L’Ajuntament pretén rentar la cara a carrers i places

L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat un conjunt d’actuacions de millora a diferents carrers i places amb l’objectiu d’impulsar el manteniment i embelliment de la via pública. Amb una inversió de 8.000 euros, es renovaran jardineres i la seva vegetació.

La vegetació de les jardineres s'ha renovat a espais com el racó de la Xirgu // Ajuntament de Molins de Rei

Als carrers Major, Balmes, Jacint Verdaguer, a les avingudes de València i de Barcelona i a diferents espais de Can Graner es renoven les jardineres. Els entorns del Mercat Municipal també es beneficiaran d’aquestes millores en jardineria. A la Plaça del Mercat s’instal·laran jardineres noves i es renovarà la vegetació dels parterres en el tram d’escales. Alhora, la Plaça del Molí i el Racó de la Xirgú també veuran millorada la seva jardineria. Aquestes actuacions també s’estendran a la Plaça de la Pau, al carrer Montserrat i al Passatge de Gabriel Ferrater. Per aconseguir un manteniment més òptim s’utilitzaran espècies d’arbust i de flors més resistents i amb una millor adaptació a la nostra climatologia.

“Gaudir d’uns carrers més ordenats, més amables i amb més presència de verd” és l’objectiu d’aquestes actuacions, segons han informat des de l’Ajuntament de Molins de Rei.Els barris del Centre Vila, L’Àngel, Bonavista i Torrent de l’Hospital es beneficiaran dels canvis a partir d’aquesta setmana.

La inversió total del conjunt d’actuacions és de 8.000 euros. Des de l’Ajuntament es considera que “uns carrers ben mantinguts i embellits són el primer pas per incentivar el passeig, l’activitat comercial i la consciència sobre la seva cura per part de tots”. Per això, el consistori creu que aquest pla d’actuació més enllà de les millores en vegetació i urbanització tindrà efectes en la promoció del comerç i el civisme.

Recomanacions personalitzades