Molins de Rei organitza el primer “Dia del lleure”

Per primera vegada, les tres entitats de lleure de Molins de Rei -AE Jaume Vicens Vives, Esplai MIB i Esplai l’Agrupa- organitzen conjuntament una jornada d’activitats per petits i grans sota el nom “Dia del lleure”.

Les activitats s'han produït a diversos indrets de Molins // AE Jaume Vicens Vives

Les activitats s'han produït a diversos indrets de Molins // AE Jaume Vicens Vives

L’ Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB i l’Esplai l’Agrupa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, han organitzat una jornada conjunta d’activitats anomenada “Dia del lleure” per primera vegada a la vila. Les activitats, realitzades a l’escola Pont de la Cadena, s’han obert a tota la ciutadania, no només als membres de les entitats de lleure organitzadores.

Durant dissabte 17, les activitats han començat a les 11 del matí i han finalitzat sobre les sis de la tarda amb grups d’animació pels més petits de la casa, jocs de cucanya i taller de circ pels no tant petits. També s’han fet activitats culinàries pels pares i la festa ha acabat per a tothom amb un canó d’escuma.

La jornada ha començat amb un petit incident, amb la negativa de la Guàrdia Urbana a cedir les claus del material als organitzadors de l’esdeveniment, però un cop superada aquesta dificultat les activitats han pogut dur-se a terme sense cap contratemps i amb una bona afluència de gent.

Recomanacions personalitzades