El barri Bonavista celebra els seus 50 anys d’existència

L’Associació de veïns del barri Bonavista – El Mas ha organitzat una sèrie d’actes per celebrar els 50 anys de la creació del barri. Un sopar popular, una festa infantil i la inauguració d’una exposició serviran per commemorar l’efemèride durant aquest cap de setmana.

Imatge del barri fa anys // Associació de veïns Bonavista - El Mas

Fa cinquanta anys es van construir els pisos del Patronato Local de Vivienda que van donar peu al barri de Bonavista entès com es veu ara, aplegant a molta més gent dels escassos habitants de cases unifamiliars aïllades que hi havia fa mig segle. Per celebrar els 50 anys d’existència, l’associació de veïns Bonavista – El Mas ha organitzat un cap de setmana amb diverses activitats. El primer que es farà serà aquest dissabte 17 de setembre a les cinc de la tarda, quan s’inaugurarà al local de l’associació una exposició de quadres dels artistes Montse Florença, Albert Jounou i Francesc Barrull.

La resta d’activitats es faran al col·legi l’Alzina (carrer Puigcerdà, 56). Començaran dissabte a partir de les vuit del vespre amb  un sopar popular que constarà de botifarra, mongetes, pa i beguda. A més, hi haurà posteriorment un sorteig de regals entre tots els assistents que hagin comprat els tiquets el mateix dia (8 euros) o anticipadament. Després del sopar, el grup Morralla acabarà d’amenitzar la nit amb una cantada d’havaneres.

Diumenge a la tarda també hi haurà activitat per celebrar l’aniversari del barri. En aquest cas, també al col·legi l’Alsina, es farà una festa infantil amb inflables i globoflèxia. La festa, organitzada per l’associació de veïns del barri Bonavista, estarà oberta a tota la ciutadania.

 • Teresa

  ¿Cual será el menu , y el precio del tiquet anticipado? , ¿ Qué se considera anticipado?

 • marcel

  El preu del menu es de 6,5 € en venda anticipada ( anunciat amb diversos cartells a la Vila i al Barri Bonavista) a més del dilluns a RMR el preu de l'entrada el mateix dia es de 8 €. El menu tambe hi estaba anunciat, per el seu coneixement es : Botifarra + mongetes+pa + beguda (vi o aigua) tambe amb el numero de tiquet tindreu l'oportunitat de partcipar en un sorteig d'un premi (un formatge gouda de 4,5 kg) Aquesta tarda a partir de las 18 hores en l'Associació de Veïns ( Bonavista nº 6) encara teniu l'oportunitat d'aconseguir tiquets a 6,5 €. Per ultim a totes les dones del sopar tindràn un regal ecologic. Graciès a Viu Molins pel espai de donar a coneixer un esdeveniment de la creació d'un Barri a la Vila que ja té 50 anys

 • marcel

  Anticipat es considera amb una mica de temps per l'organització, som una Associació que té que preveure amb temps quina resposta/previsió tindrem per poder-hi comprar el material, ja que tot ho fem nosaltres, ja que treballem amb diners dels socis (public) s'ha de tindrà cura. Tambe l'informen que al taulell de la nostra Associació cada any exposem les comptes a més cada any es convoca una assamblea als socis (passat Juliol) per donar comptes de les despesses e ingressos per la seva aprobació i totes les decisions de caire organitzatiu i propostes son informades als socis per la seva aprovació o rebuitg.

 • Manolo

  Marcel.
  Gracias por toda tu información pero ni pierdas un momento más con Teresa. No ves que esta mujer no está bien?
  Solo hace preguntas para picar y sacar de quicio.
  No le importa lo más mínimo lo que vayais a hacer ni como ni para qué.
  Quiere tener un motivo, el que sea para criticar por criticar.

  Os deseo desde aquí una muy buena celabración del 50 aniversario como barrio.

  • Teresa

   manolo : Creo que la noticia era incompleta y le faltaba contenido y por eso he solicitado una ampliación. Creo que Ud. tiene una mala opinión de mi , y no sé porqué. , Si mal no recuerdo Ud. es el funcionario amargado que siempre da el coñazo y sin educación , en todas las intervenciones. Tal como dice el Guardiola , procure no hacerse daño,… con la lengua , claro,.

 • LA MOSCA COJONERA

  AL ALCALDE Y AL CASALS NO LE COBREIS QUE ESTE MES TODAVIA NO HAN COBRADO LOS 5000 EURITOS Y ESTAN UN POCO PELADOS.

 • marcel

  Agrair-te Manolo els teus desitjos, no conec personalment a la Sra/Srta Teresa i no se si esta be. Té el seu dret a fer les preguntes i com des de l'Associació de Veïns Bonavista-El Mas no tenim res per amagar, li dono les explicacions. Si el seu motiu es per "picar y sacar de quicio" es la seva responsabilitat. Jo com component de l'Associació solsament tinc l'obligació d'explicar el perquè de les coses . Segur que ens podrem equivocar però la feina els altruiste (sense cobrar res) i deixant temps de la meva vida privada per un Barri on vaig neixer i lluitar per aconseguir les millores que desitjem
  Salutacions