El Síndic de Greuges es trasllada per un dia a Molins de Rei

Membres de l’equip del Síndic de Greuges atendran presencialment les queixes dels ciutadans de Molins de Rei durant el matí del dimarts 11 d’octubre al Centre de Formació d’Adults Rafael Farré. És necessari concertar visita prèvia.

La oficina del Síndic de Greuges es trasllada per un dia a Molins de Rei. Personal de l’equip del Síndic atendrà personalment les queixes dels veïns de Molins de Rei durant el matí d’aquest dimarts 11 d’octubre. El Síndic de Greuges té la missió de garantir el dret de totes les persones a una bona administració. Aquest dimarts s’encarregarà de respondre a les preguntes i atendre les queixes contra les administracions públiques (Ajuntament, Generalitat…) i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Qualsevol persona o col·lectiu pot demanar el seu ajut en temes tant diversos com sanitat, educació, pobresa, immigració, consum, medi ambient…

L’atenció serà personalitzada durant tot el matí al centre de formació d’adults Rafael Farré, al carrer Ferran Agulló, 5. Per garantir-se l’atenció, s’ha de concertar la visita prèviament trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Recomanacions personalitzades