La cantautora Irene Terrón presenta la seva maqueta

“Una mica de sal” és el títol de la maqueta que presentarà la cantautora Irene Terrón el dijous 13 d’octubre a Cal Dit. El concert de presentació tindrà un format acústic, amb cançons del seu repertori i alguna versió de cantants coneguts. L’entrada serà gratuïta.

Irene Terrón va començar a tocar la guitarra quan tenia 15 anys i ha anat composant des de llavors. Sis anys més tard, la col·laboradora de Viu Molins de Rei decideix fer un pas més i ofereix concerts a bars o llocs on tinguin ganes d’escoltar la seva música.

La maqueta, sota el títol “Una mica de sal”, ha estat produïda per Àrbor Productions, una productora musical de Corbera. Els temes, tres en català i tres en castellà, estan gravats en acústic, només guitarra i veu, un format íntim i natural: “Moltes vegades vas a un concert i quan compres el disc no té res a veure amb el que has viscut en viu i precisament era allò el que volies emportar-te. Volia que la maqueta fos com els concerts, havia gravat altres coses però amb acompanyament musical i no és el mateix. Vull que la persona trobi a la maqueta l’essència d’aquell dia“, explica Terrón a aquesta redacció.

La música sempre ha sigut un instrument per expressar les inquietuds que viu la societat i l’Irene parla de la maqueta com una poció, una poció que ajudi a tirar endavant en aquests moments de crisi. Terrón defineix la maqueta com “un conjunt de sis cançons que volen ser una poció que faci portar millor el dia a dia, l’estrès, els problemes i preocupacions; una poció que us faci sentir millor i ser més feliços”.

Els ingredients de la poció ja estan afegits, la mica de sal l’afegirà en directe aquest dijous 13 d’octubre a les 21.30 hores a Cal Dit. L’entrada serà gratuïta.

Recomanacions personalitzades