Massa Valls pel masculí de bàsquet

El CE Molins de Rei perd a casa (54-68) contra el líder de Segona Catalana, el CB Valls. Tot i això, l’equip de Juan Couto ocupa una còmode cinquena plaça a la classificació.

El CE Molins de rei ha donat una bona imatge en el primer partit // basquet-molinsderei.blogspot.com

Arxiu // basquet-molinsderei.blogspot.com

En el transcurs d’una temporada hi ha partits que poden generar un punt d’inflexió positiu o negatiu. Si l’equip masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei guanyava contra el gran favorit de la lliga, el CB Valls, presentava formalment la seva candidatura a ser un dels equips potents de la lliga i a pujar de categoria però els tarragonins van ser massa equip pels de Juan Couto.

L’equip s’havia centrat durant tota la setmana en poder controlar l’atac vertiginós del CB Valls amb jugadors amb experiència en categories superiors i pivots amb la capacitat de sortir de la zona i crear problemes des del perímetre. El CE Molins de Rei va aconseguir aquest objectiu però va fallar en l’aspecte ofensiu del joc, fent només 54 punts és complicat aconseguir una victòria.

El capità de l’equip, Miquel Sànchez, creu que “va faltar valentia alhora de fer l’1 contra 1 en atac”. El molinenc ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que “l’equip va mostrar poca ambició durant tot el partit” encara que creu que l’inici de temporada del seu equip “es força bo”. El CE Molins de Rei ocupa ara la cinquena posició a Segona Catalana i la propera jornada visita la pista del Cambrils.

Recomanacions personalitzades