena agua lleva " , y lo lastimoso del caso es que periódicos de largo tiraje como es la Vanguardia aún no han dado la noticia ni de presunto o no de lo del Iundargarin . ¿ Es esto es prensa democratica o ocultismo? , ¿ A quien quiren manipular?

  • PEDRO M. MORENO

   Enric debemos de ser sinceros…….habiamos 150 o 200 personas, y la mayoria con afinidad politica, me gusto mucho ver a gente que no habia visto nunca en la mani, pero cuantos militantes o simpatizantes de la CUP habia? Cuantos simpatizantes de PSC-PSOE y militantes habiamos? Cuantos militantes y simpatizantes de INICIATIVA eran?

   Sabes que te apoyo personalmente y apoyo la idea de manifestarnos como habitantes de un pueblo que defienden algo que les han quitado y que no importa el partido ni los ideales pero si no fuera por esto cuantos eramos?????? piensalo y opina sinceramente, la gente esta cansada Enric, y te voy a decir mas mujeres y hombres que estaban se acercaban y me decian: hay un pique entre partidos para ver quien trae mas, deberian de irse avisando asi seriamos mas, y si lo piensas es cierto porque de los 200…….100 no eran ni militantes ni simpatizantes, pero el resto sabes que si…….y en el pueblo somos 24000……y como dice nuestra amiga TERESA que ya mismo saldra por aqui, es una pena pero solo 200 y gran parte de PARTIDOS POLITICOS, asi que debemos hacer autocritica y pensar en cambiar la accion, ademas opino publicamente y creo que cosas como ir al mitin de CIU a "hacerse ver" no debemos de hacerlas, pues debemos de defender lo nuestro y respetar lo demas, tampoco apoyaria a una banda de NEONAZIS insultando o molestando en un mitin de la CUP , me entiendes Enric, asi que vamos a hacer las cosas con cabeza y pensandolas y no en caliente, debemos de seguir luchando contra las RETALLADES y contra el perjuicio social pero desde la inteligencia, y este lunes me volvistes a demostrar que la tienes, fue un placer compartir momentos contigo, pero la gente no debemos entrar en segun que cosas. un abrazo y seamos 200 o 6000……..debemo de estar en contra de las RETALLADAS SOCIALS……….un saludo Marcel y quedas invitado los lunes, tambien eres habitante del pueblo no????

   • José

    Marcel, quizas el que estaba nervioso eras tu cuando te has acercado de malas maneras a la gente que nos estabamos manifestando y te han tenido que sacar los mossos de alli. Cuando la gente se ha enfrentado verbalmente con alguno de vosotros es porque habeis venido a provocar y a pedirnos que no chillaramos o que hicieramos ruido. Nosotros no hemos pasado del cordón policial en ningun momento.

    Mi madre tiene que operarse de una rodilla y lleva muchos meses esperando. Voy todos los lunes que puedo a la manifestación y no soy de la CUP ni del PSC ni de ningun partido y la immensa mayoria de gente que viene tampoco lo son. Hoy he venido porque estoy harto de este gobierno que no has engañado com el anterior. El pueblo estamos hartos y no me hables del antifranquismo porque los que tenemos una edad ya recordamos como muchos falangistas de toda la vida acabaron en CiU cuando llegó la democracia.

    • marcel

     En primer lloc Jose felicitar-te per reconeixem amb la teva edat, ja que tens la teva mare malament (desitjo una recuperació el més aviat possible) si com tu dius tens una edat tant gran que vas viure el franquisme i coneixies els falangistes, torno a felicitar-te perque la teva mare tindrà una edat molt, molt avançada.
     Respecte a la meva actuació (hi ha testimonis)m'he adreçat a tres persones al voltant el més gran de 40 anys, els altres dos menys de 30 (suposso que per lateva edat tu no hi eras) l'he demanat sisplau a la persona que ficava una botzina a la finestra on es desenvolupa l'acte si voldria fer el favor de treure i crec que la polcia havia acordonat un espai per la manifestació. D'això son testimonis tres persones al meu costat i dos plicies, al veure que el que demanaba "sisplau" no ha sortir efecte, he marxat…..No pas els mossos sino un Guardia Urbana m'ha dit que no calia parlar amb vosaltres que el que volieu era provocar. A veure no estic en contra de la vostra concentració solsament demanava RESPECTE. Per cert el grup ( he estat estona controlant) que hi era fent aixo,la seva edat no era més gran de 40 anys, per les teves indicacions personals es impossible que estiguessis a la conversa, en canvi gent més gran (el meu respecte) s'ha manifestat al seu lloc amb prou respecte

     • marcel

      Per cert, com una cosa es la teva paraula o la meva, hi ha fotografiès del començament de l'assamblea, el lloc delimitat per les forçes de seguretat i altres fotos de la meva queixa (demanat sisplau) on es veu clarament a les finestres de la Sala Gotica

     • Enric Piera

      Marcel, l'espaï delimitat arribava fins la pared de la Sala Gòtica, ho se perque vaig ser jo qui va parlar amb la policia i vam determinar fins a on no podiem passar i fins a on si. Éls manifestants van respectar en tot moment les indicacions de la policia. Els que vau trencar el cordó policial amb amenaçes van ser els militants de CiU. Els manifestants venien a ensenyar les pancartes i a cridar i fer soroll. Rés més. Sembla que no heu anat a gaires manifestacions vosaltres….

   • Teresa

    PADRO M. MORENO : Gracias por acordarse de mi , Es todo un detalle,.. Creo que lo mejor para todos los tertulianos , internautas y por el buen rollo del mismísimo Viu molins es, de que se intercambien entre Ud (del PSOE) , Luis Piera (en listas de CUP) y marcel Marin ( en listas de CIU), sus respectivos e-mails , y todas esas novelas se las escriben entre Udes. , No traten con sus parrafadas el evitar la vista al psiquiatra , aún no entrando las visitas con medicos de la Seguridad Social.

    • Alex F.

     "Si no vols pols no vaigis al era"

  • José

   Yo voy todos los lunes que puedo y seguiré manifestandome porque la sanidad es cosa de todos. Hay mucha gente que no viene porque cree que no servirá de nada porque este gobierno del señor Arturo Mas no escucha a nadie. Tenemos que continuar todos los lunes y esperemos que esto no vaya a peor y alguien se muera por el camino por no tener ambulatorio por las noches. Entonces espero que los señores de CiU de Molins de Rei sean los primeros en pedir que dimita el gobierno de la Generalitad y no hagan victimismo por que tengan que aguantar a la gente que estamos jodidos y puteados cada vez mas.

 • Indignada molinenca

  Això mateix he pensat jo Enric, quina ajuda que ens fa aquest article… Els que ho llegeixin i no van venir dilluns passat segur que ja no vénen cap més dilluns pensant que només hi anem 4 gats, que si són d'un partit, quan és totalment mentira perque jo i molts hi anem a titol personal i és una convocatòria totalment apartidista.
  Si hi ha més gent d'un partit serà perque es mouen més i donen la cara en el que pensen, no com altres que només són paraules i res de fets.

 • Amaranta Ursula

  i a més amb faltes d'ortografia: es diu "nombre" i no "número" de persones… quin nivell, mare meva!

  • viumolinsderei

   Gràcies per l'aportació Amaranta. Ja ho hem corregit.

 • sergi ruiz pi

  si a mi tampoc ma agradat gens, i a més diu que em sigut aquets degut a les disputes partidistes….vaja si sóm els que sóm serà perque la gent està per altres coses, però vaja com ja vaig dir hi ho dic aqui per segon cop, cadascú escriu el que vol.

  a mi no m'agrada

 • jordi

  eiii
  marcel….segur que eren 4 gats, aquets de les retallades, i tots de partits politics, també segur, ningú a titol individual, segur que per anar a la concentració primer han de passar per les seus de la CUP ( aquets ho organitzen tot clarament ) PSC i ICV. els hi posen el segell del partit i au cap a la concentració.Hens haurem de fixar si porten marcades les mans.

  és veritat el megafon sempre el porten els mateixos, el pedro moreno i l'enric piera, tu creus que ve imposat per el PSC i la CUP d'una mica cadascú. Jo vaig veure un tros de la concentració de l'altre dia i és veritat se'l anaven passant l'un a l'altre. en un moment uan dona els hi va demanar i un dells que ara no recordo els hi va dir…que no que el megafon era per ells dos, així no anem amb lloc. aquesta gent que per tenir un megafon és creuen que poden anar cridant consignes contra les retallades sense més.
  he sentit moltes veus també que deien que els d'iniciativa també han volgut ocupar el megafon, però, és va decidir que només el podien compartir entre dos…..i van quedar fora.( tu creus…)

  per no dir res de la manifestació quans eren al final veig que entre 150 i 200. jo pensava com que les retallades son contra nosaltres que el proper dilluns vagi CIU i conti manifestants, i així sabrem si ens hem de preocupar. ( ara jo estic molt tarnquil ) sóc de CIU, bé però si anés a una concentració no passaria per la seu. Sóc votant de CIU vull dir.

  a per, diu que dilluns és continuaran manifestant, ja aniré a contar jo, jeje des de el balcó de casa els veig passar. ja trucare amb el casals per si li interessa, encara funiciona el movil que va donar? almenys riurem una estona.

  ara sense conyes a mi el tema del megafon em te intrigat…de veritat.

  bé la pancarta també sempre l'agunaten els mateixos, tu creus que és gent dels partits que a les concentracions ja fa aquesta tasca….saps que vull dir els tipics pringats….una altre cosa curiosa.

  bona nit

  • Enric Piera

   Jordi, no t'inventis coses perque saps que no és cert. Els únics que hem volgut agafar el megàfon hem estat el Pedro i jo. Ningú més malgrat en diverses ocasions he dit a la gent si algú volia rellevar-me. Per què dius mentides ? i en relació a la frase: "aquesta gent que per tenir un megafon és creuen que poden anar cridant consignes contra les retallades sense més" doncs clar…no és una manifestació contra les retallades ? quines tonteries dius ?

 • Josep P.

  Les concentracions de dilluns són totalment apartidistes i això ho demostra per la gent que hi va. I tots sabem que alguns militants d'algunes formacions estan més actius amb el tema i per això hi van, però a títol personal, perquè estan interessats. Sincerament a les manifestacions s'ha vist gent de tots els colors (menys PP). I ja m'agradaria veure més sovint gent de CyU encapçalant les manifestacions i enfrontant-se a la direcció del seu propi partit!! Això seria molt digne de la gent de CyU a Molins!!

  I no cal barrejar les coses, aquí tothom té el seu mèrit (o no). Però, la CUP es va encarregar de moure aquest tema des del primer dia. Convocant una reunió a la Plaça de la Creu i fent la primera concentració… I amb un gest digne d'agrair, ho van fer sense posar mai les seves sigles, amb la idea de que la gent se sentís còmode i s'hi poguéssin sumar persones de tot tipus. Van permetre que una comissió de gent (que va sortir voluntàriament a la primera assemblea) encapçalés la plataforma en contra les retallades, abandonant de la primera línea gran part dels seus militants.

 • Enric Piera

  Els únics nerviosos vau ser els que vau trencar el cordó policial a amenaçar els que ens manifestaven com un senyor amb bigoti al un noi jove al qual el va amenaçar " et ficaràs en problemes si continues aquí ", amb el Francesc aixecant-nos el dit des de les formacions convergents. Si no voleu veure manifestacions contra retallades ho teniu molt fàcil : NO FEU RETALLADES SOCIALS I SANITÀRIES. També teniu una altra opció, que paguin els vostres, com el pare de l'Artur Mas: 800.000 euros defraudats a Hisenda.

  • Enric Piera

   Aquesta nit passada heu demostrat la vostra manca d'educació, trencant el cordó policial que els manifestants no hem rebassat en cap moment. Diria que els nerviosos sou vosaltres. Abans de començar ha vingut el Joan Ramón molt nerviós a parlar amb nosaltres. Marcel, creus que no sabem el que passava a dins ? el mateix Jordi Pujol ha hagut de calmar els ànims de la parròquia que està a favor de les retallades que volia sortir a agredir-nos. Fins i tot les àvies convergents dins de l'acte han cridat "subnormals"…com si algú amb síndrome de Down fos menyspreable. Marcel, tú has traspassat el cordó policial i t'he dit que marxessis de la zona de manifestants. Què venies a fer ? provocar, buscar una excusa. Però no l'has tingut. Esteu poc acostumats als moviments socials fruït del vostre terrorisme sanitari.

   • Alex F.

    Enric, entenc que estiguis neguitós, tranquil home. No passa rés. Ahir havien més de 200 persones a l'acte amb el Jordi Pujol. I no parlem d'educació, perqué educació es mantenir el poble net, i no amb el munt de cartells que enganxeu a tort i a dret i que encara espero una resposta per la teva part, com a representant de la Plataforma, quant fareu la neteja? ¿Quant desenganxareu els cartells penjats als llocs prohibits?. Perqué recordo que tu en vas parlar moooolt, i el teu partit, esquerra, bé esquerra abans de canviar-te de samarreta, ho va demanar i ho entrar al ple de l'ajuntament, te'n recordes? Ara, estar a la CUP es sinonim de poder fer i dir el que us doni la gana? Crec que no company, però entenc que convisquis amb una esquizofrenia, fa un any i mig, DEFENSAVES el tancament del CAP, i el justificaves (a internet tot queda), això només respon a CiUfobia i son massa mentides les que venim aguantant amic Enric. Ho has explicat pel megafon tot això a tota la gent que convides al seguidisme?. Més de 200 persones ens van donar escalf, gent que es va quedar fora perqué no hi cabia a la Gòtica, que van venir lliurement, això si que és una "GRAN" manifestació.

    • Enric Piera

     Alex, jo no vaig veure ningú fora de la Sala Gòtica fent cua per entrar…segur que no vas anar a un altre acte…? o contes com a acòlits de les retallades socials els que ens manifestàvem allà. Els que esteu a favor de les retallades us haureu d'acostumar a les manifestacions. És probable que això no hagi fet rés més que començar. Nosaltres ens manifestàvem pacífica i sorollosament darrera una cinta de la policia. Vau ser vosaltres, en concret dos senyors, el Marcel i una dona els que vau usar la violència per intentar prendre els xiulets i els clàxons als manifestants. El Francesc també ens va dirigir un dit als manifestants. Vosaltres sou la gent d'ordre ? els primers que useu la violència ? Et recordo que entre els manifestants també hi havia gent a la cual un dels vostres ha enganyat i deixat al carrer amb mentides, la gent d'Euroretràctil. Aquests tampoc es mereixen el vostre respecte?. Alex, quan es fan coses com les que fa el vostre partit de dretes, carregar-se la sanitat pública, què esperàveu ?

     • Enric Piera

      I si us plau, no comparis,que fins i tot el fet que les urgències estiguin o no a Molins no seria tan greu amb unes ambulàncies no retallades. Allò escandalòs és tancar plantes d'hospitals, tancar farmàcies, preparar la sanitat pública per la privatització ( heu derogat la llei que prohibeix que la empresa privada usi instal.lacions públiques en benefici propi ). Penses que no estem informats del que fa el vostre partit amb el suport del PP ? La Plataforma Molins contra les retallades porta tres mesos sortint al carrer i la mitjana de gent ha estat cada dilluns de quasi 200 persones. No necessitem que vingui Pujol ni cap vedette, saps per què Alex ? perque el que ens mou és molt més fort. La Plataforma Molins contra les retallades porta 4500 signatures de molinencs i molinenques que lliurement estan contra les retallades salvatges en sanitat. Salut Alex !!

     • Alex F.

      Enric, però en comptes de fer demagogia, si us plau, contesta'm alguna pregunta i no surtis per la tangent home. El Frances us va dirigir un dit, si, perque no dius tots els insutls que ens vau proferir. Digues home! no et tallis (a banda d'un fet molt curiós que els insults eren en castellà) i mentres això passava, va ser aquell moment que et vas fer petit, petit, petit… i li vas donar el megafon a una noia, perqué potser no volies donar la cara amb els insults, cosa que t'honora home. Però no expliques mitjes veritats. Ja vas deixar un fil de conversa, perqué no contestes. I si no necessiteu cap "vedette", no es el que deia la vostre convocatoria, que veniu per buscar ressó mediàtic. Per tant ja que tu em convides a la teva plataforma polititzada per la CUP, gràcies per l'invitació. Jo et convido a tots els actes que fem, pq com només es tracta de tocar els pebrots, avui també podeu venir. O potser aniràs a rebentar el de ICV, no cal imagino, perqué de mediàtic te poc per als vostres interessos. Va vinga, contesta'm el tema dels cartells i la brutícia que heu generat i com es canvia de pensament, només per canviar de samarreta. Salut Enric i enhorabona per la gran concentració d'ahir, 30? comptant la gent que vau portar d'euroretractil. Cosa que no te res a veure amb el que abanderes. Te'n adones, la vostre CiUfobia?? tot ho barreges, però ja t'ho vaig dir, hi ha lineas molt fines, molt, molt fines.

     • Marta

      M'agradaria contestar nomes a dos punts molt breument, les persones de l'euroretractil tenen personalitat propia i no van ser cridades a que vinguesin desde la plataforma… tot lo contrari quan ens vam trobar alla jo vaig alegrarme molt que es segueixin queixant. Si van venir i es van queixar potser va ser per alguna cosa no? perque tb estan tots els migdies davant del Tast. El tema Cartells, jo soc una noia que apart de la Plataforma Molins Contra les Retallades tb estic a una entitat del poble i he enganxat cartells i ens hem trobat de posar-los un dimarts i pasar un divendres tranquilament per les cartelleres municipals i veure com els LLENÇOLS DE EL CELTIC I L'EITWO O TAPEN TOT!!! I parleu de llocs proibits? perque no recrimineu tb a les dos empreses de la seua penja en cartelleres que no toquen? perque les entitat de Molins estem putejats que hem de sortir a partir de dijous nit mes tard que aquestes dos empreses o divendres. No clar les entitats que es fotin i canviem els llocs de penjar cartells o a les botigues. I parlem de bruticia… que nosaltres generem? Hi han altres part del Poble i Com el Parc del llobregat que cada dia em trobo LLaunes de beguda ambpolles de vidre trencades… Pero aixo no es el tema. Per tot el demes crec que no hi ha res mes, bueno si un 3er punt, el tema de anar al vostre acte electoral i no a de uns altres partits basicament es per crec que una mica de sentit comu, CIU son els que han fet les retallades no? doncs ens queixem a nivell municipal en la linia del mateix Partit.

     • Teresa

      Marta : Totalmente de acuredo con Ud. El Parc del llobregat esta hecho unos zorros. ¿ Cuando pondran zona azul en Incresa, como en el resto del pueblo, ya que es imposible aparcar en aquella zona?

    • Teresa

     Alex F : Si verdaderamente las abuelas de los militantes llamaron "subnormales" a los manifestantes, y que el Sr. Piera (en listas deCIU) tomó fotos, demuestra muy mala educacion , y deberían lavarse la boca , ¿ Si las abuelas son así, que podemos esperar de sus nietos?

     • Enric Piera

      Teresa, jo soc de la CUP no de CiU. Salut !!

     • Teresa

      queria decir, El Sr Marin (el listas CIU) que tomo fotos del sr. Piera ,..

   • marcel

    A veure Enric si pots reflexionar un moment, la vostra concentració té dos apartats: El primer les persones que legítimament expressa el seu descontentament (gent gran al costat esquerre) treballadors de Eurotractil (que legítimament lluiten pels seus drets laborals) i un tercer sector d'unes 15 persones que TU vas erigir-te en portaveu. Tant el primer com el segon (abans, durant i després) van actuar reinvindicant pacíficament la seva postura. Ara bé (durant) l'acte el teu grup ens vau adreçar-vos pas la vorera per posar a la finestra una botzina, que va estar sonant tot l'acte. Prèviament, una assemblea que vau fer en la qual només parlava aquest grup de 15 persones, van parlar d'esperar o no a acabar l'acte i aquestes mateixes persones van proposar buscar més elements de fer soroll, les altres dues es van abstenir. Passem als fets que em concerneixen, jo si vaig sortir a parlar per demanar si us plau un RESPECTE cap a les persones que havien dins i que si us plau no col · locaran la botzina a la finestra, entenent que ens coneixem i respectant la vostra concentració. Això és provocar??? Posteriorment les forces de seguretat em van indicar "que amb aquest grup no es pot parlar i estan esperant qualsevol cosa per dir que els esteu provocant" A partir d'aquí, també vaig veure una noia veïna (que no estava al nostre acte) que us demanava per favor que vivia al costat i estava patint una crisi d'ansietat i va agafar de la ma a una persona el crit va ser "m'estan agredint" Qui provoca??
    No estic d'acord amb l'aptitud mostrada per un militant nostre, la qual se li va dir i demano disculpes a qui pugui sentir ofès. No has referit en cap moment quan amb el megàfon ens deies "feixistes" de per si no farem més comentaris a aquestes paraules, només et indicare les un comentari teu del 16 de desembre de l'any 2010 en un bloc de Cotilleos (no fa ni un any ) a un comentari a una persona vinculada a CIUTADANS "per si no ho saps, qui milita o ha militat en un partit polític amb una àmplia Trajectòria democràtica és mereix Tot el respecte que per Exemple, tu no demostrar AMB cap dels teus comentaris. Ni aquestes han de documenta't ni vols estar-ho. el teu odi cap a Tot el que va seguir el catalanisme ol'independentisme des de la teva inadaptació a la Realitat cultural i nacional de Catalunya queda palets en cadascún dels teus comentaris, " Per teu coneixement CIU es un partit catalaniste, democràtic i alguna vegada tambe has dit que hi ha molta gent Independentiste que tambe va treballar colçe amb colçe amb altres partits (tu llavors eres a ERC) a la Consulta de Molins Decideix. M'agradaria que malament les meves paraules, solsament caldria una reflexio dels fets, asumint nosaltres una aptitut fora de to i vosaltres asumir els vostres fets, al cap i a la fi més de 200 persones (120 cadires plenes + 80 persones de peu) i 50/60 persones fora + les forçes de seguretat + medis comunicació hi eren presents i van veure els fets.

    • Enric Piera

     Per cert, aquesta "veina" no viu allà. Viu al Carrer Major a l'alçada del Fotoprix. Dubto que ni ens sentís. Quan va dir que vivia allà va mentir.
     Et recordo Marcel que allà no hi havia només tent de Molins contra les Retallades, també la gent d'Euroretractil, gent de l'Assemblea de Vallirana i algú més d'altres pobles. Com estaves dintre no vas veure l'assemblea que vam fer per decidir si marxavem o ens quedàvem fins el final. La gent majoritàriament va decidir quedar-se.
     Salut !!

     • marcel

      Abans de fer apreciacions errònies, quan esteu fent l'assemblea jo estava fora fumant-me un cigar i és veritat que:
      – Preguntes vostra postura de quedar fins a finalitzar l'acte?
      – Preguntes d'anar a buscar més elements per fer soroll (cacacerolas, etc)
      Per cer en aquesta assemblea només van tenir veu unes persones i fins i tot algunes persones grans (davant del fred) i no saber quan durava l'acte no estaven del tot conformes?
      Com veus si vols em dius si és veritat o mentida.? també pel que veig dius que la zona estava delimitada fins a la paret de la Gotica, segons les forces de l'ordre, a mi personalment em van dir que no, però era no millor no intervenir perquè no poguessin dir que s'estava provocant i tinguessin arguments. Pel que veig (i t'honra, en aquesta part) no poses en qüestions que anés a demanar si us plau RESPECTE en no posar una botzina a la finestra.
      Finalment, sembla que tens el padron de poble i saps on viuen les persones i en aquest cas tens raó viu allà, però usant aquest padron pots dir-me on viuen els seus pares? També pots dir-me d'on venia a queixar-se i els motius,? Perquè vaig assistir a la conversa que vau tenir amb ella i algunes persones (del grup de 15 persones) i va ser de tot menys educació. Per últim, aquestes d'acord en trucar-nos a les 200 persones "feixistes"? Aquestes d'acord que a gent gran i un nen ?
      Abans t'ho he dit i t'ho repeteixo, segur que en d'aprende a extreure conclusions de les errades de tots, i s'ha de reconeixer, reconeix la errada d'un militant nostre i demano disculpes (a ell la mateixa nit li van dir) Tu no reconeixes cap errada de comportament ?

   • Teresa

    Verguenza ajena si realmente es cierto eso de que las abuelas simpatizantes y militantes de CIU llamaron "subnormales" a los que se manifestaban fuera , ojalá que alguno se sus nietos les salgan así y tengan que depender de la recortada Seguridad Social. ¿Porqué no se recortan el sueldo el Casals, y el Marti o la mismísima Santamans que no hacen nada? , ¿ La Srta Santamans sabe dónde se ubica el nuevo CAP?

 • Teresa

  Lamentable la posición del partido líder de la oposición en Molins de Rei de la CUP en los actos de CIU el día 9 en Requesens , y que el Sr. Joaquim Marti ( CIU) les calificaba de “faxendas” . Mal van esos de la CUP a la espera que los del bipartido (PSC+CIU) les hagan caso en alguna de sus propuestas y mociones, votando en blanco en las ordenanzas municipales. De momento han mordido el anzuelo de promesas del PSC que lo dialogarán para las ordenanzas del 2012 , y cuando lo tengan bien mordido habrá cambio de gobierno a CIU.

 • aaron blende

  Veis porque al final los de VIU MOLINS lo han puesto en el apartado de POLITICA.

  • Roger Lluna

   MOLT IMPORTANT, ES COMPANYS DE INICIATIVA VOLEM AIXO, EL COMPANY COSCUBIELA DE CCOO, VOL AIXO………….I LA GENT D´AQUI QUE???? ARCAS DIGALI ALGUNA COSA NO????? QUINA PENA DE POLITICA:
   El escándalo de la gestión de Iniciativa per Catalunya estalla justo cuando la candidatura que encabeza el ex sindicalista Joan Coscubiela acaba de presentar una alternativa de recortes para ahorrar 12.000 millones del presupuesto de la Casa Real y en ayudas a la Iglesia católica. Siempre ha resultado sorprendente y hasta misteriosa la inquina de la organización ex comunista contra todo lo relacionado con el mundo católico cuando, al mismo tiempo, abandera la defensa de los colectivos islámicos para la instalación de mezquitas y contra la prohibición del uso del burka. No sólo eso. Iniciativa per Catalunya controló la Agencia Catalana de l'Habitatge hasta el último día del tripartito…
   LLEGIT A LA VANGUARDIA :http://www.lavanguardia.com/politica/20111112/54238071923/la-campana-de-la-izquierda-contra-los-recortes-se-desmorona.html

 • Miquel

  Estem en una situació límit a nivell social i econòmic a Catalunya amb molta gent que està a l'atur i amb greus problemes socials i ara els senyorets de CiU l'únic que els hi molesta es que algú faci soroll a l'exterior d'un dels seus actes. Jo no vaig poder anar a la concentració perque encara tinc la sort de tenir feina però si hagués pogut allà estaria perquè ja està bé de callar-nos.

  Els polítics mai escolten al poble. Jo vaig signar enganyat quan CIU recollia firmes i ara que han fet ells? el contrari del que demanaven!

  • Teresa

   Miquel : Totalmente de acuerdo con Ud. Catalunya esta en una situación límite y nadie debe rasgarse las vestiduras si se muestra una clara indignación en las manifestaciones en contra de les retallades de CIU , aún que al expresident Jordi Pujol y los chafaerderos, simpatiozantes y militantes de CIU en Molins les pueda molestar. "Si no vols pols no vaigis al era" , y Jordi Pujol vino al era y no vino de visita por nurstra cara bonita, vino el campaña electoral, Si todo eso era de esperar, ¿ A que viene tanto parloteo en Viu molins entre Marcel Marin ( en listas de CIU) y Enric Piera (en listas de CUP). Poco trabajo ambos, ,…

   • marcel

    Pel que sembla Teresa tu tampoc temps molt de treball (veig a totes, inclòs fotografies al Llaç) Pel que sembla encara no t'has adonat del debat ? En cap moment no he dit res del respecte a les reivindicacions de les persones i colectius envers els politics (en aquest cas amb CiU) l'unic que fet es un relat dels fets, perquè fins ara solsament hi havia una versió d'uns fets i com a part implicada , crec que tinc el dret de donar la meva opinió. Sembla be ? Però tambe (si sembla be) jo respon amb el meu nom i amb la meva persona d'igual manera que l'Enric Piera , altres com tu en aquet cas amb un speudonim, tirant a tot el sistema democràtic i a totes les persones. Ara desprès ens dones lliçons amb altres pobles (ultimament amb Sant Vicençs del Horts i Sant Andreu de la Barca) i malauradament per a tu alla governan els mateixos partits que fins ara a MdR (ICV,ERC,CIU i PSC)

    • Enric Piera

     En això el Marcel te raó. L'anonimat de la Teresa amaga potser por. Ni el Marcel ni jo tenim pot a expresar-nos, discutir-nos fins i tot. Serà cert que la Teresa és un senyor gran que va viure la dictadura franquista i encara te por…hehehe

    • Teresa

     marcel : ¿ Dónde esta en tan anunciado cambio de CIU , si todo sigue igual ? , ¿ No es esto una estafa a la ciudadanía ? , ¿ Será culpa de los seudónimos o del cha cha cha ? , Por favor,… No , no convence

 • Marta P.

  Soc un membre del col·lectiu de treballadors/es d'Euroretractil 2000, enganyats per l'administrador de fet Ramón Olivares , que ens va dir que en 48 hores ens pagaria les liquidacions i indemnitzacions. Cosa que no ha fet.
  La nostra motivació de manifestar-nos ahir davant la sala Gòtica, és donar a conèixer la nostra situació i remoure socialment les consciències sobre unes pràctiques empresarials totalment reprovables.
  La nostra voluntat no és polititzar la nostra situació, doncs NO HO ÉS.
  Tot i que l'actuació insultant i provocadora d'alguns militants de CIU ens confon.
  Es que estan d'acord amb les pràctiques empresarials den Ramón Olivares estafant als seus treballadors??

 • marcel

  Sra/Srta Marta P, en primer lloc tot el meu respecte a les seves reivindicacions i al seu comportament. Jo per la meva part, li puc dir que els comportaments del Sr. Olivares son privats (administradors i treballadors) i no pas d'un partit . Jo tambe soc treballador i desitjo que les vostres reivindicacions (liquidacions i indemnitzacions que pertoquin) ho aconsegiu el més aviat possible, del tema "estafar" a qui sigui no estic gens d'acord. Per ultim el Sr.Olivares ja fa temps que no assiteix a cap reunió (Abril del 2011) i des de l'any 2008 noes president de CIU Molins ni forma part de la nostra Executiva

 • Pere

  Pel que es veu el Sr. (?) Olivares no te cap carrec a CyU ni ha Euroretractil. Molt be Marcel les teves clarificacions i el teu suport als treballadors.

 • Enric Piera

  I tota aquesta indignació perque Molins contra les Retallades es va manifestar a l'exterior de la Sala Gòtica ? pitjor és que en 3 mesos el govern no ens hagi fet ni cas. La dreta mai ha volgut que hi hagi protestes socials per les injustícies…com es pot comprovar pel que diuen els seus representants. Si ens quedem sense sanitat pública a sobre ens hem de callar ? NO.

  • Alex F.

   Enric ningú a parlat d'indignació. Simplement ens hem limitat a exposar la nostre versió de les coses, ja que sembla que només hi ha una veritat absoluta, i després es publiquen coses als blocs que s'han de rectificar. Perqué estem cansats dels atacs personalistes que s'està fent. Que portis/eu les coses aquest extrem i creiïs aquesta aurea d'odi cap a nosaltres, persones que intentem guanyar-nos la vida treballant i que el nostre temps d'oci el dediquem lliurament a un partit, com tu fas per al teu. Representem el que representem però sembla que la gent de CiU tinguem algun tipus de lepra perqué ens vagin assenyalant amb el dit, fent-nos partíceps de tot el desgavell que ha deixat el tripartit i que tots els responsables ara s'uneixen per tapar les seves vergonyes. No puc entendre com hi havia gent que ens insultava amb una rabia brutal, només per ser de CiU, i no te sentit, perqué que algú m'insulti a mi, personalment, per ser de CiU, atempta a tots els principis més bàsics i fonamentals de la democràcia. I com diu en Guardiola, al final ens farem mal. Diga'm que em diries tu, si et falto al respecte, només perqué ets de la CUP? Ho assumiràs sense més? oi què no?. Ningú et diu que callis, ens al contrari, però apunta bé quant disparis. Salut.

   • Enric Piera

    A la concentració hi havia gent d'Euroretractil, gent de Molins contra les Retallades, gent de les Assembleas contra les retallades de Vallirana i altres que no conec. Tota aquesta gent Alex vam romadre al nostre lloc cridant consignes. Alguns dels que protestaven es van escalfar quan de dins de l'acte 3 persones van sortir, van rebassar el control policial i van increpar i insultar als manifestants. Vaig ser jo qui va demanar ajuda als mossos perque s'enduguessin la gent de CiU que anava contra nosaltres. Per això Alex alguns ( entre ells no hi havia ningú de Molins contra les Retallades ) van cridar alguns insults. Però és cert que el Francesc els va ensenyar un dit i unes senyores "de bien" els van insultar primer cridant-los "subnormals". Ningú Alex de la concentració va rebassar el cordó policial perque ja ho haviem pactat amb la policia.

    • Enric Piera

     El que no pot fer la gent és venir contra gent que es manifesta pels drets sanitaris com si fossin delinqüents. Els indignats son precisament els que defensen la injustícia social ? De debò pensava la gent de CiU que amb aquestes retallades salvatges Alex la gent no sortiria al carrer ? tú saps perfectament que el procés engegat per aquest govern te un programa clar cap a la privatització de la sanitat per excloure-la com a dret universal. Et recordo les declaracions del conseller de CiU Boi, que la sanitat depen de cadascún i no de les intitucions ? això que va dir va contra la constitució i contra l'estatut. Només depen del poble defensar-se d'aquesta injustícia. Salut !!

    • Alex F.

     Enric, si us plau, només et demano per seguir enriquint les confrontacions verbals, que almenys no menteixis. I saps perfectament que estàs dibuixant un actitud de CiU com incitadors que est totalment FALSA i fora de lloc. Si nosaltres posem nom i cognoms, ara no hem diguis que qui insultava no estava vinculat… no fotem home!!, quant ens recrimines si una veïna, que no tenia res a veure amb l'acte va venir a demanar que paresiu, mentres l'acte s'estava desenvolupant amb normalitat i estàvem tots a dins. I l'actitud del Franscesc, reconeix que va ser al final de tot, inclús quant ja havia marxat el President Pujol, i ja havíeu carregat d'insults, per això, senzillament que pot ser fins i tot una reacció normal d'algú que se l'anomena "fill de puta i poca vergonya". Tu vas haver de demanar ajuda als mossos, perqué et senties amenaçat perqué algú s'adreça a tu, amb educació?. Home!! moltes vegades les coses no passen com a hom li agradaria. Referent a l'utilització de mot subnormals. Una mica més a dalt, dius que es un comentari que vas sentir a dins la sala, ara us van cridar? desde dins la sala?? Com canvien les coses segons d'on bufa el vent. Hem de respondre dels mots que utilitzi algú de les 200 persones que venen a un acte a escoltar de forma tranquila i pacifica i potser no comparteix les vostres consignes i es molesta pel soroll?. Si hem de començar per això teniu un cami molt llarg que fer amic Enric. Si hem de jugar a fer demagogia, juga-hi i tu sol, perquè probablement respon al tarannà del teu partit, però no al meu.

 • fem memoria

  Enric, em podries dir que vas fer TU fa 2 anys quan van treure les 24h. No em cal gaire més resposta. Nomès vull saber QUE VAS FER TU LLAVORS? com vas lluitar per mantenir-les.? pq la memoria és curta, és curta la d'alguns.

  • Enric Piera

   Fins i tot en aquest cas, el tancament de les urgències dues hores més amb una dotació d'ambulàncies reforçada malgrat preocupant no seria per si sola la causa de tanta indignació entre les 4400 persones que han signat en contra de les retallades. Et recordo que les retallades en ambulàncies son sobretot d'ara, el tancament d'hospitals, el no cobrir baixes de metges, el tancament de farmàcies, la preparació legal per la privatització de la sanitat pública, el tancament total d'alguns hospitals ( dos de maig ). Si determinades persones fa dos anys estaven en contra…per què ara ni els veiem a les manifestacions ? doncs molt senzill, perque ho feien per partidisme, no pas per convicció. Quan el seu partit ha arribat al govern de la Generalitat ha aplicat les mesures neolliberals per carregar-se la sanitat pública. On està la incoherència doncs ? Jo penso que és actuar amb hipocresia recollir signatures fa dos anys quan ara que CiU governa no només no retorna les urgències-com es va comprometre el seu candidat a Molins- sino que amplia encara més el tancament…d`això s´en diu INCOMPLIMENT ELECTORAL de CiU. Salut !!

 • fem memoria

  a tu algú t'ha explicat, més que res per deixar de fer el paperina, que els programes electorals son per 4 anys? res, un petit aclariment

  per cert, estàs afirmant que a tu et sembla igual que tanquin o no el CAP 24h i vas darrera una pancarta que el que diu és justament això? que et manisfestes per les AMBULÀNCIES? quen justament tenim el parc d'ambulancies a Molins i per tant tenim la màxima proximitat que es pot demanar? noi, quan fa 2 anys van tancar les 24h sí que no hi havia un bon desplegament del 061, ni estava ben dotat: i tu, A FAVOR!
  home, vols dir que no és una mica extrany?

 • Enric Piera

  personatge anònim: a Molins tenim menys ambulàncies disponibles que fa dos anys. Com pots dir mentides ?

  • fem memoria

   m'he documentat i aixó que dius no és cert. no n'hi ha menys. s'han mantingut els serveis.

   • Enric Piera

    fem memòria, et deus haver documentat a la enciclopèdia dels Barrufets. Si vols documentació aquí la tens: 33 hores diàries a les ambulàncies del Baix Llobregat. Qualsevol d'aquestes 33 hores podrien ser les que necessitaries per salvar la vida en una aturada cardiaca. Documentat de debò i llegeix: http://www.ccoo.cat/fsc/noticia/140796/les-retall

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Felicidades, está convirtiendo un debate "politico" en un vulgar programa cualquiera de televisión. Si, de estos que debe ver ustred para motivarse de esta manera. Felicidades también, porque yo si que hoy me voy a desemmascarar, hoy me voy a postular para siempre en contra de la CUP. Y lo hago porque estoy decepcionado con usted, y con ustedes. Falta continuamente a la verdad, está convertiendose en un "sowman" de los que van a hecer historia, y de paso igual se carga hasta este peridodico digital.
  Se lo dije en su dia, NOS MIENTE Y UTILIZA PLATAFORMAS CIUDADANAS PARA POLITIZAR los problemas de los ciudadanos de Molins.

 • Xavier Arnau

  Pero bueno, como ya vemos que al hablar por aqui se permite todo, quizás me invente una historia. Lease los comentarios, parece una historia sacada del mejor "reality" de televisión, esto parece ya un gran hermano, con su conductor, el que conduce a jovenes, parados y ancianas a ir en contra de un partido. Su única obsesión és CIU, y utiliza a todo el mundo para ello. Mi única obsesión, es tener las 24 HORAS DEL CAP, y le he preguntado ya una veinetna de veces algo que no me a querido contestar. Digo querido, porque repito que su única obsesión es CIU. Por tanto, a partit de ahora, y puesto que aquí se puede decir de todo, para mi todo lo que hagan los partidos del municipio, osea CIU, PSC, ERC, i IV, estrá bien, porque lo que usted hace no tiene perdón.

  • Enric Piera

   Xavier, la gent que cada dilluns fa l'esforç de venir a les manifestacions ho fa per convicció. Si a vostè li fa ràbia que hi hagi protestes ciutadanes per la barbaritat que el govern de la Generalitat fa amb la Sanitat Pública a Catalunya és el seu problema.

 • Enric Piera

  No m'importa quí es carrega l'estat del benestar, m'importa i molt que s'el carreguin com ara fa CiU. A quí hem d'anar a protestar doncs ? a qui fa les retallades i en aquest cas les fa el govern de CiU privilegiant els més rics i perjudicant la majoria de catalans. Si per vostè sortir a manifestar-se contra tot això no te perdó és que vostè no te un concepte gaire clar del que és la justícia social.

 • Alex F.
 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  De verdad que me sorprendes, y cada vez que recoplio más información aluciono sobre ti. Esto promete, va camino de combertirse en el "SALVAME". ¿Como se puede mentir tanto??. ¿Te has leido tus intervenciones? De verdad que eres, bla, bla, bla, bla. Te hize una pregunta muy senzilla, y cada vez quedas más en evidencia, pero te hago unas cuantas más ya que en este fantastico foro, nos dejan y tu no las contestas. (por 20 vez) ¿Por qué no te interesaba antes las urgencias? ¿A ti te interesa la justicia social? ¿Por que tu, y tu lider estais todo el dia en bicicleta y enganchados a un ordenador, en vez de trabajar? (Por cierto, el señor Maymó, debe ganar por hora proporcionalmente lo que gana un jugador de primera división de futbol) ¿Por que no rechaza ese dinero?

 • Xavier Arnau

  REFLEXIÓN: Dices que el otro dia, en un acto en el que os manifestasteis, una persona rompió el cordón policial. Nunca he visto una manifestación, donde no se insulte, critique y maltrate a los que asisten al acto al que se manifiestan. Luego, si habia un cordón policial, es porque estarias insultando y le hinchaste con razón a alguiern. AHHHH que solo podeis insultar los de la CUP. Enric, no tiene argumentos fundamentados sobre nada. ¿Te llevaste a los manifestantes de la empresa que ya sabemos a ver al Sr. Coscubilela? NO. Me parece horrible la manipulación que estais haciendo de todo, sois unos representantes politicos, patéticos, y recuerda, a mi no me importa nada CIU, lo único que quiero es justicia social, pero de la verdad, no de la que no trabajo y luego hago trabajtos cobrando el paro por allí, o la de que todo el dia estoy liandola por allí y allá, etc… Levantar el pais de una vez por todas en vez de perder el tiempo y dilapidar a todo el mundo sin parar, con el unico objetivo de beneficiaros personalmente.

  • Enric Piera

   Xavier, com es nota que no hi eres a la concentració perque el que va passar va ser precisament això: la gent de CiU rebassant el cordó policial i els mossos apartant la gent de CiU que anava contra els manifestants. Xavier, abans d'opinar et recomano que t'informis be. Si fins i tot les ia-ies ens van dir "subnormals"…

 • Xavier Arnau

  POR CIERTO, SI ES CIRTO, QUE TU Y MAYMÓ INSULTASTEIS, os mereceis (se merece) porque a ti ya veo que ni en un partido ni en otro te quieren, salir del gobiebo municipal YA. (sea quien sea, del partido que sea, si un regidor es capaz de insultar a ciudadanos del municipio en el que él es representante de una manera u otra, marece SALIR automáticamente de ese gobierno) Yo no estuve en ese acto, pero si hubiera estado y me hubierais insultado, repito un regidor, otro gallo cantaria guapitos.
  ¿¿¿¿Ahora que me citarás el proximo dia a las 19????? ¿o me vas a responder?

  • Enric Piera

   Xavier, per què diu coses que no son certes ? jo no vaig insultar ningú i pel que vaig veure l'Alex tampoc. Per què menteixes Xavier ? Pel que fa a la formació del govern municipal la CUP no està al govern municipal, qui mana a Molins és PSOE i CiU. Xavier, si no vas estar a l'acte per què afirmes coses que no son certes ? Xavier, per no ser dels que volen retallades en sanitat et veig molt amenaçador " Yo no estuve en ese acto, pero si hubiera estado y me hubierais insultado, repito un regidor, otro gallo cantaria guapitos"…guarda el revolver Gary Cooper…

   • Xavier Arnau

    Enric Piera,
    Nerviosito???, que llo no llevo revolver, me refiero a que salgan del Ayuntamiento. Pero como tu tienes la verda absoluta… Ya veo que no tienes ni respuestas ni argumentostos para nada. Ya que parece que esto sea un gran hermano, recuerda que en la casa hay camaras por todos lados…. TU NO INSULTESTES?? SEGURO??? Que capitulo nos va a deparar esta semana? Belen Esteban en Molins?? Trabaja un poco y no te pongas tan nervioso, y si haces algo, asume las consequencias.
    LOS CIUDADANOS DE MOLINS, ESTAMOS INDIGNADOS CON LOS REPRESENTANTES COM LOS DE TU PARTIDO, que haceis de todo un PARTIDISMO absoluto.. Anda no te enfades cuando teclees en el ordenador…tic, tac, tic, tac, tic, tac

    • Enric Piera

     Xavier, desgraciadament la dreta governa a Catalunya i du polítiques contra els drets socials, com la sanitat. Això sí que em preocupa, i aquest és el motiu pel qual ens vam manifestar. Vam patir insults, amenaçes per part de gent de CiU i fins i tot alguna esgarrapada d'alguna dona. Si així pensen que callaran la gent que defensa els drets socials van molt equivocats.

     • fem memoria

      per favor Enric, DEIXA DE MENTIR JA! et poses prou en evidencia!
      què en pensen els teus nous companys de la CUP de totes les "asseberacions" que fas? tb els poses en evidencia a ells.

      et recordo que el poble TÉ MEMÒRIA i tot el que has dit i el que has fet queda…

     • Enric Piera

      Acuses sense aportar cap prova. Dius que estas documentat amb les ambulàncies però no aportes cap prova ( jo t´he penjat un Link de CCOO on fins i tot tens les 33 hores diàries de retallada en ambulàncies de la nostra comarca ). Dius que no dic la veritat però no dius en què et bases. Si no aportes proves resultes molt avorrit. Que vols silenciar les protestes contra les retallades és molt evident.

     • Alex F.

      Enirc et recomano que si algú et/ us va esgarrepar presentis una denuncia. Sino, més val que deixis, si us plau, de manipular i faltar a la realitat. En un altre apartat, inclús he dit que tu no havies proferit cap insult, però veig que es inutil, ja queda palès, qui honora a la veritat i que utilitza la demagogia i la fobia política per descansar els seus desanims. No sóc qui per donar consells, però la fi no justifica els medis. I quant cada cop queden menys arguments, no cal anar al costat fosc de la mentida i manipulació. Perqué dit així li donarè la raó al Sr. Arnau i tambè subratllarè que em van agredir, insultar, esgarrapar… no fotem!!

     • Enric Piera

      A mí no em van esgarrapar, jo vaig allunyar aquesta donar que va anar a agredir un noi de Molins contra les retallades i vaig demanar als Mossos que impedissin que els de CiU anessin contra nosaltres, cosa que van fer després que els vaig suplicar perque si no algú prendria mal. No sabia que havia tan convergent en aquest poble…aquesta nit dormiré be perque se que a Jordi Pujol no li va agradar gens trobar-nos allà indignats per les retallades i que això li va fer saber al JR Casals. Era el nostre objectiu, pressionar als polítics que ocupen algun càrrec ( municipal ) perque presionin més a dalt. Disculpi senyor Casals però no és contra vosté, és contra les retallades en sanitat.

 • Pere

  Carai Xavier, quines ganes que li poses a la cosa. L'unic que estar clar es que qui fa les retallades es CyU. I qui mes lluita en contra d'elles es la CUP. Crec que aixo está molt clar per a tots.

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  ¿Ves como no iba tant mal encaminado? me creo antes a unas señoras inocentes del pueblo, a las que conozco de toda la vida, antes que a una persona como tu, que estba detras de un cordón policial.¿ Lo has denunciado a los Mossos? Creo y esto va por los dirigentes de la CUP, que el señor Piera os está haciendo un flaco favor en representaros. Como me lo hizo a mi, al representarme en una plataforma que tenia un claro objetivo reivindicativo y de todo el pueblo, y el lo convirtió en una plataforma politica utilizandonos a los que fuimos a las comisiones y manifestaciones. Enric Piera, quedas en evidencia una vez tras otra. Descansa hombre…

  • Enric Piera

   El cordó policial estava també perque "las hordas" de velles glòries convergents que durant l'acte cridaven "subnormals" als de fora i que ens van dir el mateix quan van sortir, perque aquestes "persones d'ordre" no ens insultessin, ens fessin amenaçes o ens intentessin agredir, cosa que van intentar però que no van fer perque els vam demanar ajuda als mossos. Això de "antes que una persona como tú…", jo Xavier mai li diria a algú "subnormal" perque hi ha persones amb síndrome de Down que tenen més educació i sensibilitat que la que algun convergent va demostrar aquella nit.

 • Pingback: Jordi Pujol visita Molins de Rei entre crits()

 • Pingback: Molins contra les retallades presentarà una IPP contra Boi Ruíz | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Molins contra les retallades presentarà una Iniciativa Penal Popular contra Boi Ruiz | Dempeus per la salut pública()

 • Pingback: El més llegit de 2011 a Viu Molins de Rei | Viu Molins de Rei()