El femení de bàsquet no pot amb el Cornellà

Tercera derrota consecutiva del CE Molins de Rei (57-62) contra un vell conegut, el Cornellà B.

Després de dues victòries consecutives en els primers partits de la temporada, el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei porta tres setmanes sense guanyar. L’última derrota va ser contra el Cornellà B per cinc punts de diferència al Poliesportiu Municipal. Les visitants no es van trobar un partit fàcil en la reedició d’una de les eliminatòries de la passada fase final del Campionat de Catalunya disputada a Molins de Rei.

L’entrenador, Pere Galimany, valora “molt positivament” l’inici de temporada en declaracions a Viu Molins de Rei ja que “estem competint en tots els partits” i “tenim molt marge de millora quan les noves jugadores agafin la dinàmica de l’equip”.

La propera jornada l’equip visita la pista del Cervera dissabte a les 19:00 hores.

Recomanacions personalitzades