El Molins de Rei CF segueix sense guanyar i empata contra l’UE Papiol

El Molins de Rei CF empata contra el líder de Tercera Catalana, l’UE Papiol. Els de Joan Garcia segueixen sense aconseguir la victòria aquesta temporada després de 4 jornades de lliga.

El Molins de Rei CF encadena 4 partits sense guanyar // Adrià Casaín

El Molins de Rei CF encadena 4 partits sense guanyar // Adrià Casaín

Es preveia un partit dur, per la rivalitat entre els dos conjunts i per la urgència de guanyar del Molins de Rei Club de Futbol. Sense Torelló ni Buba, tots dos sancionats, el Molins necessitava la victòria i aquesta era la situació perfecta: contra el Papiol, a casa i amb motiu de la Festa Major.

Durant els primers minuts es va avançar el Papiol amb una bona rematada de cap dins de l’àrea. El Molins va començar a reaccionar i va iniciar jugades de perill però no aconseguien fidelitzar-les. Els visitants eren més superiors i semblava que arribaria el 0 a 2 a l’electrònic. D’aquesta manera es va arribar al final de la primera part.

En la segona part, el Molins va sortir amb la intenció de remuntar el matx i van tenir algunes aproximacions a l’àrea papiolenca. Poc a poc, el partit es va anar escalfant per diverses entrades brutes  i aquesta duresa en el joc va fer que el Papiol acabés amb nou jugadors. Quan el partit ja estava trencat i no hi havia mig del camp, Gandu va fer una bona passada a l’espai a Àlex Agudo i aquest va fer l’empat superant el porter. El Molins va empatar a deu minuts del final i va començar a buscar el gol de la victòria. Un gol que no va arribar però va estar apunt, en un córner Oleguer va rematar una pilota que es va estavellar al travesser. Va ser l’última ocasió seriosa del Molins i del partit.

Amb una petita picabaralla, el partit va acabar amb empat i el Molins suma dos punts de nou possibles. El proper diumenge el Molins visita un dels camp més llunyers del grup, La Pobla Claramunt, el partit serà a les 16:30.

Recomanacions personalitzades