Daniel Castro aconsegueix el campionat d’Espanya d’halterofília

El membre del CH Molins de Rei guanya el campionat d’Espanya sub 15 disputat a la vila. Edgar Rubio, Marcos Ruiz i Isabel Caballero aconsegueixen la segona posició.

Molins de Rei ha fet un gran pas endavant en aquest esport durant els últims anys // Federació Espanyola

Molins de Rei ha fet un gran pas endavant en aquest esport durant els últims anys // Federació Espanyola

Daniel Castro va donar la gran sorpresa en el campionat d’Espanya sub 15 d’halterofilia disputat a Molins de Rei el passat 15 d’octubre. El membre del Club Halterofília Molins de Rei és va imposar en la categoria de 85 kg sense ser, a priori, un dels favorits en aquesta competició i aconseguint d’aquesta manera la seva primera gran victòria.

No va ser l’únic èxit de l’halterofilia molinenca en aquests campionats d’Espanya. En 56 kg, Edgar Rubio va aconseguir la segona posició tot i que el seu entrenador i actual president de la Federació Catalana, David Soria, ha explicat en declaracions a Ràdio Molins de Rei que “tenia problemes a l’esquena i va rendir per sota de les seves possibilitats”.

Marcos Ruiz també va quedar segon en la categoria de 77 kg, brillant sobretot en els dos temps. Per la seva banda, l’única molinenca que participava en la competició oficial, Isabel Caballero, va proclamar-se segona d’Espanya.

Recomanacions personalitzades