El Molins de Rei CF es deixa remuntar en una segona part molt fluixa

Després d’acabar la primera part amb un 1-2 a favor, el Molins es va deixar remuntar a la segona part fins arribar al 5-2 definitiu. L’equip de Joan Garcia va decebre en els últims minuts de joc.

Can Salvi és un dels camps més complicats de la tercera catalana // Jose Polo

Can Salvi és un dels camps més complicats de la tercera catalana // Adrià Casaín

Es presentava un partit dur i complicat, contra el Sant Andreu, en un camp on és molt difícil puntuar. Va començar bé el Molins, deixant una sensació semblant a la de la setmana passada, quan tot i fer un gran partit va acabar en empat. Però els que es van avançar primer van ser els locals. Pocs minuts més tard, Andreu va cometre un penal un xic polèmic. Amb el 1-0 en contra, Ferran va aturar el penal i el partit hagués canviat completament si el porter molinenc no hagués parat la pena màxima. Arribats a aquest punt, el Molins es va créixer i en un bon córner llançat per Carles Capella al segon pal, Andreu la posa a l’àrea petita i Àlex Agudo remata la feina fent l’empat. El Molins de Rei CF es va començar a agradar i va ser llavors quan vam veure els millors minuts de joc del conjunt molinenc.  Ho van saber aprofitar, en un bon contraatac iniciat per Àlex Agudo que assisteix Gandu i aquest la deixa morta perquè Joan Torelló faci el 1-2, a pocs minuts del final de la primera.

Amb el 1-2 es va arribar a la mitja part, el últims minuts de la primera el Molins va donar una bona imatge i semblava que a la segona veuríem més del mateix però no va ser així. Va sortir molt millor el Sant Andreu, molt ràpids i jugant amb més intensitat que els molinencs. Els locals van començar a tenir clares ocasions de gol, però no aconseguien marcar el gol de l’empat. Fins al minut 70, quan després d’una gran falta la pilota va entrar per l’escaire, era el 2-2 i el Sant Andreu estava molt millor. Els local seguien tenint ocasions i feien un gran joc de toc. En els últims minuts van començar a arribar els gols decisius, primer va ser el 3-2, després va arribar el 4-2 i així fins al 5-2 definitiu. El Molins va acabar amb dos jugadors menys per expulsió de Torelló i Buba.

El Molins de Rei haurà de millorar i té una bona oportunitat de fer-ho la setmana vinent. L’equip s’enfrontarà als veïns del Papiol i esperen vèncer amb l’ajut de Sant Miquel, patró de Molins de Rei i l’empenta del Camell, que enguany celebra els seus 30 anys d’història.

 

 

Recomanacions personalitzades