El sènior femení de bàsquet arrasa en el seu debut a Segona

El CE Molins de Rei comença la seva primera temporada a Segona Catalana guanyant de 26. Les entrenades per Pere Galimany han fet canvis en el grup per afrontar la nova categoria.

Un dia històric pel bàsquet femení de Molins de Rei no podia acabar d’una millor manera. El sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei afronta aquest any la seva primera temporada a Segona Catalana i ha començat amb bon peu, amb una victòria contundent (66-40) contra el Seca Sant Pere.

L’entrenador, Pere Galimany, no s’esperava un resultat així, “ha estat una sorpresa” ha manifestat en declaracions a aquesta redacció. “Van sortir al partit molt concentrades però s’ha de dir que el resultat ha estat enganyós ja que l’equip rival també tenia bones jugadores” ha matisat.

L’equip s’ha renovat enguany per fer front a la nova categoria. Del grup que va aconseguir l’ascens l’any passat només continuen sis jugadores. “La majoria de fitxatges són de pobles de la comarca i s’han adaptat molt bé a la dinàmica que portem a Molins” ha dit Galimany, el qual té molt clar que l’objectiu és “la permanència” en una temporada que no serà tant fàcil com el primer partit.

Recomanacions personalitzades