L’handbol femení comença la temporada amb una victòria

El sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei es va imposar 26-19 davant el Tortosa en el primer partit de la temporada de la Lliga Catalana.

Les molinenques busquen donar fluïdesa als automatismes en atac // Handbol Molins de Rei

El CE Molins de Rei era equip de Divisió de Plata femenina però les dificultats econòmiques ho van impedir un any més. D’aquesta manera, jugant a la màxima categoria de l’handbol femení català, la Lliga Catalana, l’equip molinenc afronta una temporada que no plantejarà, a priori, grans dificultats.

 

Així ho va demostrar en el primer partit de la temporada, a casa, contra el Tortosa. Les molinenques van mostrar-se superiors al principi del partit però les nombroses pèrdues de pilota i un joc més espès van deixar el marcador en un 12-11 al descans, segons informa el blog Handbol Molins de Rei.

A la segona part, els contraatacs que sempre han caracteritzat al CE Molins de Rei van ajudar a marxar en el marcador. Itxaso, Sandra i Baño van donar la força golejadora amb set gols cada una d’elles. I set gols va ser finalment la diferència amb la que va acabar el partit (26-19), el que suposa els dos primers punts de la temporada.

Recomanacions personalitzades