El Molins de Rei CF debuta amb un empat amb gust amarg

Després d’anar guanyant 2-0 el Molins va deixar escapar dos punts i es va deixar empatar, 2-2. El Vista Alegre no va crear grans ocasions de perill però quan va arribar a la porteria de Ferran va ser molt efectiu. Carles Capella es va convertir en el millor jugador del partit, amb un gol i una assistència.

Després de que s’ajornés el primer partit  per incompareixença arbitral, el Molins començava la lliga a casa i contra el Vista Alegre que ja havia perdut en la primera jornada de lliga.

El Molins començava molt millor i en el minut 6 ja va gaudir de la primera ocasió clara de gol. El Molins seguia tocant la pilota i els tres jugadors del mig del camp: Andreu, Capella i Gandu recuperaven i creaven joc molinenc i Àlex Agudo va tenir la segona ocasió clara. Als quinze de partit el Vista Alegre va reaccionar i va tenir la primera bona oportunitat de gol, però un gran Ferran ho va evitar amb una bona estirada. El Molins seguia dominant i en el 24 de la primera va arribar el primer gol de la temporada molinenca, el feia Carles Capella després d’un gran xut sense angle que acabava a l’escaire de la porteria. El Molins estava còmode al camp i portava el ritme del partit quan, amb el domini local, va arribar la mitja part.

En la segona part, el partit va seguir igual, domini i ocasions per el Molins i en el 55 va arribar el 2-0 després d’una bona centrada de córner de Capella i una gran rematada en el segon pal d’Alex Agudo. D’aquesta manera, les dues noves incorporacions de l’equip es convertien en grans protagonistes del matx.

Pocs minuts més tard el Vista Alegre va retallar les distàncies després d’una mala sortida de Ferran. Amb el 2-1 el Molins va seguir atacant i buscant el tercer gol. Però en una jugada per banda del Vista Alegre i una bona arribada des de darrere del davanter visitant va fer el 2-2. El Molins va protagonitzar un monòleg d’ocasions intentant fer justícia i guanyar el partit però no va ser possible i els dos conjunts es van repartir els punts.

La setmana vinent el Molins visita el sempre complicat camp del Sant Andreu de la Barca el diumenge a les 12h.

Recomanacions personalitzades