15 punts en 2 minuts de Jordi de Ugarte li donen la victòria al bàsquet masculí

El CE Molins de Rei aconsegueix guanyar (63-71) a la Pista del Cantaires de Tortosa gràcies a 15 punts en els dos últims minuts del nou fitxatge Jordi de Ugarte.

Jordi de Ugarte surt de la pista ovacionat pels seus compays // basquet-molinsderei.blogspot.com

Jordi de Ugarte surt de la pista ovacionat pels seus compays // basquet-molinsderei.blogspot.com

Desplaçament complicat del sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei a la pista del Cantaires de Tortosa que es va decidir a favor dels molinencs gràcies a una gran actuació individual de Jordi de Ugarte.

 

El nou fitxatge molinenc provinent del Cornellà, de només 19 anys, va aconseguir 15 punts en els dos últims minuts de partit quan el Tortosa portava una avantatge de 4 punts en el marcador. El capità de l’equip, Miquel Sànchez, qualifica l’actuació del seu company com a “èpica”.

D’aquesta manera, el CE Molins de Rei aconsegueix un balanç de tres victòries i una derrota i es col·loca segon a la classificació.

El proper partit serà clau per les aspiracions dels molinencs. El líder, el Club Bàsquet Valls, arriba al Poliesportiu Municipal diumenge a les 19 hores. Segons Sànchez, si el Molins guanya “presenta la seva candidatura a l’ascens”.

Recomanacions personalitzades