L’Atlètic Incresa rep el primer correctiu de la temporada

L’equip del Barri del Canal perd per 5 a 2 al camp de La Guàrdia. D’aquesta manera acumulen una victòria, un empat i una derrota en tres jornades de lliga.

L’Atlètic Incresa s’ha vist superat en tot moment per un dels equips forts de la categoria, La Guàrdia, en un dels camps complicats de la Tercera Catalana. El resultat, 5 a 2, resumeix la tònica del partit. D’aquesta manera l’equip de Carlos Fuentes acumula una victòria, un empat i una derrota en tres jornades de lliga i demostra que és capaç del millor i del pitjor.

El coordinador de l’entitat, Aitor Segura, considera que “l’equip ha d’acostumar-se a una categoria més ràpida” en el seu primer any a Tercera Catalana. La nota positiva del partit són els gols de Jordi Pons i David Ribas, dos dels davanters importants de l’equip que han vist porteria aquesta jornada.

La setmana vinent el Ciutat Cooperativa visita el Municipal Josep Raich. Els de Sant Boi solen ser més perillosos com a locals que com a visitants i el partit pot fer de termòmetre de l’inici de temporada de l’Atlètic Incresa.

Recomanacions personalitzades