Els Matossers ja són colla de 7

La colla castellera dels Matossers de Molins de Rei s’ha convertit en colla de 7 a l’actuació de la Festa Major després de fer els dos castells de 7 pisos que faltaven als castellers molinencs per pujar de categoria.

Els Matossers aixequen a la plaça de l'Església el 3 de 7 que els converteix en colla de 7 // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers ja són oficialment colla de 7 després d’una excel·lent actuació a la diada castellera de la plaça de l’Església el passat 2 d’octubre, durant la Festa Major de Molins de Rei. Aquesta nova categoria suposa un nou salt de nivell en la història dels Matossers, que van fer el primer castell de 7 a Manresa al novembre del 2009.

Per ser colla de 7 s’han de carregar i descarregar 12 castells de 7 en tres anys i el dotzè va arribar el passat diumenge a la plaça de l’Església. Els Matossers van fer un 4 de 7 i un 3 de 7, complint així l’objectiu marcat davant una plaça plena de gent que va ajudar a la colla a a assolir l’objectiu marcat en una data tant especial com la Festa Major.

A més, els Matossers van fer un 5 de 6 i tres pilars de 4. La diada castellera de la Festa Major va constar també de les actuacions dels Sagals d’Osona i els Xics de Granollers. Els Sagals d’Osona van fer un 5 de 7, una torre de 7, un 4 de 7 i un pilar de 5. Els Xics de Granollers, per la seva banda, tres pilars de 4, un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7 i un pilar de 5 per acabar.

Recomanacions personalitzades