Desallotgen per esquerdes un bloc de pisos al barri de la Granja

Els Bombers han desallotjat a una quinzena de famílies per esquerdes en el seu bloc de pisos al barri de la Granja després de la caiguda d’una paret dels baixos. El veïns han denunciat al constructor per les mancances de l’edifici però, tot i guanyar un judici, encara no han trobat solució. 

Es faran nous estudis a l'edifici del carrer Mujada // Jose Polo

L'alarma ha saltat quan ha caigut una de les parets dels baixos del carrer Mujada, 10 // Jose Polo

Les persones residents en el bloc de pisos situat al carrer Mujada número 10 del barri de la Granja han estat desallotjades durant el vespre d’aquest dijous. Tot i que ja fa 5 anys que els veïns van observar algunes esquerdes a les seves llars, una d’aquestes ha crescut inesperadament fins que ha fet caure una de les parets dels baixos.

Ràpidament, els bombers s’han desplaçat fins el lloc dels fets. Després d’un estudi d’emergència per part dels tècnics, s’ha declarat que no hi ha danys en l’estructura de l’edifici i que els veïns podien dormir en les seves cases. La parella del pis més afectat, als baixos, ha passat la nit a l’hotel IBIS a càrrec de l’Ajuntament de Molins de Rei. Altres veïns també han decidit passar la nit a casa de familiar, segons ha informat El Llaç. Demà al matí es faran proves i estudis de major profunditat per esbrinar els desperfectes reals que té el bloc de pisos.

Ens vam adonar dels desperfectes fa molt de temps, vam denunciar al constructor i vam guanyar el judici” explica resignat un dels veïns en declaracions a Viu Molins de Rei. Un altre veí feia la denúncia a través de la xarxa social Twitter: “4 anys de judicis i sentència ferma i el nostre edifici ha hagut de ser desallotjat avui per esquerdes” . El veí també aprofitava la piulada per donar les gràcies a la ràpida reacció de l’Ajuntament. L’alcalde, Xavi Paz, ha estat present al lloc dels fets.

Recomanacions personalitzades