Les disputes partidistes apareixen a les protestes contra el tancament del CAP

Més d’un centenar de persones van tornar a sortir al carrer dilluns passat en contra del tancament de les urgències del CAP. La regidora de Sanitat va donar explicacions sobre el tancament de la farmàcia de guàrdia en una assemblea marcada per intervencions d’exaltats i disputes dialèctiques entre militants de diferents partits.

La manifestació es va celebrar, com cada dilluns, amb discreta presència policial // David Guerrero

Com cada dilluns, el 17 d’octubre van tornar a sortir unes 110 persones als carrers de Molins de Rei a protestar contra el tancament del CAP. Ho feien per dotzena setmana consecutiva. Ara, s’ha sumat a la protesta contra el tancament del CAP des de l’1 d’agost, la reivindicació del servei de les farmàcies de guàrdia que també s’ha perdut des de l’1 d’octubre.

La manifestació va finalitzar prop de les 9 de la nit al CAP La Granja, on es va celebrar una assemblea com és habitual. Lluny de les primeres assemblees, en les que a molts els costava agafar el megàfon, dilluns passat molts es van animar i van convertir l’assemblea en un seguit d’ocurrències cridades per exaltats. Una dona, sense megàfon, a viva veu, cridant excessivament i sense prestar gaire atenció al que s’estava parlant, va començar a cridar: “On estan els 24.000 habitants de Molins de Rei? Com és que no venen a manifestar-se? Això ens afecta a tots!”. La seva intervenció va ser seguida tant d’aplaudiments com de cares de vergonya aliena pel to utilitzat.

Minuts després, un militant de la CUP i un altre del PSC s’enfrontaven dialècticament tractant de convertir la protesta contra el tancament del CAP en una discussió partidista sobre quants membres de cada partit havien anat a les successives manifestacions. La discussió va ser tallada per un altre manifestant que es va adonar del lamentable espectacle ofert pels representants de diversos partits. La representació política dels grups municipals de l’Ajuntament va comptar amb diversos regidors del PSC, de la CUP i d’ICV. Com és habitual, no van assistir regidors de CiU, Esquerres per Molins de Rei i el PP.

Negociant amb els farmacèutics

Anna Cantudo, megàfon en mà, va explicar la cronologia dels fets del tancament de les farmàcies de guàrdia // David Guerrero

L’alcalde no va poder assistir a l’assemblea, com s’havia acordat inicialment, per trobar-se en una reunió d’última hora. Qui ho va fer en el seu lloc va ser la regidora de Sanitat, Anna Cantudo. Després de comparèixer davant els manifestants set dies abans assegurant que no tenien constància del tancament de les farmàcies, el passat dilluns Cantudo va fer una cronologia de com s’havien produït els fets, des de la carta que va arribar 10 dies després del tancament fins a les mesures que estudien prendre, com ja havia explicat detalladament Viu Molins de Rei. Cantudo va assegurar que les negociacions amb els farmacèutics locals estan obertes: “l’Ajuntament ha demanat als farmacèutics de Molins de Rei que s’ho replantegin i mantinguin alguna farmàcia de guàrdia”, va indicar la regidora. Les negociacions es plantegen difícils ja que, segons Cantudo, “ells al·leguen números i diuen que si no tenen clients perquè el CAP està tancat, ells també han de tancar”.

Aquest dilluns, hi ha una nova manifestació convocada a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Com és habitual, acabarà amb una assemblea al CAP.

 

 • PEDRO M. MORENO

  pues yo creo que es una pena pero si que debemos darle importancia, porque la plataforma la podra manejar quien la maneje pero la indignacion contra las RETALLADES y contra todo lo que afecte al pueblo, la MANEJAN los ciudadanos, y a ellos seamos de la ideologia que seamos lo que nos importa es la SANIDAD, no si las banderolas son en catalan, si los gritos son en castellano o si vamos mas del PSC o de la CUp, normal que la gente esté cansada de la politica no?????? ademas porque no desde las entidades y los partidos no se aporta mas ayuda para estos temas, y no como pedia un compañero, que el ayuntamiento pague las banderolas……jejejeje pero que hacemos quitar 2 euros a cada contribuyente??? pregunta por el pueblo y ya veras que te dicen, ademas a mi me gustaria como ciudadano que la gente de la plataforma nos diera una explicacion porque hay dias que vienen unos oradores de la plataforma y otros dias no? es que ha pasado algo dentro de la plataforma? hay buen rollo y los mismos puntos de vista para ir en la misma direccion? que pasa con los compañeros que hablaron en la 11 asamblea y en la 12 no estaban???? alguien puede explicar algo si lo sabe, GRACIAS

 • PEDRO M. MORENO

  https://www.facebook.com/photo.php?v=101504387037

  estos son los que somos y de los 24000 y de todos los partidos y pensamientos, ademas como se puede ver hablamos entre nosotros y defendemos lo mismo no?????? LOS RECORTES …….o puede ser que alguno aproveche esto para otras causas?????

 • Teresa

  Una cosa está clara , y es que desde el primer dia, las manifestaciones las han organizado y controlado los de la CUP , Los de ERC parece que no están incluidos en esos 24.000 habitantes, que no ciudadanos, que dícese tener la ciudad dormitorio de Molins de Rei . Los del PSC y los de CIU han picado , y ahora no saben como sacarse el muerto de encima, dándo respuestas vacias o ininleligibles como la jerga Paziana. Las explicaciones dela Sra. Cantudo, de esperar noticias a que se reciban cartas de una forma oficial, sólo evidencian el descontrol y la falta de integración del actual equipo de gobierno bipartito en el Ayuntamiento. Los buenos directivos deben husmear cualquier articulo de prensa, cualquier noticia, cualquier rumor en la villa y tener los oidos bien despiertos, y no esperar a que caigan siempre las brevas.
  Todas las notificaciones que se hagan a los farmacéuticos desde el Ayuntamiento, si no van acompañadas de beneficios adinerados , estos se las pasarán por el forro, como siempre.

 • josep

  Perquè no parlem de la realitat, la CUP va agafar aquest moviment (molt habilment) per donar-se a veure com la veu forta de l'oposició. El seu gran problema es qu es veu massa el llauto, quins son les persones que son davant ? Qui son les persones que parlan de per no hi son els altres partits ? Perquè la gent que no hi era vinculada a la CUP ha sortit forna de la Comissió ?

  • Teresa

   josep : Que significa : ¿ Qui son les persones que parlan de per no hi son ….?

  • Marta Martín

   Josep, jo mateixa soc de la comissió i li puc assegurar que si em busca a les llistes de la CUP NO HI SOC, PERO ESQUE NI ALLA NI A CAP PARTIT POLITIC de la vila.
   Començo a estar una mica farta de tot aquest color… Molins contra les retallades som tots els molinencs i molinenques. Seguidament les persones que tenim mes temps o volem col·laborar d'aprop a les tasques organitzatives de moviment SOCIAL, som persones de tot tipus d'ideologies i de maneres d'entendre la mateixa cosa PERQUE TOTS SOM DIFERENTS I MOLT VALIDS.
   Per ultim, estic ja fins al cap d'amunt que es digui que la comissio es la CUP, DONCS NO CULLERES jo estic de ple, parlo a les assambleas i no tinc cap vinculació amb ells PROU DE XORRADES I DE TONTERIES. Ens hem de posar a treballar com ha moviment social de la vila i ha intentar conseguir tot aixo que ja fa temps ens han tret… I ENS ESTAN TREIEN.
   I si queden mes dubtes, recordeu cada dimecres tenim reunió de la comissió. I alla amb els vostres propis ulls podreu comprobar a aquelles families incondicionals que cada dimecres i dilluns estan al peu de cano i donant la seua opinió lliurament, fent reflexions i sobretot ens donant ple suport perque ells si q creuen en aquest moviment sense inportar quines cares hi han, ni mirant si son families de be o obreres ni molt menys de que collons partit politic son… Gracies fina, montse, julia als peques i a totes les persones que heu vingut a les reunions, i que ham fred, calor, fins les 8 o a les 12 esteu al peu del cano… GRACIES VOSALTRES SOU L'ESSENCIA DE MOLINS CONTRA LES RETALLADES.
   Marta Martín
   Membre de la comssió de Molins Contra les Retallades.

 • Casandra

  Estic totalment d'acord amb el comentari anterior…jo he anat a diverses manifestacions i efectivament, la CUP des d'un primer moment ha intentat fer seu aquest moviment i utilitzar-lo per anar a fotre canya a l'actual govern municipal…en comptes d'utilitzar-lo com a eina de pressió ciutadana per mostrar de que els molinencs i molinenques estem en contra de les RETALLADES.
  Normal que molta gent deixi d'anar a les manis al veure el panorama…nomès van a atacar a l'actual Alcalde i no ens equivoquem…l'Ajuntament és qui més a prop de la ciutadania està però que jo sàpiga a dia d'avui la competència de Sanitat la té la Generalitat governada per CIU i finançada amb impostos com IRPF, IVA, Successions (a no aquest últim ja no que se l'han carregat!)…així q no ens equivoquem, a la mani s'ha d'anar a sumar entre tots i intentar que aquesta societat sigui una mica més justa per a la classe treballadora i pels joves q ho tenint molt negre….així que menys disputes de "jo més que tú" i de que malament ho està fent el Sr. Paz i més a traballar entre tots pq no retallin ens nostres drets collons, que això és el que hem de fer entre tots i amb l'ajuda de tots!!!!!!!!!

  • Teresa

   Casandra : Muy bien , Totalmente de acuerdo con Ud.

  • Enric Piera

   Casandra, això que dius si no ho exemplifiques no li puc donar cap crèdit. No hi ha hagut cap pancarta, cap lema ni cap comunicat per part de ningú de la plataforma Molins Contra les Retallades que fes al.lusió de la manera que dius contra l'alcalde. Fins i tot, en la meva intervenció de fa dos dilluns li vaig agraïr que vingués i només li vaig recriminar que no hagués vingut abans, que és el nostre alcalde, que hauria de mostrar més sensibilitat ( viu a 50 metres del CAP ).

   • Enric Piera

    Això és tot, rés més. Pel que fa a la sortida d’alguns de la plataforma aquesta va ser voluntària. La meva posició va ser molt clara:
    1-Aquesta plataforma és autònoma, és a dir, no està sota la jurisdicció ni delega responsabilitats a ningú que no sigui la mateixa plataforma.
    2-El dia de la intervenció de l’alcalde ( que jo vaig veure molt correcte en general, va ser molt pitjor el que li van cridar al Jr. Casals ) sí que va haver uns desacords previs entre la gent de la plataforma que van ser parlat a la reunió de dimecres següent.
    3-Com vaig explicar a la mateixa comissió jo no considerava correcte que la plataforma li avançés a l’alcalde les preguntes que li haviem de fer, perque no era un acte electoral. L’alcalde venia a una assemblea, no era un Ple de l’Ajuntament. Va haver gent de la plataforma que ara ho hi és que opinava el contrari, que haviem de donar-li les preguntes abans a l’alcalde.
    4-Va haver gent de la plataforma que va demanar que els membres de la comissió no fessim cap pregunta a l’alcalde, en paraules concretes: “perque podria ser considerat una traició”. Es traeix a quí se li ha te fidelitat. Com aquesta Plataforma no te fidelitat més que a sí mateixa i al poble de Molins de Rei jo vaig considerar que va ser un intent d’acallar qualsevol pregunta “complicada” a l’alcalde.
    5-Fins el dia de la vinguda de l’alcalde no es va suscitar cap debat en aquest sentit. Per aquest motiu vam acordar en comissió limitar la compareixença de cap càrrec polític per no provocar el que alguns ens han manifestat aquesta última setmana.
    També alguns de la comissió que ara no hi son consideraven que les signatures que els molinecs entregaven a l’Ajuntament eran posessió de l’Ajuntament i que ell les podia presentar on vulgués. Com és evident m’hi vaig oposar.
    Crec que defensar la autonomia d’aquesta plataforma contra les retallades socials és la tasca que alguns hem fet aquestes dues setmanes. No hem de permetre que els poders polítics vulguin apoderar-se d’un moviment social en benefici propi. Ara al Baix Llobregat estem en un procès d’unificació de les protestes, un procès important perque d’aquí poques setmanes les manifestacions seran molt més grans i contundents.
    Que cap molinenc tingui dubtes en la transparència d’aquesta comissió, a la qual tothom pot afegir-se per col.laborar. Salut !!

 • sergi ruiz pi

  en referencia a l'article del viu molins….crec que cadascú escriu el que vol, vaja, em puc sentir molt identificat amb aquestes paraules….però o tornaré a explicar perque potser no em vaig explicar bé. Aquest molinenc va reclamar la presencia de tots els politics a les manifestacions, de tots independenment del partit que representen, ja que l'important seria que és visualitzes el suport dels regidors i del consistori, crec que seria un motiu de més força.

  per altre banda en cap moment és va parlar de quins regidors venen més, ( perque cadascú bé quan pot ) i seria un error, simplement m'agradaria visualitzar més el suport de l'ajuntament ( partits que governen i els que no, tots )

  no cal entrar en cap debat politic cal ser-hi, i si hi sóm tots segur que tindrem més força, d'aqui el motiu de la meva explicació.

  des de aquí animo a participar en les mobilitzacions cada dilluns

  espero s'hagi fet més entenedora la meva explicació.

  i no estic d'acord en les afirmacions exposades pel viu molins en l'article anterior, crec personalment que la qüestió no és aquesta.

  salut

 • jotambém'amago

  +CAP – CUP

  • Enric Piera

   +CAP +gent. Si no fos per la gent de la CUP que ha anat possiblement això no hagués tirat endavant. Quina vergonya, qui no va critica a qui va.

   • Alex F.

    Bona tarda Enric,

    Nomès fer una petita apreciació, bàsicament perqué hi ha molta manca de memòria, i fa un parell d'anys m'hagués agradat veure moltes més signatures, sobretot de qui ara abandera un moviment, ,desde el meu punt de vista per treure uns redits personals o polítics, però aleshores, no va haver cap partit, repeteixo cap ni un (ni van apareixer plataformes) que donés suport aquesta iniciativa. Convindràs amb mi que les postures polítiques moltes vegades evidencien les causes. Fa dos anys, no era un bé pel poble important. Ara, en el marc ecònomic de l'herencia que li han deixat a la Generalitat, Disparem amb metralleta, que com més en matem millor.
    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-socie

    Una abraçada

    • Enric Piera

     Alex, ens veiem a la comissió o a les mobilitzacions…la herència no justifica regalar milions d'euros a les 500 famílies més riques de Catalunya i després retallar 125 milions d'euros en sanitat. El que està fent el govern actual és preparar la privatització. El mateix conseller ja recomana fer-se d'una mútua privada…i clar…com tothom s'ho pot permetre…és el model del capitalisme…si tens diners tens drets…

     • Alex F.

      Enric,

      Del tema de l'herencia en podem parlar molt abastament, tu creus tenir una raó, i jo crec tenir-ne una altre. Ara bé, jo insisteixo. Es molt fàcil críticar i parlar dels partits de si hi van, de si fan o de si desfan, jo insisteixo, però on estaven al 2010, totes aquestes plataformes?

     • Enric Piera

      No te ni punt de comparació el que va fer el tripartit ( ambulàncies i urgències ) amb el que ara es fa: menys ambulàncies encara, tancaments massius d'urgències a tot el pais, tancament de plantes sencers d'hospitals, modificació de la lleï per permetre la entrada d'empreses privades dins els edificis públics de sanitat….si vols continúo…

     • Alex F.

      Enric,

      Pots continuar, però segueixes parlant de l'herencia del tripartit. Aleshores, el servei que van deixar era molt més deficitari a nivell d'atenció domiciliaria (cosa que també es reclamava), però bé. Jo insisteixo a la meva pregunta que no hi ha manera de respondre, On estaven totes aquestes plataformes va 2 anys? On estaven les signatures aleshores? Per qué no us interesava que el CAP es tanqués tota la nit fa 2 anys? Per qué seguir amb el "i tu més" dels polítics que van o deixen de venir, quant el tracte ha estat de mala educació (per no dir vexatori) quan hi han assistit?. On està el dialeg? però torno a insistir, on estan les alces de veu fa 2 anys? Masa preguntes de difícil resposta, ho entenc. Per tant el millor es seguir amb la metralleta i fent apologia de la destrucció. Perqué no només treient "als rics" (em fa molta gracia aquesta definició) el CAP de Molins romandria obert, o si?. Fer els números a mà alçada, crec desde la meva modesta opinió que no tenen cap fonament aritmetic. Però està bé que es segueixi fent via per un camí que pot donar un redit personal o polític (es una opció no m'hi ficarè, encara que vist el que he llegit ho tinc clar). Però hi ha límits que no es poden travessar, encara que la memoria falli, i últimament s'estan travessant molts límits, més enllà de la vessant política.
      Una abraçada

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  En que quedamos, estais los de la CUP llevando el "cotarro" de todo esto o no? Me aprece patético el partidismo que le estais intentando sacar a todo esto, vergonzoso e indigno por parte de un partido que ha sacado resultados significativos en las ultimas elecciones municipales.
  Hacer ya de una vez propuestas y dejar de destruir todo lo que podeis, si no viene más gente a las manifestaciones, será que algo estais heciendo mal. Bien, mal ya te digo lo que haceis, hacer un uso totalment partidista de una situción vital para la ciudadania de Molins de Rei. Para mi, y creo que hablo por muchos de los que os votaron en su momento, es totalment indigna la apropiación que estais haciendo de todo esto.
  Si anteponeis la presencia de unos o otros, o de que paritdos vienen o cuales no, al futuro de la sanidad catalana, ya me lo habies dicho todo, uso partidista total. A mi no me importa si viene un partido o otro, sino que tengamos el CAP abierto.
  Queremos gente seria.

  • Marta Martín

   Bona nit, em presento el meu nom es Marta i formo part de la comissió de MCR, si tens opinió que les coses no s'estan portant be t'animo a que vinguis a les reunions de cada dimecres i podrem xerrar de tots aquells temes que tant us preucupen sobre el moviment i de com s'esta duent a terme.
   Per ultim, agrairia que pareu de dir que la comissió es la CUP, NO ES CERT. hi han persones de diferent corrent ideologics. I que vols que et digui a mes varietat de pensaments MILLOR aixi representem millor a la vila.
   Gracies
   Marta Martín
   Membre de la comissió de MCR

 • Teresa

  ¿Cuanto nos cuesta a los contribuyentes ese capricho de unos cuantos de pasearse por las calles de Molins los lunes pitando ? , ¿ Cuanto nos ha costado el sobreconsumo en Aire Acondicionado del CAP que los empleados ponían a tope con bajísima temperatura para fastidiar a los pernoctas de la CUP y joderles la marrana?, ¿ Que nivel médico tienen esas manifestantes que el día 30 se paseaban por encima de la mesa de negociaciones de la Conselleria de Sanitat que todos vimos en TV ? ¿ Cuanto tiempo ha perdido alcaldía con todo eso? , ¿ Cuanto nos cuesta a los contribuyentes la Guardia Urbana y todo su equipamiento, horas extras, motos, coches, pistolas y gorras,…. ?, No no queremos esos inútiles de medicos publicos !

  • Marta Martín

   Bona nit, si surtim cada diluns es en propesta de totes les retallades en sanitat i d'educació, justicia… i tantes altres per desgracia.
   Quan et costa a tu que cada dilluns surti a manifestar-me contra les retallades? doncs nse… pero recorda que son els teus i els meus diners…
   Sembla mentida que nomes ens preucupin les coses quan ens toquen la butxaca…
   L'aire condicionat si el posaven tant alt a les nits per fotrens! doncs quina jilipollada, nosaltres em estat alla dormint igualment…
   El consistori crec que no ha perdut temps perque es un tema que ells haurien de estar plenament interesants i es feina seva informar a la seua vila sobre diferents temes i que han de fer VETLLAR PER EL BENESTAR SOCIAL DE LA VILA.
   Per ultim, com a persones tenim tot el dret de manifestarnos i de pensar i parlar lliurament.

 • Enric Piera

  Hi ha gent que a títol individual col.labora en la comissió des del primer dia. ¿ què vol dir "llevar el cotarro" ? ¿ vol dir quedar-se a dormir 12 nits ? ¿ què hi ha de dolent ? qui intenta vincular aquest moviment ciutadà amb la CUP és precisament qui no s'implica en ell. La gent que no ve és perque no vol venir. Xavier, no busqueu excuses si entre els que treballem per una sanitat pública som dels castellers, del Mulei o d'un equip de paddle. Ningú pot dir que hi hagi hagut cap utilització partidista perque no és cert. Hi ha gent que vol ensorrar el moviment contra les retallades a Molins per interessos partidistes. Dir que hi ha partidisme és mentir. Una altra cosa és que a algú li pugui interessar carregar-se les protestes. Desconec si el conseller Boí Ruiz te família a Molins de Rei. Repetir una mentida moltes vegades no la fa veritat. Per cert, ja portem 3894 signatures de molinencs i molinenques que estan en contra de les retallades en sanitat. Moltes gràcies a tots. Salut !!

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Te hablo como ciudadano indignado por vuetra actitud, y como habitante de este pueblo, y que he asistido a las concentraciones, luego no miento. Vosotros si que engañais a la gente,¿ habeis consultado con los ciudadanos de Molins para unificar de algun modo las protestas? 12 nits durmiendo, esos si que es un sacrificio por el pueblo, QUE BARBARIDAD, ¿durante la fiesta mayor tambien estavais encerrados? o ¿es que ese no era momento?, porque si se está, se está a las buenas y a las maduras. Pero bueno, da igual, vosotros vais a la vuestra, no consultais con el pueblo, vais a destruir. La gente se tendria que dar cuenta (de hecho el exito y la caida de personas que ya no creeemos en vosotros y no asistimos a las concentraciones se debe a esto). Estais contra el sistema, pero 4 de los vuestros cobrais del sistema, ¿QUIEN ENTIENDE ESTO?. La sanidad es de todos, no solo de la CUP, tragiversais todos los datos, menits y no decis la verdad, os estais pasando 4 pueblos con vuestra actitud.

  • Marta Martín

   Vosotros? me siento identificada porque estoy en el movimiento i en la comission. jo tengo representacion propia soy Marta i parar ja de decir que MCR es la cup. Eso es falso.
   Durante la fiesta mayor no nos encerramos en el CAP por razones de seguridad.
   Por ultimo, ven los miercoles a las reuniones i expones tu manera de ver las cosas.

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Ya te he explicado que yo he asistido a varias manifestaciones a favor de las 24 horas del CAP. Luego he estado entre la gente y escucho opiniones, y no vale el poner a gente por tal de hacer ruido. Eso es destruir, que haya gente en las manifestaciones, que no sepa ni los nuevos horarios del CAP, que no sepan que hace ya varios años que el CAP no tiene urgencias, que a que viene a cuento todo esto ahora, y que encuentro que os estais equivocando y rectificar es de savios, igual que reconocerlo es sano.
  Lo de pasarse 4 pueblos viene dado por, te repito el USO PARTIDISTA que estais haciendo de la Sanidad Pública.
  ¿Puedo yo ser parte de esa comisión? vais ha hacer caso de lo que yo o mi familia digamos, o vais acabar decideiendo lo que querais. Porque yo en su dia estuve como bastante gente en contra del encierro. Anetriorment se referian a esto, ¿quanto dinero nos a costado vuetro encierro? Osea que en Molins de Rei, nos hemos quedado sin urgencias por les retallades, pero se ha gastado en electricidad por vosotros, luego estmos iugual que antes.
  La democracia también deja lugar a reconocer errores y dejar opinar a los otros.

  • Marta

   Tu puedes participar en esa comissión i seras escuchado como todas las opiniones que hay i se llegara a la mejor solucion para MCR.
   Este movimiento no ha salido antes porque nadie se ha mojada anteriormente, en hacer-lo.
   El nostre tancament al CAP, no ha sido un gasto extraordinario, ja que por las noches estan las señoras de la limpieza que hacen fantasticament su trabajo i que cuando estan en una zona tiene la luz dada i cuando se van bajan el fusible i listos i nosotros intentavamos hacer el menor estorbo posible.
   Marta Martín

 • Enric Piera

  Xavier Arnau,
  Et convido a les comissions que com cada dimecres fem la comissió de la Plataforma Molins contra les Retallades. Aquest dimecres pel fred la farem al Mulei a les 19.00. Pel que fa a la consulta de la que parles no entenc que ha de consultar la comissió que porta més de dos mesos convidant la gent a venir. Jo mateix he fet crides a tothom a participar-hi, a associacions i a partits. Qui no ve és perque no vol.
  Pel que va al teu comentari: "vosotros vais a la vuestra, no consultais con el pueblo, vais a destruir…" no se ben be a què et refereixes. Si et pot servir d'aclariment et diré que pel que fa a anar a la nostra…a quí et refereixes, a quins membres de la comissió ? anar a la nostra en la defensa dels dret a la salud dels ciutadans SEMPRE i SENSE CAP DUBTE.

 • Enric Piera

  Pel que fa a consultar amb el poble et diré que no cal consultar a ningú per venir a les manifestacions o a formar part de la comissió, és un moviment ciutadà obert a tothom. Pel que fa a "vais a destruir", no se si et referiràs a algun desperfecte a les instal.lacions del CAP durant l'ocupació. La actitud de les persones que van realitzar aquest acte de protesta va ser exemplar.
  No se a quines dades et refereixes quan dius " tergiversais los datos"…quines dades ?
  Tampoc se a què et refereixes quan dius que "mentim"…en què si us plau ?
  Tampoc se a què et refereixes quan dius que "no decis la verdad"…quina veritat ?
  Podries aclarir a què et refereixes amb "os estais pasando 4 pueblos con vuestra actitud ?
  Salut Xavier, t'esperem a les comissions i a les mobilitzacions.

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Como voy a estra de acuerdo con les retalldes en salut? Pero pasa algo por reconocer todo lo que te he dicho? Por que no reconocer que la CUP está abanderando todo esto? Es malo a caso? Pero tu crees o nos tomas a los ciudadanos por ineptos o algo así? Es que crees que no vemos el uso que haceis de las redes sociales?
  Tu mismo estás quedando en evidencia y dándome la razón, al no darme ninguna explicación, al ni si quiera poder relexionar tu mismo si lo que digo está bien o mal, si puede que esteis equivocados o no? No tenemos el beneficio de la duda los demás? Teneis la verdad absoluta? Como voy a manifestarme o a ir a una comisión donde NO se escucha a nadie más que a vosotros, pero no ves que te hablo desde la indignación?

  • Marta

   Si es malo reconocer que la CUP esta delante de todo esto por que es MENTIRA.
   Marta Martín
   Membre de la comissió de molins contra les retallades.
   Por cierto, me gustaria intercanviar opiniones sobre el tema de que no vais porque en la comission no se os escucha… Has venido algun dia? no!!!! t'animo a que vengas. i compruebes

 • Enric Piera

  O sigui Xavier, que estàs d'acord amb les retallades en sanitat…? encara no m'has explicat Xavier en què et bases per dir que hi ha un ús partidista. Podries posar-me un exemple ? perque no aportes cap prova. Si no estas a la comissió és perque no vols. La majoria de la gent a l'Assemblea va decidir realitzar un tancament. Et recordaré que el tancament ens va costar molts mals d'esquena, algun constipat i que no es fa perque sigui agradable, sinó per protestar perque ens treuen drets sanitaris. A tú et preocupa el cost del tancament ? digue'm tú quan ha costat el tancament d'un mes als ciutadans. A tú et preocupa això sense aportar cap prova i no et preocupa que no tinguis una atenció sanitària digne…be…contra gustos….Salut !!

 • Xavier Arnau

  Poner a gente en las manifestaciones, en concreto la más importante que ha habido, QUE NO TIENEN NI IDEA QUE EL CAP ESTÁ CERRADO POR LA NOCHE DESDE HACE CASI 3 AÑOS, és digno? QUE NO SABEN NI EL HORARIO QUE HACE AHORA, QUE SE DECLARAN SIMPATIZANTES DE LA CUP, PERO QUE NO SABEN NI POR LO QUE SE MANIFIESTAN?. VERGUENZA me dió a mi, a mi mujer y amis dos hijos, y por lo que veo a bastante gente más.

 • Enric Piera

  Xavier, ¿ què vol dir "poner a gente en las manifestaciones" ? La comissió ha informat amb precissió que la primera retallada va ser fa uns anys i que aquest cop l'ampliació ha estat 3 hores més, al que l'actual govern de dretes ha afegit no cobrir les baixes dels metges, el tancament d'hospitals i la reducció d'ambulàncies. Això s'ha explicat a cada assemblea. Va venir Toni Barberà de Denpeus per la Sanitat Pública. També hi ha explicacions als dos grups de Facebook. Crec que és un menyspreu per part teva dir que la gent que es manifesta no sap perque ho fa. Hi ha gent que no ha faltat a cap manifestació, i en portem 3 mesos. Aquestes persones ( entre elles moltes d'avançada edat ) mereixen tot el respecte com a usuaris de la sanitat pública. Si a alguns us fa vergonya que la gent es manifesti pels seus drets sou ben lliures, però trobo molt poc encertat criticar la gent que fa l'esforç per defensar un dret que és de tots. Torno a insistir, quan vulguis vine a les reunions de la comissió, aquest dimecres al Mulei a les 19.00.

  Salut !!

 • Enric Piera

  Xavier, no és cert que a la comissió no s'escolti a tothom. A quantes reunions de la comissió has assistit ? no afirmis coses que no pots demostrar. Et repeteixo, aquest proper dimecres a les 19.00 al Mulei. Per repetir una mentida 100 vegades no serà veritat.
  Pel que fa a reflexionar…sobre què, si no em contestes a cap de les preguntes que t'he fet ? en què et bases per dir:
  No se a quines dades et refereixes quan dius " tergiversais los datos"…quines dades ?
  Tampoc se a què et refereixes quan dius que "mentim"…en què si us plau ?
  Tampoc se a què et refereixes quan dius que "no decis la verdad"…quina veritat ?
  Podries aclarir a què et refereixes amb "os estais pasando 4 pueblos con vuestra actitud ?
  La comissió ni manipula les dades ( avui hem fet un recompte de les signatures i son 3894 ) ni mentim. Si no vens a les comissions és perque tú no vols. Et demano que no parlis malament de la feina d'una comissió si no has vingut encara a cap.
  Salut !!

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Sigues quedando en evidencia, y así no vamos a conseguir nada, cuando hablo, lo hago con conocimiento de causa, y sin inventar. La falta de respeto es tuya, por POLITIZAR una reivindicación popular, y que no es dueña de nadie. Hablo como quiero, igual que vosotros así lo haceis. Os han importado durante 3 años que no hubiera urgencias en el CAP? Lo de meter gente en las manifestaciones es obio, escuchado por mi en primera persona, LA GENTE MÁS CERCANA A VOSOTROS NO SABIA EN UNA MANIFESTACIÓN, NI QUE NO HABIA CAP DESDE HACE 3 AÑOS, NI QUE HORARIO HACEN AHORA. Cuando me menifiesto lo hago por una causa y conocida, no para llenar las calles y hacer numeros. Ya veo que hablar con vosotros es como hablar con una pared.
  NO JUGUEIS CON LA SANIDAD DE TODOS, a mi lo que me importa es tener el CAP abierto, no si el alcalde viene o no viene o si el del partido nosque a faltado o no, o si perico el de los palotes faltó el otro dia.

 • Enric Piera

  Et convido a venir a la reunió de la comissió d'aquest dimecres a les 19.00 al Mulei. Així parlaràs "amb coneixement de causa" i podràs comprovar si el que dius és cert o no. Parlar per parlar és molt fàcil, si vols saber com funcionen les coses millor vine i sortiràs de dubtes. No pots faltar el respecte a la gent que es manifesta dient que no saben a què han sortit, ni tampoc pensar que el teu criteri és millor que el dels altres. Si et manifestes per convicció em sembla molt be però sembla que et vulguis carregar aquesta plataforma. El motiu el desconec, no m'importa. Em reitero, et convido a venir a una reunió de la comissió i no parlar per parlar. Això no és el "sálvame". Els arguments es fonamenten.

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Hablar con vosotros ya veo y desde hace mucho tiempo,que es como hablar como una pared. Nadie se quiere cargar nada, y menos yo, lo único que pido es unidad entre los partidos i ciudadanos de Molins de Rei. Que viene gente de la vuestra y no sabe NI HORARIOS DEL CAP. Pues si, aunque debe ser que tu a lo mejor no está informado de esto. Porque parece que estés en una buruja, y te repito, (y por lo que veo arriba te lo está reclamando ya varias personas) ¿ Por qué no te ha importado antes que el CAP estuviera cerrado desde hace 3 años? ¿Tu sabes si yo he tenido alguna experiencia negativa en estes sentido? Yo os lo digo, os ha importado NADA, y ahora por tal de liarla, ala, a jugar con la sanidad, ES VERGONZOSO.

 • Xavier Arnau

  YO FIRMÉ POR LAS 24 HORAS HACE UNOS AÑOS, Y SI LO PROMIVIA UN PARTIDO DETERMINADO, pero visto lo visto, lo que vosotros quereis, y TODOS LO VEMOS es ganar una batlla que también la jugamos mi mujer y mis hijos, así como todos los ciudadanos de Molins de Rei.
  No seria más facil juntar vuestras firmas y la de los otros y tener unas cuantas más? Matemáticas Enric, solo se trata de eso, 2+2=4. Si no lo haceis, es te repito, porque estais librando una batalla PARTIDISTA, EN DETRIMENTO DE nuestro derecho a la sanid publica.

 • marc

  El que es nota en aquesta conversa es que mentre els ciutadans estem en contra de les retallades, als simpatitzants anònims de PSC i CiU no els interessa que el poble es mogui gaire i quan menys s'informi millor. Ahir vaig escoltar el Ple per Radio Molins i encara no he entenc que no hagi tirat endavant (només pel vot de qualitat del alcalde) la creació una taula social on el poble poguem participar a l'Ajuntament.
  Ara ens retallen la veu i el vot, i si tots fem alguna cosa podem anar endavant! Així que felicitats a tos els que estem allà cada dilluns i endavant Molins!

 • Enric Piera

  Xavier, no aportes cap prova del que dius. Acuses sense fonament, sense proves i sense coneixement de com funciona la Plataforma. Si vols col.laborar en la comissió dimecres al Mulei a les 19.00. Els que van recollir signatures fa temps no s'han posat en contacte amb nosaltres ni han aparegut a les comissions o a les manifestacions. Prou demagògia Xavier. O col.labores o no col.labores però no acusis per interessos partidistes.
  Salut !!

 • Xavier Arnau

  Enric,
  Cada vez quedas más en evidencia, no respondes a nada, y solo sabes que citarme a las 19 en el Mulei. ¿Por que no la heceis en otro sitio la comissión? ¿Crees que mi familia y yo vamos a ir a la boca del lobo y te vamos a dar publicidad? ¿Que quieres que te llenemos el local como haces tu con las manifestaciones? ¿Quieres ganar algun concurso como el que pretendes ganar consiguiendo más firmas que otros? ¿Donde estabas tu y los tuyos hace unos años cuando se reclamaban urgencias? ¿Creo que ya soy el tercero que te lo pregunta? Tu si que tienes una falta de respeto fuera de lo normal, falta de respeto a los ciudadanos de Molins de Rei. Espero que si algun partido politico está leyendo esto, diga si es verdad si han contactado y que ha pasado realment con vosotros. Es vergonzoso lo que estais haciendo, te lo repito, y vuelvo, porque es muy sencilla la pregunta: ¿Por que no sumais, recuerdas 2+2=4 tus firmas con las del otro partido? ¿Tan dificil es que os pongais todos los partidos de acuerdo para ir a una?

  • Marta

   Xavier Arnau, les reunions de setmanes passades es feien a les 8 al CAP (pati) i es deia a cada assamblea el lloc i l'hora… Has vingut? ara son al Mulei perque fa fred per ferles al pati de Cap com feiem fins la setmana passada ha i una altre raó esque desde les primeres setmana el Mulei ha dit que estava en contra de les retallades i que ens oferien el seu espai per fer les reunions. De fet, per constetualitzar al llarg del mesos de la protesta, al prinicipi quan vem sortir els primers menbres de la comissió (si jo soc una d'elles) es van començar a fer al mulei per la raó exposada abans, despres quan per assambles es va decidir per el tancament de CAP, les feiem al pati de mateix cada dimecres a les 8 per raons de donar suport i de participació directa de tothom.
   Marta Martín

 • josep

  Unes petites consideracions a tots els comentaris:
  1.- Dir que per repetir 100 vegades una mentida no es torna realitat, pels comentaris solsament veig una persona que té una opinió contraria de la manipulació de la Comissió pel tancament d'urgencies del CAP per part de la CUP.
  2.- El servei d'urgencies al cap per las nits ja fa més d'un any que era tancant, on estaba aquesta comissió o la CUP ?
  3.- Es molt evident la seva manipulació si com a lloc de trobada es el Mulei , no hi ha altres llocs.
  4.- Perquè es lluita pel tancament de les urgencies a Molins o be per les retallades del Govern de CiU ?
  5.- Si es la segona opció perquè no anem al col.legis public per les retallades a l'enseyament o tanquem l'autopista per les retallades a Infraestructures ?
  6.- Es molt evident que Molins de Rei va perdre l'opotunitat de fer un CUAP, llavors no tindriem aquest problemes, però les persones que ho trobaban be al seu moment ara son els promotors.
  7.- Perquè ens en de creure que l'any 2010 quant es va treure les urgencies el servei d'ambulancies i de metges llavors era perfecte (segons el Servei Catala de la Salut ) i un dels promotors ho diu mes a dalt i ara quant diuen el mateix no es veritat.
  8.- Quina responsabilitat hi ha del deficit generat per Govern anterior en les mesures d'ara ?
  Es molt evident que fa un any la CUP no va dir res i ara vol utilitzar aquesta comissió com a llança per obtindre els seus redits electotals , perque no veig ni escolto a ningu de la Comissió sense cap vinculació en aquest partit parlant tant per RMR o per les reds socials

  • Enric Piera

   Josep:
   1- No es pot desqualificar una Plafaforma com Molins contra les retallades perque una persona o dues siguin de la CUP, també hi ha hagut gent propera a altres partits i ningú ha dit rés. Per tant, si la teva percepció de la realitat és la enquesta resultant de les opinions que deixem a Viu Molins de Rei ben pobre serà la teva enquesta. Aquí opinem, no som representatius de la ciutadania de Molins
   2-El servei d’Urgències al cap per les nits es va tancar de les 12 fins les 8. Aquesta comissió es va constituïr perque de les 9 de la nit a les 12 era una hora a la que encara hi havia visites. A més, no son 3 hores menys d’urgències, son 3 metges menys, sense farmàcies de guardia, sense plantes senceres d’hospitals…o les 700 persones que es van manifestar el 5 de setembre eren de la CUP ? hi havia gent de Molins i punto, rés més. Per què la gent de CiU no apareix i intenta desacreditar les protestes ? Que no hi vagin ho entenc, ara que no critiquin qui va, perque ningú els va criticar quan ells van trucar casa per casa als militants per signar. Aquesta plataforma ha recollit signatures de ciutadans al carrer. És una plataforma que no te rés a veure amb la política, no com alguns volen fer veure amb intoxicacions.
   3-Pel que fa a la referència al Mulei, si vostè ens cedeix casa seva per reunir-nos encatant, Josep. Quan el Mulei organitza el campionat d’estirar la Corda…també està polititzat ? quan el Mulei organitza la foguera de Sant Joan també fa política ? Per què vol vostè Josep desacreditar les protestes ciutadanes, quin interés ocult te ?
   4-La Plataforma es diu Molins contra les retallades ( urgències, metges, hospitals ambulàncies ) que l’actual govern de la Generalitat aplica retallant drets bàsics dels ciutadans d’aquesta vila i que son molt greus, que suposen un retrocés en drets fonamentals. Les retallades les fa un govern ( ens és igual si és de dretes o d’esquerres ) , el greu és que les fa per privilegiar les mútues i el sector privat, com ha manifestat el mateix conseller Boi Ruiz
   5-Aquesta plataforma la composen poques persones, i donat que la salut és el be més preuat per la majoria de la població i el que aquest conseller pocasolta està enfonsant concentrem els esforços en la salut. De moment en educació priimària no hi ha proporcionalment tantes retallades ( a la universitat sí ). Si vosté ens vol ajudar i fer una subcomissió per les retallades en infraestructures m’alegraré molt.
   6-L’actual govern municipal te entre els seus integrants algú que es va comprometre a restaurar el servei de 24 hores a Molins de Rei. Vagi a parlar amb ell i a exigir-li les responsabilitats que ens demana als que lluitem pels seus drets, sí senyor Josep, pels seus drets també. No critiqui qui lluita pels drets sinó a qui els pren.
   Per acabar, si segons vostè no veu a ningú que no sigui de la CUP parlant d’aquest tema, jo em preocuparia. No ens demani a la gent de la CUP perque a títol individual estem a la comissió de Molins contra les Retallades, preocupis més perque no hi son els seus amics ni a les manifestacions, ni a les tancades ni lluitant pels drets sanitaris dels molinencs. Hi ha qui tenim grabat al nostre adn la defensa dels drets de les persones per sobre de partits polítics…vostè pot dir el mateix Josep ?

  • Marta

   Josep et contesto en ordre de numeració:
   1. JO tb estic en contra a que aquest partit estigue darrera de la comissió ni molt menys que la manipuili.
   2.Fa cosa d'un any jo no se on estava pero t'asseguro que igual d'indignada que ara, i la comissió molts de nosaltres ni ens conexiem (i men alegro estar contribuint en aquest moviement)
   3.Es fa al Mulei perque es l'unica associació o entitat que ens ha oferit el seu local per fer les reunions, per que es fagis l'idea; Al prinicipi la gent que varém començar a la comisió ens reuniem alla perque era l'unic lloc on ens havien deixat, segon al cmençar el tancament de CAP es feien a la amteixa hora i dia pero al pati de CAP.
   4. MCR es va fer fer les retallades de sanitat. Que podriem ampliar les propestes? Es pot parlar i seria la primera que hi seria.
   5.No hi ha segona opció de moment encara que es pot parlar de ampliar horitzonts i anar a per les demes retallades.
   6.Personalment, no es va fer el CUAP perque es va anar amb presses desde el govern de llavors encara que del cert nse quin motius els van impulsar a fer l'edifici que tenim fet ara que per mi o tindria q haver sigut un CUAP o quedar-nos amb el que teniem. Pero tb crec que si tinguesim un Cuap potser el tindriem obert o no pero mes endeutats com a poble de fet com ara pero al un CAP.
   7.No entenc be la frse si me la post contesxtualitzar millor? Gracies
   8. No et se cntestar per la meua falta d'informació si puc contestar mes endavant u fare de gust.

 • marc

  PSC i CiU tornen a la política "clàsica" del la calle es mia ( i de ningú més) i el ciberespai també.
  Som uns quants cada dilluns i això pica, el carrer és de tots.

 • Enric Piera

  Senyor Josep, el convido a la reunió d'aquest dimecres a les 19.00 al Mulei. Opinar a través de la xarxa sense fer rés per millorar el món que ens envolta però això sí, criticant als que volem un Molins millor no trobo moralment be. Vostè amb la seva moral que convergeix sospitosament , que jo tinc la meva i no aconseguirà que deixem de lluitar pels drets dels ciutadans des de Molins contra les Retallades.

 • Xavier Arnau

  Enric piera,
  Cada MÁS EN EVIDENCIA, espero que algún partido politico responda a esto. ¿No le importaba que las urgencias estuvieran cerrada por las noches? Ahhh supongo que usted no tendrá hijos, ni usted ni los que estais POLITIZANDO LAS PROTESTAS. Repito, ¿antes no importaba y ahora si? Respondame por favor, le vuelvo a repetir hablo desde la indignación. Es muy facil responder a esto, respondalo y terminamos esta conversación que solo tiene una pregunta y una respuesta. Se lo diré, a ustedes NO les importa nada, lo único que les importa es hacer ruido. Le repito, hagan un trabajo de responsabilidad y de recapacitación, y en la famosa comisión a la que me está invitndo continuament, planteense por que no viene la gente a las manifestaciones? Yo lo tengo claro, porque la sanidad pública no es ni de la CUP, ni de PSC, ni de CIU, ni de IV, ni de ERC, es de todos y todos tenemos algo que decir. VERGONZOSO Y PATÉTICA DEFENSA DE LOS CIUDADANOS DE MOLINS E REI, por su parte.

 • Enric Piera

  Xavier Arnau: si vol col.laborar amb la Plataforma faci-ho, però no la polititzi. Oblidi's dels partits polítics i impliqui's amb la resta de ciutadans a les protestes contra les salvatges retallades sanitàries d'aquest govern. Si vostè està indignat ja és un bon començament. La gent que es manifesta cada dilluns està indignada com vostè o més, el que passa és que ve a les manifestacions i fa l'esforç.Si vostè no ve…de què es queixa ? el torno a convidar a la comissió d'aquest dimecres a les 19.00 al Mulei. Després d'assistir a la comissió segur que canvia d'opinió i s'adona del que fem i de la transparència de tot el que es decideix.

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Ya ha quedado otra vez retratado, otra vez sin contestar. ¿Por que NO NOS HAN APOYADO A LOS CIUDADANOS DE MOLINS DE REI ANTES Y AHORA LO HACEN CON TANTO IMPETU. Usted pertenece a un partido político, yo NO, y el suyo, ha decido abanderar las protestas, por tanto hay que apechugar con las críticas, y sino deje que otros lo hagan. Le repito, haga usted un ejercicio de reflexión, conesteme lo que le llevo preguntando desde hace 2 dias YA. Yo quiero, que mi familia y mis vecinos podamos tener el CAP las 24 horas, y luchar por ello, sin mirar si viene perico el de los palotes o no?. Si pasa lista cada lunes, de quien viene y quien no, mal vamos, porque su interés, debe ser el interés comun para todos, es decir obtenr las 24 horas del CAP. Quizás es por eso que yo he dejado de venir, porque ya no creo en usted, y con esta opinión hay que apechugar, que para eso está allí metido. Espero que algun dia pueda contestarme una pregunta tan facil como la que le he hecho. MUY FACIL (Aunque todo depende amigo Enric)

 • Xavier Arnau

  Por ciert amigo Enric, ME QUEJO PORQUE TENGO DERECHO, Y NO VENGO A NINGUNA MÁS, PORQUE HE DEJADO DE CREER EN USTEDES, SOBRETODO EN USTED, Y NO LES VOY HA HACER MÁS CAMPAÑA, CON UNA VEZ QUE ME ENGAÑEN YA BASTA.

 • josep

  Enric això es teu " 2-El servei d'Urgències al cap per les nits es va tancar de les 12 fins les 8. Aquesta comissió es va constituïr perque de les 9 de la nit a les 12 era una hora a la que encara hi havia visites. A més, no son 3 hores menys d'urgències, son 3 metges menys, sense farmàcies de guardia, sense plantes senceres d'hospitals…" alucinat tio…..tanquen el 72,72% de les urgencies cap problema, tanquen el 27,27% i ara es adoneu….
  Això tambe es teu "Per què la gent de CiU no apareix i intenta desacreditar les protestes ? Que no hi vagin ho entenc, ara que no critiquin qui va," alucinat tio, que paseu llista ? Jo he anat tres vegades hi he vist algun Regidor de CIU ( jo no voto a cap partit) i la gent que hi va els demaneu a qui vota ?
  Crec que l'Ajuntament ha donat suport (veig una pancarta) i tinc informació que les fotocopies de publicitat es fa desde el mateix Ajuntament, tambe t'escoltat a RMR criticant per que no hi va l'Alcalde…
  Això tame es teu "Hi ha qui tenim grabat al nostre adn la defensa dels drets de les persones per sobre de partits polítics…" de traca….fa un temps defensaves la mesura de tancar les urgencies de 12 a 8, que t'has fet una transfusió de sang ?

 • Enric Piera

  Qui des de l’anonimat-algun interés ocult tindran- critica als que cada dilluns, i cada dimecres, i algun dia més fent pancartes, ens esforçem en movilitzar la gent, qui està en contra que ém manifestacions, o recollim signatures ja deixen ben clar la seva posició. Jo mateix vaig reclamar la implicació d’entitats, partits(tots van signar la moció i excepte algunes excepcions però només ha fet acte de presència la CUP, algú d’Iniciativa i algú del PSC. Cal el recolzament de tothom davant el desmantellament de la sanitat pública, i l’únic que s’els acud a alguns és criticar a la primera persona que en solitari va penjar pel poble els cartells de la 1 manifestació…

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  ¿Va durar esto ya 3 dias? Eres patético amigo, me puedes contestar ya ¿Por que, no te he importado la sanida publica, cuando hace casi 3 años que no tenemos CAP por la noche? Una de dos, o no te importa, o como lo hacian otros partidos pasasteis, luego tu comportamientoa ahora es totalment PARTIDISTA. SOLO TIENES QUE CONTESTAR ESTO, Y SINO NO HAVERTE METIDO EN ESTE JARDIN. Desde el anonoimato nada, soy Xavier Arnau Pedrol, tengo 49 años, mujer y 2 hijos, y me puedes ver habitualment poer el pueblo. POR CIERTO EN LAS MANIFESTACIONES PRIMERAS ME PUDISTE VER, PERO HASTA QUE NO ME CONVENZAS NO ME VERÁS MÁS. REPITO NO CREO EN TI YA.

 • Enric Piera

  Que jo ho entengui. Vosté demana "creure" en mí. No vull pas aquesta responsabilitat jo. Només crec que les retallades que fa l'actual govern de la Generalitat son escandaloses i no son necessàries perque retallant en despesa farmacèutica inútil no cal tancar llits d'hospital, ni eliminar ambulàncies, o metges…però com els governs que hi ha hagut fins ara estan genuflexos amb els grans poders fàctics dels laboratoris…diners que els paguem dels nostres impostos…les retallades son innecesàries perque els estem regalant milions d'euros als laboratoris ( Roche, Almirall…etc. ). Pel que fa a un servei puntual d'úrgències és important però fins i tot aquesta retallada en urgències si s'hagués reforçat o mantingut el servei d'ambulàncies seria relatiu el dany. El terrible és que aquest govern retalla en tots els fronts i fa terrorisme sanitari. Això causarà morts, be que ho sap el conseller, però ell te una ruta molt marcada: Privatitzar la Sanitat, per alguna cosa era el President dels Hospitals Privats de Catalunya.

 • Enric Piera

  Xavier, cadascú te la educació que ha rebut a casa seva. Jo no titllo de "patètics" als que pensen diferent de mi. Simplement pensen diferent. Si per vostè és partidista està a la Plataforma i dedicar-hi moltes hores li puc informar que és fals, que vostè està mal informat o manipulat. El torno a convidar a la reunió del Mulei aquest dimecres a les 19.30. No cal que cregui en mí, és massa responsabilitat, cregui en el dret de la gent a una sanitat decent i no busqui excuses. Li diria salut però en els temps que corren…

 • Enric Piera

  Per cert, per què ara que una plataforma ciutadana ha aconseguit més de 4.000 signatures alguns dels que des d'un partit polític determinat volen reventar la plataforma. Algú els va dir alguna cosa quan ells com a partit polític recollien signatures ? quí els va criticar ? per què ara alguns d'ells volen deslegitimar una iniciativa popular que ells no van voler fer ? prou atacs a la Plataforma Molins contra les retallades, si us plau !!

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Le repito, yo estoy a favor de las protestas del CAP, pero lo que no estoy a favor es de la politización que estudes hacen. ¿POR QUE NO LO HIZIERON ANTES? EL CAP LLEVA CASI 3 AÑOS SIN URGENCIAS. ¿USTED FIRMÓ LA OTRA VEZ?¿NO LES IMPORTABA ANTES LAS URGENCIAS? Creo que con sus opiniones está traspasando una linea muy, y muy importante. Cada uno opina lo que quiere, y yo opno que está POLITIZADO ¿POR QUE NO SUMAN LAS DEL OTRO PARTIDO Y LAS SUYAS? IGUAL SERIAN 8.000!!! ¿que les importa la competición, o la salud de los ciudadanos de Molins de Rei?. Yo lo tengo claro, A USTEDES SOLO LES IMPORTA COLGARSE LA MEDALLA Y DESTRUIR. PATÉTICO. LOS CIUDADANOS DE MOLINS DE REI, SOLO QUEREMOS UNIÓN.

 • Enric Piera

  Xavier Arnau, si vostè vol sortir de dubtes faci el favor de venir a les reunions de la comissió aquest dimecres a les 19.00 al Mulei, així no repetirà mentides sense cap prova i s'adonarà que no és cert el que diu. Si vol "sumar" les signatures parli amb el seu partit. La Plataforma Molins contra les retallades està formada per gent molt diversa, respón perfectament al que vosté reclama: "unión". Vingui a la reunió de la comissió d'aquests dimecres i s'adonarà que el que diu no és cert. Les signatures que la Plataforma ha recollit son de molinencs, no pas de militants de CiU com fa dos anys. I vostè parla de polittizació ? no em faci riure !!

 • Enric Piera

  Ostres…ja estan els de CiU intentant carregar-se Molins contra les Retallades…si ningú ha criticat el que va fer CiU aleshores….per què des de CiU volen deslegitimar aquesta plafaforma ciutadana ? En relació a les retallades, és millor no perdonar 600 milions d'euros a les 500 famílies més riques de Catalunya que no pas retallar 1200 milions en sanitat al poble de Catalunya…és clar..cadascú te prioritats…per uns és el be de tothom i per altres és el privilegi d'uns pocs…Marcel et convido a venir a les reunions de la comissió, així no parlaras sense coneixement. Torno a repetir, per què els de CiU es volen carregar la Plataforma Molins contra les retallades ? és evident…no ?Salut !!

  • marcel

   Enric m'agradaria que com a minim sapigues llegir , les critiques no las fer fa 2 anys ( la veritat que hi eres a favor) Aquestes son les teves paraules "Les signatures que la Plataforma ha recollit son de molinencs, no pas de militants de CiU com fa dos anys".Tens la meva i la de molts militants de CiU, Qui fa la critica ? Crec sincerament que no t'adones que per defensar la teva postura intentas llençar merda al altres i a sobra dius que als altres comentaris de "vinculacions" (jo no he dit res) que posim proves. Jo vull la mateixa consideració que demanas tu, tens proves ?? si vols jo si que tinc proves de les 2885 signaturas de persones de la Vila i no demanavem cap carnet de ningun partit per recollirlas. Ara be encara tens l'oportunitat de com a minim disculpar-te davant aquestes persones o d'un moviment de protesta contra el tancament d'urgencies, o no es això el que ens mou ??

 • marcel

  Després de veure els comentaris del Sr.Enric Piera que per defensar la seva postura no fa més que dir coses que no s'ajusten a la realitat o sigui MENTIR. Com a persona que va estar implicada dins del meu partit CiU Molins en la recollida de signatures per mantenir el servei d'urgències 24 hores i la creació d'un CUAP en comptes del CAP m'agradaria deixar clar una sèrie de falsedats que aquest senyor aquesta abocant:
  – En primer lloc no es va trucar a cap militant (som 100 a Molins de Rei) per a recollir signatures.
  – Es van instal · lar durant més de 3 mesos (a l'hivern) més de 30 taules al carrer a l'aire lliure per recollir-les.
  – Si només ens van signar els nostres militants i simpatitzants, crec que 2885 signatures no corresponen amb els nostres vots a Molins 2385.
  – Com a partit es va convocar als militants a les primeres manifestacions fins a mitjans de setembre.
  – Personalment jo, i molts companys hem signat abans i ara.
  Entenc el nerviosisme davant la crítica de manipulació d'una Comissió per part d'un partit, per la nostra part com partit mai (desitjo que et quedi clar) tractem de boicotejar (com tu afirmes) cap tipus de moviment i menys en una cosa, en la qual nosaltres van lluitar en solitari en el seu moment.
  Enric, nosaltres no ens amaguem en speudonims, sinó que donem la cara, pretendre que les persones que que lliurement s'expressen atribuir-los a una campanya per la nostra part em sembla ……..
  amb el convenciment que per defensar una postura, s'ha de RESPECTAR als altres, no entrare en consideracions polítiques / econòmiques que més amunt t'han indicat, però per RESPONSABILITAT cap Govern li agrada prendre mesures impopulars i més en sectors tan necessaris com la sanitat , ensenyament i assumptes socials, però la situació actual (crisi) com l'herència heretada (dèficit descomunal) crec que alguna cosa de RESPONSABILITAT té els governs anteriors? Encara que potser tu ens podries indicar quina és la solució i perquè no si ens pots donar referenciade altres països a nivell mundial que adoptin els teus postulats,

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Siempre que quedas en evidencia, eres increible. Primero de todo, a mi no me atribuyas a ningún partidopolítico, ya te he dicho quien soy, Xavier Arnau Pedrola, mujer i dos hijos, así que ¿comprueba si estoy alfiliado a algún partido? Aqui lo único que se dice y te digo desde hace ya 4 dias, es que en Molins hemos de luchar por la sanidad pública juntos, y mi crtica viene dada por la POLITIZACIÓN que le estais dando a esto. ¿Me has atribuido falta de repeto a mi? osea ¿que las 2885 personas que firmaron hace tiempo no valen nada? Tu si que te estás metiendo en un jardín. NO TE IMPORTA NADA NI LA SANIDAD, NI LOS MILONENCS, y así lo estasis demostrando. Todo POLITIZADO. Y para más información tuya, estuve a punto de entra en la comisión, pero como otros muchos hemos desistido al ver tal FALTA DE RESPETO POR LOS CIUDADANOS DE MOLINS. Bien, creo que ahora quedais los de la CUP, y tu que no estás bien definido politicamente, ya que vas a salto de mata. ES INCREIBLE LO QUE ESTAIS HACIENDO. AMIGO PIERA, SOLO OS PIDO UNA PEQUEÑISIMA REFLEXIÓN DE LO QUE ESTAIS HACIENDO.

  • Marta

   MCR NO es la CUP PROU JA!!!

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  Te lo digo cordialmente por decimosexta vez ya, dejaros de luchas politicas, unos y otros, y luchar por los ciudadanos de Molins de Rei. Todo esto es una falta de respeto hacia nosotros los ciudadanos. Solo hace falta que te mires toda la comversación de estos dias, y algunos anteriores. Quedas en evidencia diciendo que si ha venido un partido o otro, porque a los ciudadanos lo que nos importa y para eso os votamos, es para que nos deis las mayors beneficis posibles. Y TE REPITO HACE 3 AÑOS NO TE IMPORTABAMOS NADA, Y AHORA SI, ¿QUE HA CAMBIADO? RECTIFICAR ES DE SABIOS.
  Por cierto, ya ha habido algunas interevenciones que ratifican que el mentiroso no soy yo, sino tu o quien te manpula.

 • Enric Piera

  Xavier Arnau, afirmes coses que no pots demostrar. Si vols mentir sobre la Plataforma per desacreditar-la per interessos polítics ets molt lliure. Només et demano que no afirmis coses sense coneixement per interessos polítics d'un determinat partit. Torno a convidar-te a la reunió de la comissió d'aquest dimecres a les 19.00 al Mulei. Si no vols és perque no vols. Allò veritablement lamentable és en aquest poble sembla que una plataforma ciutadana no pot recollir signatures, només el teu partit polític. En part entenc la gent que diu que la política és un fàstig…amb actituds com la teva no m'extranya.

 • Enric Piera

  A més, acusa una plataforma ciutadana de partidisme però no ho exemplifica. Acusa una plataforma de partidisme però no diu en què es basa. Això no és mentir, és afirmar coses sense fonament. Quins interessos partidistes amaga Xavier Arnau ?

 • Xavier Arnau

  Enric Piera,
  No voy a perder ni 30 segundos más en preguntarle nada. Como ciudadano y usted representante de una plataforma solo le pedia una explicación a unas actitudes, nada más fácil que esto, y se va de pataneras contestando cosas que no tienen nada que ver, como decir que yo pertenezco a un partido politico, (ESTÁ OBSESIONADO CON LOS PARTIDOS POLITICOS QUE NO SON EL SUYO EN VEZ DE DAR SOLUCIONES) Usted se lo pierde, YO YA NO CONFIO EN USTED NI EN SU PARTIDO, Y ESPERO QUE SEPA LEER ENTRE LINEAS.

 • Enric Piera

  Xavier Arnau. Vosté no pregunta rés concret, només acusa sense proves i sense coneixement. Asisteixi a les reunions que fem dimecres. Les solucions a l'ensorrament del sistema sanitari català desgraciadament no les podem donar des de Molins contra les Retallades, ja ens agradaria. Per tant jo no dono solucions, jo recolzo amb el meu esforç una plataforma ciutadana. Vosté no és ningú per decidir si jo a títol personal puc o no estar a una plataforma ciutadana. El que fem és presionar en la mesura de les nostres possibilitats a les administracions responsables perque donin solucions, però això no és possible si no hi ha més recolzament de la gent. Xavier Arnau, jo no li demano que confii en mí, només que participi amb nosaltres i que no afirmi coses sense cap prova. Sembla vosté interessat en carregar-se la plataforma.

 • Enric Piera

  Xavier Arnau, és pot saber d'una vegada a què es refereix quan diu "Como ciudadano y usted representante de una plataforma solo le pedia una explicación a unas actitudes" ? digui d'una vegada a què es refereix i jo li podré contestar, però és que vosté acusa sense dir de què acusa la plataforma. Li torno a convidar aquest dimecres a les 19.00 a la comissió del Mulei perque pugui opinar des del coneixement real del que fem. Salut !!

 • Alex F.

  Bona tarda,

  Seguint un fil pendent, m'agradaria aclarir, que el senyor Xavier Arnau, pot ser votant o no de CiU, però que en cap cas es un militant de CiU. Per tant, Enric, t'agrairia que no fessis acusacions gratuites, ja que en aquest foro, hi ha 2 persones vinculades a CiU amb noms i cognoms. Per tant, a titol personal jo el que he reclamat es el perqué en el tancament de les 24 i de la reclamació del cuap, CAP membre d'aquesta plataforma, que si no vaig errat, només queden membres de la CUP, ja que la part més independent, ha marxat en bloc. Alguna cosa no deu anar bé, però això son figues d'un altre paner o no vull, ni m'interessa entrar-hi. Si hem de presionar a les administracions públiques, tal i com comentes en el darrer post, hauríem de començar per demanar responsabilitats als 3 partits que formaven govern, o no? Comencem de forma esglaonada i no perdem la sintesi de la memoria, ja que les hemoreteques parlen per si mateixes. El problema, no es el cap si tanca 12 o 3 hores més, sinó aquesta indignació que amb tant de relleu es manisfeta, ens hagués agradat rebre el suport, com a mínim de les signatures, fa 2 anys enrere. Aleshores, CiU va engegar la campanya de recollida de signatures, SENSE cap altre suport, i et dirè el perqué. Perqué tot el que faci CiU es de forma sistemàtica benzina per segons quins partits per treure un redit polític. Perqué no importa el poble, si ho fa CiU que els hi donin. Això si, ara a reclamar i reclamar, la presència de representants de CiU a les manifestacions. I jo em pregunto perqué? si hi anem, se'ns falta el respecte, i si no hi anem, ja teniu més benzina. NO es lògic abanderar-se de les causes socials, quant fa 2 anys ningú dels que encapçalen aquestes plataformes va signar, i amb això es demostra el poc interés pel poble, i el gran interés de fer soroll i seguir disparant a tort i a dret.
  Noticia apareguda al diari avui el 06/05/2010, on estaven les signatures que falten? Aquestes no compten?
  http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-socie

 • Enric Piera

  Alex, si vinguessis a les comissions t'adonaries que no és cert això que afirmes en relació a la composició de la comissió. Comprova-ho tú mateix. No opinis per allò que algú et digui. Et convido a que vinguis a la propera reunió de la comissió. Alex, a quines acusacions gratuïtes et refereixes ? Qui per motius personals ha marxat ho ha fet voluntàriament, no es pot obligar a ningú a formar part de Molins contra les Retallades. Pel que fa a la teva afirmació: "ja que la part més independent, ha marxat en bloc. …" és evident que no has vingut a cap reunió de la comissió ni fa un mes ni recentment.

 • Enric Piera

  Jo he fet reiterades crides a que tothom ens ajudi, també la gent de CiU a títol personal però NO VOLEN VENIR. Demana-li explicacions a ells, no a Molins contra les Retallades. Prou hem fet per dur ja més de 4200 signatures de ciutadans de Molins.No entenc com pots afirmar que el poble te poc interés, si portem 3 mesos de mobilitacions, una ocupació del CAP de 1 mes i a més una plataforma ciutadana sense cap ajud institucional, sense cap xarxa ( com la tenen els partits polítics com CiU ) de militants, pot haver aconseguit el suport de més de 4200 molinencs i molinenques.

 • Enric Piera

  T'animo a que vinguis a la propera reunió de la comissió dimecres vinent i també a la gran manifestació d'aquest dilluns, a les 20.00 a l'Ajuntament. Pel que fa a la responsabilitat de les retallades, les fa qui les fa. No podem culpar ni a l'actual alcalde ni al seu partit. Les fa el govern actual de CiU i el seu conseller Boí Ruiz, que com tothom sap defensa els interessos privats dels hospitals i les mútues de Catalunya. M'és igual si a Molins governa CiU, PSC o la CUP, qui fa les retallades és el govern de la Generalitat, sigui del color que sigui. Si al alguns us cou la vostra pertinença al partit que fa les retallades socials és una creu que heu de dur. Jo no penso compartir-la amb vosaltres. Ja tenim prou amb la crisi i les retallades com per donar cops a la esquena a qui defensa les retallades. Salut !!

  • marcel

   Estem totalment d'acord Enric , les retallades las fa elGovern de la Generalitat, en aquest cas CiU (3 hores) i el Govern de la Generalitat anterior (PSC,ERC,ICV) 8 hores. Estem d'acord o no ?.
   Respecte a que no volem venir els de CIU a les manifestacions, demanes el carnet ? A qui l'has demanat ? Recordo més a dalt t'he dit que nosaltres varem convocar als nostre militants a les manifestacions de Juliol/Agost i mig Setembre.
   En quant el ajud institucional, qui fa les fotocopies de les mobilitzacions ? Mira nosaltres no van deixar ni a les botigues/associacions/ajuntament/ cap llista de signatures perquè ho portava un partit CIU sol,sense cap Comissió (llavors les urgències sembla que no eren prou importants) i per coherènia van demanar la signatura al carrer en taules.
   Per acabar, suposso que mireu totes les dades complertas ?Si ho comprobas veuras la meva Jo ho vaig fer, al seu moment per cert no hi era la teva, tinc prou memòria.

 • Enric Piera

  Marcel, som un poble, ens coneixem tots. No hem vist a ningú de CiU col.laborant amb Molins contra les Retallades. El que abans no era just ara que és molt pitjor ho és ? no em parlis d'incoherències…..No ho feu perque esteu d'acord amb el que fa el conseller Boi…o no ?

  • marcel

   S'ha convidat ? Sembla que dins de l'Ajuntament l'equip de govern (composat de CIU) us dona suport , com a minim logistic, ACTA D'UNA REUNIÓ DE LA COMISSIO AL MES D'AGOST
   "Parlem de fer octavetes per repartir dilluns explicant molt resumidament el tancament d’urgències. També per a convocar a la manifestació del dia 5. El Dalmau farà el disseny i la Cinta el text i el passarà a l’Ajuntament perquè l’imprimeixin.
   S’acorda demanar a l’Ajuntament que col•laborin més activament en la difusió de les mobilitzacions: a través del web de l’Ajuntament, enllaçant el Blog, que facin 5 pancartes ennloc de 2 (per penjar-les pel poble). També hem comentat que els podriem demanar un megàfon, tot i que ens n’han deixat un de Toolbistek (se’l queden la Pilar i el Miquel)."
   Fa dos anys estavem en contra i ara tambe. On eres fas dos anys si no era just, incoherències jo cap, vaig signar fa dos anys i ara tambe . I tu ?

 • Alex F.

  Enric,

  Tens tota la raó, potser m'he equivocat i no cònec al 100% la composició dels membres de la plataforma, tot i que es conegut que hi ha gent que ha marxat, per qué? no m'hi ficarè. Jo el que volia senzillament es rebre una contestació del perqué llavors, no es va signar. Es el que pregunto de forma reiterada i no hi ha cap resposta. Jo ja la vaig preveure, i entenc que com era un tema que portava aleshores un partit polític, doncs no cal donar-li suport, passant per damunt dels interessos del poble, no ho comparteixo.
  A las manifestacions s'hi ha anat en diverses ocasions, i com t'ha comentat el Marcel, hi ha persones vinculades al partit que han signat. Ara bé, una cosa es una manisfestació en contra del tancament del CAP, tal i com s'havia donat forma al principi. I quant hi hem estat, es una total i constat rebel.lió contra les retallades en general, no només del CAP. Per tant hi ha factors que es barrejen i convidràs amb mi que no hi estigui d'acord en la generalització d'aquesta manifestació, quant a l'any 2010 el tripartit va deixar 835,5 milions d'euros en factures per pagar i 125 milions en compromisos d'inversions per l'any 2011 que NO tenien pressupost, això referent a sanitat. En educació 10.000 alumnes van començar el curs 2010-2011 en barracons. Quan el tripartit va començar a governar l'any 2003 a Catalunya hi havia mens de 500 mòduls prefabricats. El 2010 en van deixar més de 1.000. Ajudes a la dependència, dels 54.267 expedients d'ajudes a la dependència que el tripartit va deixar sense resoldre, el juliol del 2011 el nou govern ja n'havia resolt 40.000. On vols que anem a manifestar-nos després de l'esvoranc que han deixat?.
  I per últim l'infinitat de cartells enganxats pel poble, embrutant el poble a tort i a dret. Ho penseu netejar?. Perqué no utilitzeu els punts d'informació tal i com es va pactar a l'ajuntament, a petició d'ERC, ho recordes?. Crec que si voleu que sigui una gran manifestació, hi molts factors que la farien gran, no només per embrutar el poble, aconseguireu l'efecte desitjat. Així doncs, espero que un cop passada la "gran" manifestació, les mateixes persones que es dediquen a penjar els cartells on els hi surt dels ous, també els treguin. Honraria molt la plataforma, es una bona manera de demostrar que el poble us importa.
  Salut!

 • Pingback: El més llegit de 2011 a Viu Molins de Rei | Viu Molins de Rei()