Filagarsa presenta les seves Vides

La temporada de teatre molinenc s’inicia amb Filagarsa, que torna als escenaris de Molins de Rei després d’una llarga gira arreu de Catalunya amb Besa’m Kate. El seu nou muntatge, Vides, és un musical que explica la història de cinc persones.

Cinc amics que expliquen la seva història. Són històries del dia a dia. La crisi, les infidelitats, la feina, les addiccions o la família són alguns dels temes que hi veurem. Cinc actors, amb l’acompanyament d’un piano, aniran reflexionant de les seves vides en un musical proper que a través de la comicitat ens farà veure que aquells problemes, algun cop, també han estat nostres.

L’espectacle tindrà lloc al Foment Cultural i Artístic, com totes les representacions de Filagarsa. Els dies de representació seran el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. Dissabte 17 l’actuació serà a les 10 de la nit i diumenge 18 a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada general serà de 10€, amb descompte per als socis del Foment Cultural i Artístic.

La clausura de Besa’m, Kate, tindrà lloc al mateix teatre passat el mes de setembre. L’última actuació que van fer va ser el passat diumenge 11 de setembre a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, per la qual varen ser seleccionats en guanyar el concurs de teatre Ciutat de Tàrrega.

Recomanacions personalitzades