L’equip femení d’handbol aprèn dels errors

El sènior femení d’handbol s’imposa de manera contundent (31-12) sobre l’OAR Gràcia Sabadell després de l’ensopegada de la setmana passada a la pista del Gavà.

Les molinenques es van imposar clarament al OAR Gràcia Sabadell // Handbol Molins de Rei

S’esperava una reacció positiva de l’equip al poliesportiu municipal i aixi va ser. El OAR Gràcia Sabadell va pagar els plats i va jugar el paper de víctima. Segons el blog del club, les jugadores del Molins de Rei van donar velocitat al joc i van imposar-se de manera clara, arribant a la mitja part amb un clar 14-5. La segona part va seguir la mateixa tònica, amb molts contraatacs de les molinenques i amb les noies de Sabadell sense poder fer res per evitar la pluja de gols que va caure sobre elles.

La fàcil victòria davant l’OAR Gràcia va arribar després de la derrota contra el Gavà, que no estava escrita en el guió de les d’Isa Rabassa. La capitana de l’equip, Ines Solana, considera que la derrota els va servir com un toc d’atenció: “Estem acostumades a guanyar i també s’ha de perdre per aprendre”. Entre les coses de les que han pres nota es troben la pèrdua de pilotes i els errors en els llançaments, dos aspectes que van perjudicar a l’atac de les molinenques en el passat partit.

En l’últim partit, a casa i davant un rival més dèbil, el CE Molins de Rei va poder corregir aquests errors. “No vam perdre tantes pilotes i vam compenetrar més l’atac, que és el que encara ens falta per polir”, apunta Solana. Els canvis a la plantilla, després de que diverses jugadores hagin marxat, han fet que les noies que acaben d’arribar encara estiguin en un procés d’adaptació que cada dia és més evident. Les posicions de defensa ja s’han consolidat i el contraatac segueix sent el punt fort de l’equip. “Només ens falta polir l’atac estàtic i col·lectiu”, conclou la capitana.

Recomanacions personalitzades