Obren les inscripcions pels cursos de català

El Servei Local de Català de l’Ajuntament de Molins de Rei obre una nova edició dels cursos de llengua per a adults.

Com ja és tradicional, el Servei Local de Català organitza una vegada més els cursos de català per a adults. Els cursos, d’una durada de nou mesos (d’octubre a maig), s’impartiran en torns de matí i de tarda per tal de que el màxim número de persones possible hi tingui accés. Tots els nivells consten de quatre hores setmanals, dividides en dues hores dos dies a la setmana.

Els cursos tenen diferents nivells de dificultat, que es distribueixen en funció del coneixement de català oral i escrit dels participants. Els cursos orals es diferencien entre Bàsic i Elemental, i els cursos escrits, en Intermedi i Suficiència. Al final del curs, s’haurà de fer front a un examen que dóna dret a tenir un títol oficial.

La matrícula pels cursos estarà oberta durant una setmana (de dilluns 19 a divendres 23) i es pot fer a Ca n’Ametller tots els matins de 10 a 14 hores. Dilluns, dimarts i dijous també es podrà fer a la tarda de 17:00 a 19:30 hores.

Recomanacions personalitzades