Torna la Mostra de Teatre Amateur amb “Miracle a la casa negra”

La IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei segueix endavant recuperant un dels grups habituals a la nostra vila, el grup Quatre per Quatre de Granollers, que presenta aquest dimecres 12 d’octubre “Miracle a la casa negra“, una adaptació de l’obra de l’escriptor txec Milan Uhde.

Quatre per Quatre és ‘una companyia que presenta uns muntatges fantàstics amb unes interpretacions meravelloses. Han estat guanyadors de diversos concursos de teatre rebent premis en la direcció i la interpretació dels actors. Després de “La tempesta” i “La boja de Chaillot”, dos espectacles presentats a Molins de Rei, ara porten “Miracle a la casa negra”.

Aquesta serà la quarta obra de la IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei, que va començar al febrer amb “20 minuts de càstig”, va continuar amb la estrena de “La última faena” i va marxar de vacances amb “El club de la corbata”. Ara torna amb un nou espectacle amb el que s’espera remuntar el poc públic que ha assistit a algunes de les anteriors representacions.

Humor, drama i història

Tot comença amb una trobada familiar per parlar de l’herència de la casa.Uns tocs humorístics contrasten amb el contingut dramàtic de l’obra. Relacions marcades pels fets històrics del país i moments dramàtics, que han condicionat la vida dels seus personatges i que els porta a desenterrar les seves pors i silencis amagats durants anys, perquè, igual que la casa, puguin sortir del seu estat ruïnós.

El punt curiós d’aquest espectacle és el fet que, en la seva estrena total al país, l’autor txec Milan Uhde, es va interessar per venir i finalment va presentar-se al teatre, del qual en va sortir encantat. Així doncs, l’autor de la mateixa obra va presenciar l’estrena d’aquesta en un país on mai abans s’havia representat. Milan Uhde és un escriptor de culte, d’una gran reputació al seu país, que retrata la vida d’aquesta família comparant-la a la casa i donant pinzellades de l’estat del país.

“Miracle a la casa negra” es representarà al Foment CiA el dimecres 12 d’octubre a les sis de la tarda. El preu de les entrades serà l’habitual en la Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei:  7€ per als socis del Foment i 9€ l’entrada general.

Recomanacions personalitzades