Els Matossers ja són colla de 7

La colla castellera dels Matossers de Molins de Rei s’ha convertit en colla de 7 a l’actuació de la Festa Major després de fer els dos castells de 7 pisos que faltaven als castellers molinencs per pujar de categoria.

Els Matossers aixequen a la plaça de l'Església el 3 de 7 que els converteix en colla de 7 // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers ja són oficialment colla de 7 després d’una excel·lent actuació a la diada castellera de la plaça de l’Església el passat 2 d’octubre, durant la Festa Major de Molins de Rei. Aquesta nova categoria suposa un nou salt de nivell en la història dels Matossers, que van fer el primer castell de 7 a Manresa al novembre del 2009.

Per ser colla de 7 s’han de carregar i descarregar 12 castells de 7 en tres anys i el dotzè va arribar el passat diumenge a la plaça de l’Església. Els Matossers van fer un 4 de 7 i un 3 de 7, complint així l’objectiu marcat davant una plaça plena de gent que va ajudar a la colla a a assolir l’objectiu marcat en una data tant especial com la Festa Major.

A més, els Matossers van fer un 5 de 6 i tres pilars de 4. La diada castellera de la Festa Major va constar també de les actuacions dels Sagals d’Osona i els Xics de Granollers. Els Sagals d’Osona van fer un 5 de 7, una torre de 7, un 4 de 7 i un pilar de 5. Els Xics de Granollers, per la seva banda, tres pilars de 4, un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7 i un pilar de 5 per acabar.

 • Roger Lluna

  cuanto dinero malgastado en una cosa que solo representa a unos pocos, que verguenza de pueblo, tenemos lo que nos merecemos, espero que la ciudadania se de cuenta y con los años vea que esto es solo un circo para que unos pocos se hagan ricos a costa de la gran mayoria, y montando una torre de gente nos quedamos mirando como si fuera algo especial y que? porque no toda esta gente se dedica a colaborar mas con el pueblo y con los diferentes proyectos que hay, nadie se acuerda de las asociaciones de alcoholicos o drogadictos, ni nadie colabora con la ayuda contra el cancer????? pero esto es lo que tenemos y lo que nos merecemos.

 • molinenc

  Quina mala lluna, noi

 • Roger, a les colles castelleres fem una gran col·laboració amb la sociabilització de gent amb risc d'exclusió social, només fa falta que passin per la colla… si vens tu, també t'ajudarem a que no et quedis excluit amb aquests pensaments tan tancats que tens… obre la ment amic hi ha vida més enllà de les parets de casa teva

 • manel

  Roger.
  Cuánta estrechez de mira!!!
  En qué país vives?
  Se te nota mucho despecio hacia " els castellers"
  Quién se hace rico con esto?
  Por favor……

 • Pingback: Els castellers de Caldes i Solsona acompanyen els Matossers per la Festa Major | Viu Molins de Rei()