Torna la Mostra de Teatre Amateur amb “Miracle a la casa negra”

La IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei segueix endavant recuperant un dels grups habituals a la nostra vila, el grup Quatre per Quatre de Granollers, que presenta aquest dimecres 12 d’octubre “Miracle a la casa negra“, una adaptació de l’obra de l’escriptor txec Milan Uhde.

Quatre per Quatre és ‘una companyia que presenta uns muntatges fantàstics amb unes interpretacions meravelloses. Han estat guanyadors de diversos concursos de teatre rebent premis en la direcció i la interpretació dels actors. Després de “La tempesta” i “La boja de Chaillot”, dos espectacles presentats a Molins de Rei, ara porten “Miracle a la casa negra”.

Aquesta serà la quarta obra de la IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei, que va començar al febrer amb “20 minuts de càstig”, va continuar amb la estrena de “La última faena” i va marxar de vacances amb “El club de la corbata”. Ara torna amb un nou espectacle amb el que s’espera remuntar el poc públic que ha assistit a algunes de les anteriors representacions.

Humor, drama i història

Tot comença amb una trobada familiar per parlar de l’herència de la casa.Uns tocs humorístics contrasten amb el contingut dramàtic de l’obra. Relacions marcades pels fets històrics del país i moments dramàtics, que han condicionat la vida dels seus personatges i que els porta a desenterrar les seves pors i silencis amagats durants anys, perquè, igual que la casa, puguin sortir del seu estat ruïnós.

El punt curiós d’aquest espectacle és el fet que, en la seva estrena total al país, l’autor txec Milan Uhde, es va interessar per venir i finalment va presentar-se al teatre, del qual en va sortir encantat. Així doncs, l’autor de la mateixa obra va presenciar l’estrena d’aquesta en un país on mai abans s’havia representat. Milan Uhde és un escriptor de culte, d’una gran reputació al seu país, que retrata la vida d’aquesta família comparant-la a la casa i donant pinzellades de l’estat del país.

“Miracle a la casa negra” es representarà al Foment CiA el dimecres 12 d’octubre a les sis de la tarda. El preu de les entrades serà l’habitual en la Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei:  7€ per als socis del Foment i 9€ l’entrada general.

 • Teresa

  Muy caro , muy caro,.. ¿ No hay amateurs en Molins de Rei ? , Eso no son precios populares , Les deseo lo mejor : Que el teatro esté vacío.

 • molinenc

  Un altre que sempre te mala lluna

  • Teresa

   molinenc : ¿ Cómo que mala luna? , Lo dicho ,… gente obzeca de Molins, ere que erre , en no querer bajar los precios, solo asistieron 20 personas. Si esos reciben subvención del Ayuntamiento , El Sr. Cordero debe dimitir ya !

 • Irene

  Té nassos el comentari…

 • Ermenegild

  Potser algú li hauria de dir a la senyora Teresa que obrir un teatre, fer-hi actuar una companyia i organitzar la Mostra genera nombroses despeses. Segurament si ahir tarda hagués vingut a veure l'obra "Miracle a la casa negra" hagués comprovat com 9€ no eren gens cars per gaudir del bon treball dels actors de Granollers.

  • manel

   Manel.
   La Teresa siempre criticando por criticar. Qué si es caro. Que si no me gusta. Que si los funcioanrios.
   Este Sra. está amargada y quiere amagarnos a los molinenses.
   Ni caso.

   • Teresa

    manel : ¿ Cómo que ni caso? , Lo dicho ,… solo 20 personas. ¿ Y esos reciben subvención del Ayuntamiento? , El Sr. Cordero debe dimitir ya !

    • manel

     Teresa.
     Dimite ya por favor.

  • Teresa

   ermenegild : Si hubiesen puesto todo a mitad de los precios que Ud. indica y hubiesen hecho algo de publicidad , seguro que llenaban y además se ganaban dinero. La gente "pija" de Molins sigue creyendo que una cosa cara es más buena , y asi nos va, con los teatros vacios,…

 • Teresa

  irene : ¿ Cómo que narices? , Lo dicho ,… solo 20 personas. ¿ Y esos reciben subvención del Ayuntamiento? , El Sr. Cordero debe dimitir ya !