Un Cercatasques molt engrescador aplega a unes 150 persones

Cervesa, música i xerinola van ser els protagonistes del IV Cercatasques popular amb la música de Band the Marxa, una orquestra composada per tretze persones que van portar el ritme durant el seu recorregut.

Punt de trovada del Cercastaques // Ariadna Buendia

Punt de trovada del Cercastaques // Ariadna Buendia

Aquest any al IV Cercastasques popular de la Festa Major de Molins de Rei van participar al voltant de més de 150 persones, totes amb ganes de Festa Major. Band the Marxa oferia un any més la possibilitat de participar en el  Cercatasques, una activitat cada cop més popular on la majoria dels participants ja havien participat en anys anteriors.

El punt de trobada de l’activitat va ser la Plaça de Catalunya, on cada participant recollia el seu regal temàtic. Aquest any, cada persona rebia un barret. L’activitat va començar allà mateix amb la música de Band the Marxa. Seguidament, cada participant demanava la seva consumició al bar Garbí. Enguany, cada participant tenia 7 cerveses repartides en vuit bars.

Orquestra Band the Marxa // Ariadna Buendia

Orquestra Band the Marxa // Ariadna Buendia

A continuació, el Cercatasques va arribar a la plaça Pompeu Fabra on tothom demanava la seva següent consumició al bar Ramirito. La ruta va seguir fins arribar el Foment. Més tard, l’orquestra va anar fent marxa fins el carrer de Baix on s’hi celebrava una festa de l’espuma. Tot seguit, el

Cercatasques va continuar fins arribar el carrer Carril on la següent consumició era el Irish Pub. Seguidament, el bar Rocco i la Llauna servien als participants.

Grans balls i molta gresca van fer possible continuar el recorregut fins arribar a la plaça de l’església amb el Mulei. Finalment, el recorregut del Cercatasques acabar al bar Nimbin. A partir d’aquest punt, la gent es va anar dirigint cap a la plaça de la Llibertat, on es celebrava amb gran delit l’Empalmat d’aquest any.

 

Recomanacions personalitzades