Un motorista resulta ferit greu en un accident a la carretera de Caldes

Un motorista ha patit un accident aquest divendres al matí a la carretera C-1413a. El conductor de la moto ha estat traslladat a un centre hospitalari, on es troba en estat crític.

C-1413a, la carretera de Caldes // Imatge extreta de Google Street View

Els fets han tingut lloc a les 8.09 hores del matí a la carretera C-1413a, la carretera de Caldes. Segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies, un motorista ha resultat ferit i es troba en estat crític després de l’accident. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el motorista a un centre hospitalari.

Degut a l’accident, la carretera ha estat tallada durant gairebé una hora. A partir de les nou del matí s’ha donat pas alternatiu al trànsit i minuts després ja s’ha restablert la circulació, que s’ha vist perjudicada en hora punta en aquesta carretera tant transitada que connecta el Baix Llobregat amb el Vallès a través del Papiol i Castellbisbal.

Tres dotacions de Mossos d’Esquadra i tres del SEM han treballat al punt de l’accident.

Recomanacions personalitzades