El president del Consell Comarcal visita Molins de Rei

Joaquim Balsera es reuneix amb Xavi Paz per parlar dels eixos comuns del mandat i coordinar polítiques entre ajuntaments en un context de dificultat econòmica. Els dos pacten “la defensa dels serveis bàsics davant del Govern de la Generalitat”.

Joaquim Balsera i Xavi Paz van mantenir la trobada al despatx de l'alcalde // Ajuntament de Molins de Rei

L’alcalde, Xavi Paz, s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el també socialista Joaquim Balsera, per tal de coordinar polítiques i establir prioritats. Segons el comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei, Paz i Balsera han pactat treballar conjuntament “en la defensa dels serveis bàsics davant del Govern de la Generalitat” per d’aquesta manera “exigir que els ajuntaments obtinguin el finançament que els correspon” i a més a més “blindar les despeses socials i que aquestes no es vegin afectades per les retallades”. Aquesta declaració arriba en plena lluita per la no supressió del servei d’urgències nocturnes a Molins de Rei.

Altres temes tractats en aquesta reunió són la recuperació del Llobregat per a l’ús ciutadà, la innovació tecnològica a través de l’agència Innobaix i “situar a Molins de Rei com el municipi de referència en l’àmbit medi ambiental” potenciant Collserola i la producció de biomassa, entre altres aspectes. A més a més, també s’ha parlat de la coordinació de serveis entre els ajuntaments del Baix Llobregat per tal de guanyar eficiència i reduir despeses.

L’alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, van declarar a Viu Molins de Rei el passat mes de juliol que consideraven “prescindible” el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Tot i això, Joaquim Balsera ha triat Molins de Rei com el primer municipi d’una ronda de visites que el nou president del Consell Comarcal ha iniciat pels municipis de la comarca amb l’objectiu d’establir prioritats i coordinar polítiques entre els diferents ajuntaments.

 

Recomanacions personalitzades