Primera derrota de la temporada de l’handbol femení

El sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei perd per la mínima (20-19) a casa del Gavà en un mal partit de les molinenques agreujat per les decisions arbitrals, que van impedir l’empat a l’últim minut.

El Gavà va començar el partit amb força i es va posar 5-1 en els primers minuts del partit. Després d’un temps mort demanat per l’entrenadora del CE Molins de Rei, Isa Rabasa, el joc de les molinenques va millorar tant en atac com en defensa i van remuntar fins posar-se amb un empat a 8 en el marcador a 10 minuts pel final de la primera part. Una doble exclusió va deixar en inferioritat al Molins de Rei, que va arribar al descans per sota en el marcador, amb 11-8 favorable al Gavà, segons explica el blog de la secció d’handbol del CE Molins de Rei.

A la segona part, el poc encert que estan tenint les jugadores de cara a porteria durant aquests primers partits de la temporada va ajudar a que el Gavà continués per davant en el marcador. La actuació arbitral també va perjudicar a l’equip visitant, que no va deixar d’anar mai per darrere en el marcador. Un marcador que es va convertir en protagonista al minut 23, quan va deixar de funcionar i els àrbitres es van convertir en els encarregats de controlar el temps de joc. Això va anar de la mà d’una recuperació del CE Molins de Rei, arribant a posar-se 20-19 a menys d’un minut pel final, amb el bon joc de jugadores com Laia i Esme, que van fer 4 gols cada una d’elles durant el partit.

Després d’un temps mort demanat pel Gavà, el Molins de Rei va recuperar la pilota quan faltaven uns 20 segons i va muntar el contraatac. En aquest moment, la taula va picar el final del partit sense tenir en compte que el temps estava sent controlat pels àrbitres. Davant el moment de tanta tensió, el cos arbitral va decidir que quedaven 6 segons enlloc dels 20 que reclamaven des de la banqueta del Molins de Rei. Aquesta discussió va fer, a més, que el contraatac del Molins de Rei s’aturés. Així, les molinenques es van trobar amb només 6 segons per marcar el gol que podria donar l’empat i a totes les jugadores contràries en la seva posició. Tot i que una jugadora del Gavà va veure una exclusió per no deixar llançar a porteria, el gol no va arribar i va deixar amb un regust amarg el 20-19 en el marcador avariat.

Recomanacions personalitzades