El waterpolo femení comença de nou

L’absolut femení del CN Molins de Rei comença la temporada amb ganes de superar-se. L’any passat no van guanyar cap partit i aquest any les jugadores han demanat triplicar els entrenaments per millorar els seus resultats a la piscina.

L’any passat va crear-se a Molins de Rei l’equip de waterpolo femení. Un equip descaradament jove que es presentava a una lliga sense tenir cap mena d’experiència. Tot de petites nadadores van decidir-se a fer el pas i actualment, comencen la segona temporada amb Cisco Díaz com entrenador. “Ja sabíem que seria una temporada complicada, l’objectiu era que les noies no es desfessin anímicament”, explica Díaz entusiasmat i il·lusionat amb la nova temporada.

A demanda de les mateixes jugadores, l’entrenament setmanal s’ha triplicat per tal de poder plantar cara més dignament als seus rivals. Degut a la novetat, l’any passat van acabar la lliga sense poder sumar ni un sol punt. Tots els partits van resultar derrotes, tot i que no sense evolucionar. Els primers partits eren marcadors clars amb quasi trenta gols de diferència, mentre que els darrers enfrontaments, les diferències es reduïen a deu gols o menys.

Fotografia oficial de l'equip femení de waterpolo // CN Molins de Rei

Enguany, l’equip comença amb ganes una temporada en la que esperen poder plantar cara als rivals. “Hem fet alguns fitxatges i juntament amb les noies de l’any passat, crec que aquesta temporada anirà millor”, assegura l’entrenador de l’equip. De moment, la primera jornada de lliga ha estat difícil. Un 25 a 2 fora de casa contra el Santa Eulàlia, l’equip més fort de la competició, juntament amb l’Hospitalet. Ha estat una arrencada dura, però no decebedora. Les noies segueixen amb els ànims amunt i esperen poder començar a anotar algun punt quan els toqui jugar amb equips més fluixos. “L’objectiu és guanyar tres partits” segons Cisco Díaz.

En tot cas, l’entrenador es mostra molt feliç de les reaccions de les jugadores que, partit a partit, recullen més ganes de guanyar, sense deixar-se enfonsar per les derrotes. “Hem d’anar mica en mica”, conclou.

Recomanacions personalitzades