Nova victòria del Molins de Rei CF en un partit molt físic

Joan Torelló era la gran novetat en l’onze de Joan Garcia i el migcampista molinenc no va defraudar. Un cop més, Buba va tirar de l’equip a base de gols.

El Molins suma dues victòries consecutives // Adrià Casaín

El Molins de Rei CF visitava un camp molt complicat, el Municipal Dani Jarque de Sant Boi de Llobregat, on ja va jugar contra el Ciutat Cooperativa fa uns dies. Aquest cop el rival era la Penya Unió Màlaga, que es troben en la zona noble de la classificació.

Es preveia un partit dur i físic però en els primers quinze minuts ja es van avançar els molinencs. Carles Capella va assistir de meravella a Buba i aquest va definir superant el porter.

Amb el 0-1 el Molins va jugar més còmodament i aquesta comoditat va servir per poder fer el 0-2, mitjançant Gandu, que va aprofitar un rebuig del porter. El 0-2 va ser el resultat final. A la segona part, el Molins va tenir ocasions per ampliar l’avantatge però el porter local ho ha evitar.

Segona victòria consecutiva del Molins de Rei que ja acumula 11 punts i segueix escalant posicions a la taula.

El pròxim partit del Molins de Rei CF és el dissabte 12 al Josep Raich, com sempre, a les sis de la tarda. El rival serà el Santa Coloma de Cervelló, que es troba a la cinquena posició de la classificació. Podreu seguir les accions més destacades del partit mitjançant el Twitter de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades