La pluja provoca l’accident múltiple d’un autocar i vuit cotxes a l’A-2

Un autocar i vuit vehicles s’han vist implicats en un accident múltiple a l’A-2 en sentit Lleida a l’alçada de Sant Vicenç dels Horts. Com a conseqüència de l’accident hi ha un ferit greu i vuit lleus.

L’accident s’ha produït aquest dilluns poc abans de les tres de la tarda. Tots els ferits són dels vuit turismes que s’han vist immersos en l’accident en cadena. Un ferit greu ha estat traslladat a l’hospital de Bellvitge, quatre en estat lleu han estat traslladats al Moisès Broggi, tres a l’hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi i un altre ha rebut l’alta in situ.

L’autobús implicat a l’accident, de la companyia Alsa, cobria el trajecte de la línia Barcelona – Berga. Els 32 passatgers han estat recollit per un altre autocar de la mateixa companyia per continuar el trajecte. Cap d’ells ha resultat ferit.

Quatre unitats del SEM i l’helicòpter medicalitzat s’han mobilitzat per atendre l’accident, produït al punt quilomètric 602,5 de l’A-2. Els Bomberes han enviat tres dotacions. Durant poc més de mitja hora, l’A-2 ha estat tallada a l’alçada de Sant Vicenç dels Horts, provocant 3 quilòmetres de retenció. Fins que s’han acabat les tasques d’evacuació i manteniment de la via, s’ha tallat només un carril. Les retencions han arribat als 7 quilòmetres entre Cornellà i Sant Vicenç.

Recomanacions personalitzades