El barri Bonavista celebra els seus 50 anys d’existència

L’Associació de veïns del barri Bonavista – El Mas ha organitzat una sèrie d’actes per celebrar els 50 anys de la creació del barri. Un sopar popular, una festa infantil i la inauguració d’una exposició serviran per commemorar l’efemèride durant aquest cap de setmana.

Imatge del barri fa anys // Associació de veïns Bonavista - El Mas

Fa cinquanta anys es van construir els pisos del Patronato Local de Vivienda que van donar peu al barri de Bonavista entès com es veu ara, aplegant a molta més gent dels escassos habitants de cases unifamiliars aïllades que hi havia fa mig segle. Per celebrar els 50 anys d’existència, l’associació de veïns Bonavista – El Mas ha organitzat un cap de setmana amb diverses activitats. El primer que es farà serà aquest dissabte 17 de setembre a les cinc de la tarda, quan s’inaugurarà al local de l’associació una exposició de quadres dels artistes Montse Florença, Albert Jounou i Francesc Barrull.

La resta d’activitats es faran al col·legi l’Alzina (carrer Puigcerdà, 56). Començaran dissabte a partir de les vuit del vespre amb  un sopar popular que constarà de botifarra, mongetes, pa i beguda. A més, hi haurà posteriorment un sorteig de regals entre tots els assistents que hagin comprat els tiquets el mateix dia (8 euros) o anticipadament. Després del sopar, el grup Morralla acabarà d’amenitzar la nit amb una cantada d’havaneres.

Diumenge a la tarda també hi haurà activitat per celebrar l’aniversari del barri. En aquest cas, també al col·legi l’Alsina, es farà una festa infantil amb inflables i globoflèxia. La festa, organitzada per l’associació de veïns del barri Bonavista, estarà oberta a tota la ciutadania.

Recomanacions personalitzades