El CN Molins de Rei segueix espès

L’equip de waterpolo del Club Natació Molins de Rei no acaba d’arrencar i empata contra un nouvingut a la categoria, el Rubí. El resultat final, 7 gols a 7, és un reflex total del partit.

Arxiu // Estel Tort

Sembla que tot i la sort de la primera jornada de lliga contra l’Azkartza, on tot i no jugar amb claredat, es van endur la victòria per un gol, el Club Natació Molins de Rei segueix en la mateixa línia. Aquesta vegada, sense sort. Ja havien alertat els entrenadors i jugadors del CN Molins de Rei que el Rubí era un equip nou a la competició i que pujava de segona de rebot, però no podien anar confiats.

En tot cas, el que s’ha vist no era un Molins de Rei confiat, sinó un Molins de Rei descentrat, que no s’ha acabat d’endinsar en el partit i que ha acabat permetent un desastre. Un Rubí clar i fort en els dos primers quarts ha mantingut un marcador en empat constant durant quasi mig partit.

En el tercer quart, amb el Rubí cansat, els jugadors del Molins han empès una mica el marcador situant-se per davant. La victòria però, ha durat poca estona ja que l’equip contrari ha continuat donant guerra fins l’últim instant.

Jugades lentes i poc assajades, ocasions de gol perdudes, indecisions constants… Un equip de waterpolo que s’haurà de posar les piles si d’aquí dues setmanes vol guanyar fora de casa a una de les piscines més complicades de la lliga, la del Metropole de Gran Canària. Una piscina a l’aire lliure i d’aigua salada amb un equip que des de la temporada passada s’ha decidit a batallar el doble, unit a un viatge amb avió pel mig, no acaba de ser una bona combinació si el Molins de Rei no deixa fluir el seu joc.

El proper cap de setmana serà jornada de descans pels molinencs.

Recomanacions personalitzades