El triatló molinenc puja a primera

La secció de triatló del CN Molins de Rei ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana després d’una gran temporada. A més a més, la secció ha aconseguit un record de participació.

Part dels triatletes participants a la triatló de Calafell // CN Molins de Rei

La darrera triatló de la temporada es va celebrar la setmana passada a Calafell. El CN Molins de Rei, en segona posició, es jugava la possibilitat de pujar o quedar-se un any més a Segona Divisió. El resultat final els posicionava tercers i es mantenia l’ascens. Però no era un resultat exacte. El xip de Jaume Roy, competidor amb més bones marques del club, es va desenganxar durant la prova de natació i no es van comptabilitzar els seus temps. Si no hagués passat res, el club hagués pujat com a segon classificat. Des de la secció s’ha fet una reclamació per tal que el temps sigui comptat, tot i que ja no afectaria al resultat final d’ascens.

En tot cas, aquesta darrera cursa caldrà recordar-la no sols per l’ascens, sinó per un rècord de participació per part dels triatletes molinencs. Un total de 15 esportistes van córrer, nadar i pedalejar pel club, amb la baixa a última hora de Lluís Remon a causa d’una lesió. La secció creix i ja tenen 22 triatletes per preparar la propera temporada. Com comentava Lluís Remon en declaracions a Viu Molins de Rei “fa pocs anys érem a tercera i ara ja som a primera, hem crescut molt ràpid”.

Recomanacions personalitzades