Prop de 300 abonats passen la nit sense llum degut a la pluja

295 habitatges van quedar-se sense llum la nit del dijous com a conseqüència de la pluja. Els afectats han recuperat la connexió elèctrica al llarg de la nit i aquest matí tots els abonats havien recuperat el subministrament elèctric.

La pluja que va caure dijous a la tarda va tenir conseqüències en el subministrament elèctric a Molins de Rei. Segons Endesa, 295 abonats es trobaven sense subministrament elèctric a les 21.30 hores de la nit per incidències relacionades amb la pluja. La xifra d’afectats va ser encara superior durant la tarda: a dos quarts de set de la tarda eren 309 els abonats sense electricitat.

La incidència es va resoldre al llarg de la nit i Protecció Civil ja informava aquest matí de que ja no quedaven abonats sense subministrament elèctric.

Problemes de trànsit

La pluja també ha tingut efectes el matí de divendres en el trànsit. A la B-23 s’han registrat fins a 11 quilòmetres de cua des d’Esplugues de Llobregat fins a Molins de Rei en direcció a Barcelona.

  • Teresa

    ¿Que hay de las gestiones que dijeron se hizo del anterior apagon en la noche del 18 de julio , el ’Ajuntament de Molins de Rei, “s’ha mantingut comunicació directa amb la companyia elèctrica (Fecsa-Endesa) per intentar restablir la normalitat el més aviat possible” ? , ¿ Se tiene ya respuesta o sólo fue una cortina de humo que se ha perdido en la noche de los tiempos? y , l’Ajuntament ha indicat que “es prendran mesures per tal que fets naturals com el que ha succeït no perjudiquin el funcionament normal dels serveis de l’Ajuntament”. ¿ Se han tomado ya éstas medidas o todavía estamos pendientes de la auditoria de la Diputación? y que dice ahora el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, que entonces aseguraba assegurava . “Massa temps sense que Endesa respongui” ,

    ¿ Cuantos vecinos , en su día , así como como los propietaris dels establiments comercials presentarion reclamaciones a la companyia elèctrica mitjançant l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor, ubicada a la plaça del Mercat, número 5 ( 93 680 03 70) ? , ¿Lo podremos saber algún día? , ¿ O no hubo nadie que se atreviera contra una multinacional? , ¿ A parte de cobrar puntualmente el sueldo cada mes, de que nos sirve dicho servicio?

  • angeles

    En la Riera Bonet desde las 6 de la tarde no teníamos luz!!!!, y volvió a las 12:30 de la noche