Finalitzen els treballs del col·lector de la Riera Mariona

La finalització de les obres del nou col·lector de la Riera Mariona ha permès la normalització de la mobilitat al voltant del carrer de la Riera Mariona, tot i que els veïns d’aquest carrer queden a l’espera de la segona fase d’urbanització perquè el seu carrer recuperi la normalitat.

La mobilitat a l'entorn de la Riera Mariona s'ha restablert parcialment // Aj. Molins de Rei

Després d’anys tenint el carrer tallat, i amb dificultats de pas fins i tot pels vianants, sembla que cada cop està més a prop el retorn a la normalitat pels veïns del carrer de la Riera Mariona.

Han acabat les obres que s’estaven fent al nou col·lector, la qual cosa ha permès que l’avinguda de Barcelona recuperi tots els carrils de circulació. A més a més, la finalització d’aquests treballs ha permès reobrir el pas de vianants que creuava el carrer de la Riera Mariona, a l’alçada de l’avinguda Barcelona,  amb una pavimentació provisional fins que s’iniciïn les obres de la segona fase d’urbanització del carrer.

La finalització dels treballs al col·lector han permès la reobertura del pont de la Riera Mariona // Aj. Molins de Rei

Durant aquesta segona fase, l’Ajuntament i els veïns mantindran diverses reunions de treball, les quals han de servir perquè els veïns estiguin informats de l’estat de les obres, per intentar minimitzar al màxim possible les afectacions que tindran els treballs sobre la població, i per consensuar el calendari i tots els aspectes que siguin necessaris per satisfer el veïnat. La primera va tenir lloc dijous passat, i la intenció és mantenir noves trobades en el futur.

La finalització dels treballs que es feien al col·lector ha permès també la reobertura del pont de la Riera Mariona, millorant així la comunicació entre les dues bandes de les vies del tren.

Recomanacions personalitzades