Les associacions de veïns celebren la segona trobada d’entitats veïnals

Durant tot el diumenge 9 d’octubre, la plaça d’Antoni Méndez al barri de la Riera Bonet acull la segona trobada d’entitats veïnals de Molins de Rei. Tallers participatius, exhibicions de diverses entitats i un dinar popular són alguns dels actes programats.

La primera Trobada es va celebrar el passat novembre al barri del Canal // Anna Tapia / Irina Gimeno

Les associacions de veïns es van decidir l’any passat a fer la primera trobada d’entitats veïnals i va funcionar. La intenció era repetir l’experiència un cop a l’any i s’ha complert amb l’objectiu. Si fa un any la trobada es feia al barri del Canal, aquest any s’ha organitzat a la Riera Bonet, a la plaça d’Antoni Méndez.

Diumenge 9 d’octubre és la data escollida per tal de que les diferents entitats veïnals de Molins de Rei mostrin la feina que fan als barris al llarg de l’any i s’organitzin tallers participatius per a tots els assistents. Hi seran presents les associacions de veïns dels barris del Canal, l’Àngel, Les Conserves, Can Graner, Riera Bonet i Bonavista.

Les activitats programades començaran a les onze del matí, amb talleres per a infants i jocs d’arreu del món fins a la una del migdia.  Al mateix temps, a les 11.30h, els Matossers organitzaran un taller casteller i a les 12h es farà una exhibició d’aeròbic a càrrec de Gym-Molins. Les activitats continuaran amb El Joc de les Matoses a les 12.30h, organitzat pel Servei Local de Català.

Quan s’apropi l’hora de dinar, a partir de la 1 del migdia, el menjar es convertirà en l’autèntic protagonista amb un concurs de truites. Posteriorment es farà un dinar popular que tindrà un cost de 5 euros. Després del dinar s’entregaran els premis del concurs de truites.

A la tarda continuaran les activitats amb una exhibició de sevillanes a les 4 de la tarda i una exhibició de body-balance a les 5, per cloure així el conjunt d’espectacles organitzats per les diferents entitats.

Recomanacions personalitzades