El molinenc Arnau Armengol estrena obra al Círcol Maldà

L’actor molinenc Arnau Armengol estrena aquest octubre l’obra Tot és just, dirigida per Pep Tosar, al Círcol Maldà. La interpretació d’Armengol forma part d’un taller de l’Institut del Teatre i es pot veure fins el dimecres 26 d’octubre.

El títol complet per presentar l’obra és: “Tot és just …i el món hi és construït a sobre!. L’actor molinenc Arnau Armengol és un dels protagonistes de l’obra. L’acompanyen en el repartiment, David Anguera, Ricard Farré, Anna Farriol, Xavi Francès, Andrea Madrid, Magda Puig, Xavi Torra i Berta Vidal.

L’espectacle està adaptat a partir del clàssic de la literatura russa Mestre i Margarida. La història narra dues vies argumentals clares. La primera tracta la història d’un professor interpretat per Armengol que està enamorat de Margarida però que per circumstàncies de la vida es veu obligat a viure separat d’ella. L’altra, explica l’arribada del dimoni al món, veient com reaccionaria davant una societat actual.

L’obra, escrita i dirigida per Pep Tosar, un habitual d’aquests tallers de l’Institut del Teatre, va estrenar-se el passat 4 d’octubre i es representarà cada dimarts i dimecres fins el 26 d’octubre. El preu de l’entrada és de 15€ i l’horari és a les 20:30h., tant dimarts com dimecres.

Recomanacions personalitzades