El Molins de Rei CF perd en el temps de descompte

El conjunt de Joan Garcia anava guanyant fins al minut 88 de joc, però dos gols del Vallirana han suposat una remuntada històrica i a la vegada desastrosa.

El partit d’aquest cap de setmana era una bona oportunitat per aconseguir els 3 punts ja que és visitava el camp d’un rival teòricament amb menys potencial. Va començar millor el Molins, creant més ocasions, però els que es van avançar primer van ser els locals després d’una errada del jove porter Albert.

El Molins va reaccionar amb gols. Primer un de Buba, després de recuperar una pilota a l’àrea rival, feia l’ empat. I el segon el va fer Carles Capella, a pocs minuts d’ acabar la primera part i amb un bon xut des de lluny.

A la represa, el ritme del partit era el mateix: superioritat del Molins i ocasions. En els primers minuts de la segona, un cop més, Carles Capella va fer el 1-3. Dos gols del nou fitxatge que és converteix en un dels pilars ofensius de l’equip. Semblava que el partit ja estava a la butxaca i només calia un gol més per sentenciar. Però, tot i les reiterades ocasions, aquest gol no va arribar i el Vallirana cada cop s’acostava amb més claredat a l’àrea molinenca.

Primer, els locals van retallar distàncies fent el 2-3 i en el 88 va arribar el que tots temíen: l’empat local. Era un empat amb sabor a derrota però encara no havia acabat aquí. En el temps afegit, el capità Andreu Margarit feia una entrada força dura que va suposar la vermella directa per al molinenc. En el llançament d’aquesta falta va arribar el gol que significava l’ enorme remuntada dels locals i la desastrosa imatge del Molins de Rei que després de anar guanyant 1-3 i tenir bones ocasions per sentenciar, va acabar perdent per 4-3.

L’aspecte positiu del partit és el debut d’un juvenil a l’equip, Sergi Font, habitual del juvenil A va debutar sortint a la segona part del partit i fent una bona actuació.

El proper partit del Molins és el dissabte 29 a les sis de la tarda, al Josep Raich. El rival serà el Martorell, onzè a la classificació.

Recomanacions personalitzades