L’Atlètic Incresa empata a casa a base de coratge

L’equip del Barri del Canal empata a 1 contra un dels teòrics favorits de la categoria, el Vinyets Molí Vell.

Casta i coratge, si una cosa té l’Atlètic Incresa és que mai es rendeix i afronta totes les circumstàncies donant sempre la cara. Els del Barri del Canal han tret un punt a casa contra un dels equips potents de la nova tercera catalana, el Vinyets Molí Vell.

Començaven malament les coses pels molinencs que van rebre el primer gol a l’equador de la primera part després d’un greu error defensiu. Després i durant molts minuts, l’equip va anar picant pedra poc a poc per tal d’anar desgastant als visitants que cada vegada veien com el seu joc era menys fluid. El premi de l’empat va arribar al minut 69 després d’un bon llançament de falta. La nota negativa del partit va arribar a les acaballes on el Vinyets Molí Vell va veure l’expulsió de tres dels seus jugadors.

Després del matx i en declaracions a aquesta redacció, el coordinador de l’Atlètic Incresa, Aitor Segura, va valorar aquest empat com a “molt positiu” ja que “l’equip ha començat la pretemporada una mica tard i encara hem d’arribar al millor estat de forma”. Segura espera que l’equip millori després de que “els dos nous fitxatges s’adaptin a l’equip” i “els jugadors s’adaptin a la nova categoria”. De moment, la lluita per la permanència ha començat amb una victòria i un empat en dos partits.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *