Impuls presenta un homenatge a Pere Calders

Impuls Associació Cultural presenta dissabte i diumenge a la Sala Gòtica un nou muntatge en homenatge a Pere Calders: Contes que acaben més o menys bé. Es tracta d’un anterior espectacle renovat, ampliat i un pèl variat.

El muntatge consta de diferents contes i relats del cèlebre escriptor català Pere Calders. Cada un dels seus textos arrossega amb una gràcia especial aquelles històries característiques que, tal i com diu el títol de l’espectacle, acaben més o menys bé.

Dissabte 8 d’octubre a les 22 hores i diumenge 9 a les 19 h, a l’escenari de la Sala Gòtica, els actors i actrius d’Impuls acostaran tot d’excèntriques i divertides històries que tractaran de mantenir al públic entretingut des del primer moment.

En aquesta ocasió, al contrari que la vegada que es va fer l’espectacle de petit format a la biblioteca, els textos seran interpretats de memòria i, en conseqüència, teatralitzats. Els actors i actrius participants, dirigits per Dani Pascual, seran els següents: Isaac Biscarri, Jaume Armentano, Maria Vallespí, Vicenç Pérez, Miquel Olivé, Joan Parellada, Víctor Marcos, Oriol Roig, Mireia Pons, Xavi Gardés, Jordi Costa, Carme Casas, Carme Milego, Estel Tort i Estefania Garcia.

Recomanacions personalitzades