El Molins de Rei CF aconsegueix la primera victòria de la temporada

El Molins de Rei CF aconsegueix guanyar al camp del cuer. Àlex Agudo ha fet dos dels quatre gols de l’equip. El porter Albert ha estat clau amb varies intervencions destacades.

El Molins guanya punts amb el seu joc de toc // Adrià Casaín

El Molins guanya punts amb el seu joc de toc // Adrià Casaín

L’expedició molinenca viatjava a un dels camps més llunyans del grup, el de la Pobla de Claramunt, amb l’única intenció de sumar els tres punts contra l’últim classificat de Tercera Catalana.

Començava bé el partit pels molinencs. Carles Capella, amb un gran xut des de fora de l’àrea, avançava al Molins en el marcador, però va ser una alegria efímera ja que els locals van empatar ràpidament. Amb el partit amb 1-1, el Molins va començar a jugar millor i a crear més ocasions. El capità, Andreu Margarit, amb un xut encara més llunyà que el de Capella, feia el 1-2, resultat amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, els locals van sortir millor, i després d’una parada d’Albert, el rebot l’aprofitava un jugador de la Pobla per fer el 2-2. Poc a poc, el Molins de Rei va aconseguir fer-se una vega més amb el control del partit  però no aconseguien acabar les jugades fins que Àlex Agudo va encertar després d’una bona assistència de Jordi Prats.

Amb el resultat a favor, els homes de Joan Garcia van estar més còmodes i en el últim minut de joc Àlex va tornar a marcar fent el definitiu 2-4.

És una victòria important pel Molins de Rei Club de Futbol ja que necessitava guanyar per refermar el seu compromís amb l’estil de joc realitzat fins el moment. El proper partit de lliga serà a casa contra la Penya Recreativa de Sant Feliu, el dissabte a les 18:00.

Recomanacions personalitzades