El passat sobre rodes per la Festa Major

El passat torna a Molins de Rei en forma de vehicles. La primera Trobada de vehicles clàssics a Molins de Rei es va celebrar el passat diumenge a la Plaça de la Llibertat en el marc de la Festa Major.

Porsche clàssic // Ana Maria Masgrau

Porsche clàssic // Ana Maria Masgrau

80 vehicles de tot tipus entre cotxes, motos, camions i autocars van participar en aquesta trobada. Segons ha informat l’entitat organitzadora, la colla Raconet 4, ha donat molta importància al fet de que el 90% dels participants eren de Molins de Rei. Durant tot el matí, la plaça es va omplir de curiosos i curioses que observaven aquesta mostra de vehicles clàssics. Els assistents, a més de veure cotxes, van rebre un esmorzar.

A partir de les 12:30 del matí, es va donar el tret de sortida al cercavila, on tots els vechicles van passejar-se pels carrers de Molins de Rei. L’alcalde, Xavi Paz, va ser l’encarregat de donar la sortida als vehicles del recinte amb la senyera com a bandera de partida.

La colla del Raconet 4 va declarar a Viu Molins de Rei que “se sent satisfeta pel bon ressò que ha tingut a la vila aquesta Trobada de Clàssics de Molins de Rei” i valora positivament “l’ajut de l’Ajuntament, de les firmes comercials i de col·laboradors desinteressats”. El bon temps també va acompanyar durant tota la jornada i va ser un dels factors claus per a l’èxit de l’esdeveniment.

 

 • Bon dia Laura

  El reportatge esta molt be, i encara mes l'iniciativa, pero esta mancat de fotos dels participants i del recorregut per la Vila que va ser molt seguit pels vilatans.

  La meva opiniò personal (com a redactord'un web-site) es que es un article molt concís i una mica pobre.

  Salutacións. Josep

 • Carlos

  Jo no vaig poder assistir amb la meva moto clàssica ja que no vaig assabentar-me del event, i això que faig molta vida activa a Molins.
  La difussió del event va ser com a mínim decepcionant, suposso que sortiria al calendari de la Festa Major, però és clar, si no el reps a temps, com és el meu cas, doncs et perds cosses que valen molt la pena.
  Una llàstima. Fins l'any que ve, espero que aquest cop si tingui una millor difussió…

 • Carles

  La I Trobada de clàssics a Molins de Rei penso que és una bona iniciativa, encara que la seva difusió no va ser bona, jo sóc de Molins.
  Haig de resaltar que el cobrament per part de la Organització de 10 € ho trobo vergonyós, ja que el servei va ser molt dolent.
  Espero que enguany tots aquells que tenim un clàssic i ens costa molts diners mantenir-lo, no haguem de pagar per que tots gaudim d´ells.

  Salutacions

  Carles