L’Atlètic Incresa deixa escapar la victòria en un camp complicat

L’equip del barri del Canal demostra que pot guanyar a qualsevol empatant (1-1) en el camp del Vistalegre.

L’Atlètic Incresa aconsegueix un empat amb gust amarg, d’aquells que t’emportes la sensació de que més aviat has deixat escapar 2 punts. A més a més, ho fa en un dels camps complicats del grup vuitè de Segona Catalana, el del Vistalegre, demostrant que pot plantar-li cara a qualsevol equip.

Des de l’inici del matx, l’equip de Carlos Fuentes es va fer amb el domini tot i que no aconseguia crear ocasions clares de gol mentre el Vistalegre tampoc creava grans problemes. S’arriba al descans amb un 0 a 0 a l’electrònic.

A la represa, els molinencs van començar a apropar-se a l’àrea rival tot i que no aconseguien materialitzar les seves ocasions fins el minut 73 mitjançant un dels davanters més potents de la lliga, Jordi Pons, vital en l’aspecte golejador de l’Atlètic Incresa. A partir d’aquí es produeix el que no s’havia vist durant el partit, l’equip local passa a dominar i crea diverses ocasions fins empatar al minut 85.

Amb aquest empat, l’Atlètic Incresa es col·loca dotzè amb 5 punts i un partit menys.

 

Recomanacions personalitzades