L’Atlètic Incresa cau golejat en mans del Papiol

L’equip del barri del Canal no pot plantar-li cara a l’UE Papiol i perd al municipi veí per 5 gols a 1.

L’Atlètic Incresa no ha pogut fer res contra l’efectivitat del Papiol aquest cap de setmana. Si bé el resultat (5-1) potser és una mica exagerat pel joc disposat per part dels dos equips, l’equip local va mostrar-se molt més efectiu de cara a porteria i va guanyar merescudament.

Els de Carlos Fuentes van rebre  el primer gol només iniciar el matx, a la mitja hora de partit ja portaven un 3-0 en contra i van arribar a la mitja part amb un 4 a 0 que ja ho deixava pràcticament tot dit. Encara amb el resultat advers, els visitants van crear oportunitats, i fins i tot van posar el 4 a 1 a l’inici de la segona part. El Papiol, sense dificultats, va sentenciar la golejada i va deixar impotents els esforços dels molinencs.

Recomanacions personalitzades