El bàsquet masculí guanya amb facilitat al Pare Manyanet

El CE Molins de Rei aconsegueix la segona victòria de la temporada còmodament (75-59) contra el Pare Manyanet.

Crit de guerra al final del partit // basquet-molinsderei.blogspot.com

Crit de guerra al final del partit // basquet-molinsderei.blogspot.com

El sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei ha superat amb relativa facilitat al Pare Manyanet en el tercer partit de la temporada i d’aquesta manera aconsegueix un balanç de dues victòries i una derrota en aquest inici de temporada.

La clau del partit ha estat la sortida a la pista de l’equip de Joan Couto amb un parcial de 19 a 7. Aquest inici de partit ha servit per agafar confiança i encarar la resta del matx amb certa tranquil·litat. Després el Molins s’ha relaxat i només ha guanyat un dels quarts restants: 15-15, 14-7 i 16-22.

El proper partit és a la pista del Cantaires Tortosa i pot servir per aprovar l’única assignatura pendent del CE Molins de Rei en aquest inici de temporada, aconseguir una victòria fora de casa.

Recomanacions personalitzades