Primera setmana de tancament al CAP

La plataforma Molins de Rei contra les retallades es consolida i compleix una setmana de tancament al CAP en contra de la supressió del servei d’urgències.

Pancarta en contra de les retallades // Molins contra les retallades

Pancarta en contra de les retallades // Molins contra les retallades

Vuit manifestacions i vuit nits dormint al Centre d’Atenció Primària. El col·lectiu Molins de Rei contra les retallades reivindica el seu compromís amb la protesta en contra del tancament del servei d’urgències nocturnes a Molins de Rei.

L’empenta que es va agafar durant tot el mes d’agost ple de manifestacions, que semblava arribar al seu punt àlgid amb la multitudinària manifestació de principis de setembre i que es va cristal·litzar amb l’ocupació del propi CAP sembla que té corda per a estona. La flama segueix viva i bona mostra d’aquest fet és que aquesta nit, per vuitena consecutiva, un grup de molinencs i molinenques han tornat a fer nit al CAP.

A més a més, segons fonts de la plataforma Molins contra les retallades, ahir unes 175 persones es van tornar a manifestar per vuitè dilluns consecutiu. Són molts dilluns manifestant-se i moltes nits patint el fred de l’aire condicionat del CAP. Però tot i les explicacions poc esperançadores de la Generalitat i les declaracions amenaçadores del Conseller de Sanitat la reivindicació pel dret de les persones a una sanitat digna, de moment, no es fa enrere.

Recomanacions personalitzades