Últim dia per consultar les llistes del cens electoral

El proper 20 de novembre es celebren les eleccions generals. Fins avui es poden consultar les llistes del cens electoral al Servei d’Atenció Municipal de manera presencial i telefònica. En cas de no figurar al cens electoral, s’ha de presentar una reclamació per poder votar.

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig // David Guerrero

Des del passat 3 d’octubre i fins avui, 10 d’octubre, es poden consultar les llistes del cens electoral de les eleccions a les Corts Generals del proper 20 de novembre. Es recomana als electors que han canviat de domicili o voten per primera vegada que comprovin si les seves dades són correctes.

L’horari d’atenció del Servei d’Atenció Municipal és de 8 del matí a 8 del vespre. Per consultar les llistes censals cal acreditar-se i presentar el DNI, passaport o permís de conduir en què aparegui la fotografia del titular. Aquesta consulta pot fer-se de manera presencial i telefònica.

En cas de no ser a les llistes del cens o constar-hi incorrectament, s’han de presentar les reclamacions oportunes per tal que siguin resoltes abans d’aquestes eleccions. Aquelles persones que no figurin al Cens Electoral i no facin la reclamació corresponent, no constaran en aquestes llistes i no podran exercir el seu dret de vot ell proper 20 de novembre.

Recomanacions personalitzades