L’Ajuntament pretén rentar la cara a carrers i places

L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat un conjunt d’actuacions de millora a diferents carrers i places amb l’objectiu d’impulsar el manteniment i embelliment de la via pública. Amb una inversió de 8.000 euros, es renovaran jardineres i la seva vegetació.

La vegetació de les jardineres s'ha renovat a espais com el racó de la Xirgu // Ajuntament de Molins de Rei

Als carrers Major, Balmes, Jacint Verdaguer, a les avingudes de València i de Barcelona i a diferents espais de Can Graner es renoven les jardineres. Els entorns del Mercat Municipal també es beneficiaran d’aquestes millores en jardineria. A la Plaça del Mercat s’instal·laran jardineres noves i es renovarà la vegetació dels parterres en el tram d’escales. Alhora, la Plaça del Molí i el Racó de la Xirgú també veuran millorada la seva jardineria. Aquestes actuacions també s’estendran a la Plaça de la Pau, al carrer Montserrat i al Passatge de Gabriel Ferrater. Per aconseguir un manteniment més òptim s’utilitzaran espècies d’arbust i de flors més resistents i amb una millor adaptació a la nostra climatologia.

“Gaudir d’uns carrers més ordenats, més amables i amb més presència de verd” és l’objectiu d’aquestes actuacions, segons han informat des de l’Ajuntament de Molins de Rei.Els barris del Centre Vila, L’Àngel, Bonavista i Torrent de l’Hospital es beneficiaran dels canvis a partir d’aquesta setmana.

La inversió total del conjunt d’actuacions és de 8.000 euros. Des de l’Ajuntament es considera que “uns carrers ben mantinguts i embellits són el primer pas per incentivar el passeig, l’activitat comercial i la consciència sobre la seva cura per part de tots”. Per això, el consistori creu que aquest pla d’actuació més enllà de les millores en vegetació i urbanització tindrà efectes en la promoció del comerç i el civisme.

 • De Molins

  Hem sembla molt bé els arreglos florals. Però quan s'acabaran les interminables obres que n'hi ha a Molins. Estém farts de patir pudors, pols i sorolls els veïns de l'Avinguda Barcelona per unes obres que mai sabren quan terminaran. Portem gairabé 5 anys amb el carrer Riera Mariona tancat… i la cosa sembla que encara l'hi queda. Així què menys flors i més arreglar voreres i finalitzar obres!!!

  • Anabel Lopez

   pues preguntale a tu vecino V.PUNTAS y CIA. que porque no esta acabada, el seguro que muy gentilmente te lo sabra explicar, es una persona politicamente correcta.

   • manel

    Muy bien Anabel.
    Resulta que ahora algunos exigen al actual gobierno municipal que en 2 días arregle lo que los anteriores no han hecho en 5 años.
    Que se le pregunte al Puntas que precisamente vive cerca de las obras. Seguro que sabrá dar una buena respuesta.

   • De Molins

    Sra Anabel, tengo un respeto por el ciudadano de a pié y no abordo a las personas por la calle, lo mismo le digo a usted Manel, se que es mi vecino y que se dedica a la política hemos de convivir cordialmente todos, y mis quejas ya las he echo llegar donde tenian que llegar, antes y posteriormente a las elecciones. así que no espero que lo solucionen en dos días si nó en 5 ya casi 6 años!! me gustaría que ustedes sufrieran lo que sufrimos los vecinos de la zona, nos sentimos abandonados, eso sí disfrutamos de un gran parque verde que eso dsd luego da gusto ver y disfrutar…

    • manel

     De Molins.

     Se equivoca por completo. Ni soy su vecino, ni tampoco me dedico a la política.

     Estoy muy de acuerdo con Vd. de que hemos de vivir cordialmente todos, no faltaría más.
     Pero también es justo que le haga reflexionar sobre sur exigencias que seguro son justas y razonadas pero no podemos pedirle a este nuevo equipo de gobierno municipal que arregle en 2 ó 5 días lo que el anterior no fue capaz en 5 años ó más.

     Todo se acabará arreglando pero en un tiempo prudencial. Sí que hay que exigir a los formaban parte del equipo anterior que den explicaciones, por las obras de la Mariano, las placas solares y tantas y tantas otras obras.

     • De Molins

      Sr. Manel, me refiero al Sr. Puntas, no a usted. Evidentemente no puedo saber su residencia donde se encuentra. Y mi comentario es de una persona cansada como todos de tantos gastos en tonterías, nada más….

 • Xavi

  Al carrer Francesc Samaranch cal una nova pavimentació JA!, es intrasintable per als vianants, sobretot gent gran i families amb cotxets de nen.